Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bİ ŞEY SORUCAM.. (1 Kullanıcı)

enis

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR.ŞUÇ İŞLEYENLER ORTALIKTA GEZİYOR VE HER GEÇEN GÜN SAYILARI ARTMAKTA. ÇÜNKÜ GEREKEN CEZAYI GÖRMÜYORLAR.İLAHİ ADALET MUTLAKA ZUHUR EDECEKTİR. ANCAK BEN: HAKSIZ YERE CANA KIYANKLARIN,NAMUS DÜŞMANLARININ,VEİNSANALARA BÜYÜK ZARARI DOKUNAN İNSANLIĞINI KAYBEDİP(ÇOK AFEDERSİNİZ)HAYVANİLEŞMİŞ İNSANLARIN
İDAMA MAHKUM EDİLMELERİ GEREKTİĞİNİ,AKSİ HALDE ŞUÇLULARIN VE SUÇ İŞLEMEYE MEYİLLİ İNSANLARIN SÜREKLİ OLARAK ARTACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. ACABA YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM.ALLAH(C.C)CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN

yasemen57

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bİ ŞEY SORUCAM..

bence doğru eğer idam cezası hala var olsaydı suc işleyeblerin sayısı hiçte bu kadar artmasdı:(

ebrar_rana

Kayıtlı Kullanıcı

yasemen57 yazdı:
bence doğru eğer idam cezası hala var olsaydı suc işleyeblerin sayısı hiçte bu kadar artmasdı:(
haklısın kardeş sayıları bu kadar artmazdı

fatmaerikci34

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN GÜZEL Bİ KONU AMA HERKESİN BU DÜNYADA Bİ İMTİHANI VAR ÖYLE DEĞİLMİ BÖYLE İNSANLAR OLMASAYDI GÜZEL OLURDU FAKAT HER GÜZELLİĞİN İÇİNDE MUHAKKAK Bİ KKÖTÜLÜK YOKMU BÖYLE İDAMDAN FALAN BAHSETMEYİN ÇOK ÜZÜCÜ Bİ DURUM ONLARA DUA ADİN EDİN Kİ ONLARDAN Bİ FARKINIZ OLSUN ÖYLE DEĞİLMİ O YÜZDEN ALLAHA DUA EDELİM VE ONLARIN DOĞRU YOLA GİRMELERİ İÇİN, BU HEM ONLAR İÇİN HEMDE BİZİM İÇİN EN HAYIRLI OLANI SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt