Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bi sorum var arkadaşlar (1 Kullanıcı)

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
banyoda yani giyinik degilken alınan abdesle namaz kılınmaz diye duymuştum dün bi arkadaş kılınır dedi sorumu cevaplıya bilecek biri varsa sevinirim soru cevep bölümünde sorulmuş sorularım var hala yanıtlanmadı sevgilerimle:)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
banyoda yani giyinik degilken alınan abdesle namaz kılınmaz diye duymuştum dün bi arkadaş kılınır dedi sorumu cevaplıya bilecek biri varsa sevinirim soru cevep bölümünde sorulmuş sorularım var hala yanıtlanmadı sevgilerimle:)
Selamunaleykum bende senin gibi kafam karışıktı ama bu soruyu bi imam arkadaşa sordum hiç bi sakıncası yok demişti ama yinede Allaha sıgınırım herşeyin dogrusunu Allah bilir sen yine bayan vaizler var onlara sormanı tavsiye ederim A.E.O.

akbt

Kayıtlı Kullanıcı
abdest

abdest

bak güzel insan bende bu konuda kesın emın degılım ama bende banyoda aldıgım abdestle namaz kılıyordum sonra emın olmadıgım ıçın giyindikten sonra tekrar abdest almaya başaladım . bence sende kesın cevap almazsan bunu dene çok şey kaybetmezsın . selemü eleyküm,

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
bak güzel insan bende bu konuda kesın emın degılım ama bende banyoda aldıgım abdestle namaz kılıyordum sonra emın olmadıgım ıçın giyindikten sonra tekrar abdest almaya başaladım . bence sende kesın cevap almazsan bunu dene çok şey kaybetmezsın . selemü eleyküm,

güzel kardeşim biz arkadaşlar iki guruba ayrıldık bu konuyu tartışırken dedikki haftaya gene toplanı caz o güne kadar konuyu araştıralım ben zeten bu abdestle namaz kılınmıycanı 5yıl önce duydum ve uygularım ama arkadaşlar diyoki bize saglam bi kaynaktan fetva getir bende onu arıyorum anlaştıkmı .aleyküm selam:)

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı

bana bilgi gerebilecek yokmu:A

EL_ENSARİ

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim sana şunu söylüyeyim.Abdest alıp yapılan her ibadet, gusül abdesti ile de yapılır. Hem de boy abdesti ile daha sevap olduğu bildirilmiştir. Mesela; Cumaya boy abdesti ile gitmek vaciptir. Büyüklerimiz çok önemli işleri ve önemli duaları için boy abdesti almışlardır.boy abdesti almak içinde soyunuk olmak lazım onun için giyinik değilken alınan abdestle namaz kılınır.

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim sana şunu söylüyeyim.Abdest alıp yapılan her ibadet, gusül abdesti ile de yapılır. Hem de boy abdesti ile daha sevap olduğu bildirilmiştir. Mesela; Cumaya boy abdesti ile gitmek vaciptir. Büyüklerimiz çok önemli işleri ve önemli duaları için boy abdesti almışlardır.boy abdesti almak içinde soyunuk olmak lazım onun için giyinik değilken alınan abdestle namaz kılınır.

paylaşımın için sagol kardeş ama bana kaynaga dayanan bi fetva verirseniz sevinirim..:H

ayberkay

Kayıtlı Kullanıcı
daha önemlisi var.

daha önemlisi var.

islamiyetle alakalı herşeye alakadar olan insanlara ne mutlu.ama zaman teferruat değil de esasat zamanı lütfen zihnimiz ona daha çok yoralım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt