banyoda yani giyinik degilken alınan abdesle namaz kılınmaz diye duymuştum dün bi arkadaş kılınır dedi sorumu cevaplıya bilecek biri varsa sevinirim soru cevep bölümünde sorulmuş sorularım var hala yanıtlanmadı sevgilerimle
Selamunaleykum bende senin gibi kafam karışıktı ama bu soruyu bi imam arkadaşa sordum hiç bi sakıncası yok demişti ama yinede Allaha sıgınırım herşeyin dogrusunu Allah bilir sen yine bayan vaizler var onlara sormanı tavsiye ederim A.E.O.banyoda yani giyinik degilken alınan abdesle namaz kılınmaz diye duymuştum dün bi arkadaş kılınır dedi sorumu cevaplıya bilecek biri varsa sevinirim soru cevep bölümünde sorulmuş sorularım var hala yanıtlanmadı sevgilerimle
bak güzel insan bende bu konuda kesın emın degılım ama bende banyoda aldıgım abdestle namaz kılıyordum sonra emın olmadıgım ıçın giyindikten sonra tekrar abdest almaya başaladım . bence sende kesın cevap almazsan bunu dene çok şey kaybetmezsın . selemü eleyküm,
banyoda yani giyinik degilken alınan abdesle namaz kılınmaz diye duymuştum dün bi arkadaş kılınır dedi sorumu cevaplıya bilecek biri varsa sevinirim soru cevep bölümünde sorulmuş sorularım var hala yanıtlanmadı sevgilerimle
selamün aleyküm kardeşim sana şunu söylüyeyim.Abdest alıp yapılan her ibadet, gusül abdesti ile de yapılır. Hem de boy abdesti ile daha sevap olduğu bildirilmiştir. Mesela; Cumaya boy abdesti ile gitmek vaciptir. Büyüklerimiz çok önemli işleri ve önemli duaları için boy abdesti almışlardır.boy abdesti almak içinde soyunuk olmak lazım onun için giyinik değilken alınan abdestle namaz kılınır.
allah razı olsun kardeş çok yardımcı oldun sorumun cevebını buldum :B allaha emanet ol