Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bi iki dk bakarmısınız?? (1 Kullanıcı)

doguMEHMET

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle selamun aleykum
Ben öss ye hazırlanan bir öğrenciyim ve su ıkı hafta boyunca cok calısmam lazım..ama bugunlerde cok sıkıntılıyım yasadıklarımdan dolayı bır turlu dersıme odaklanamıyorum..daha dikkatli olmam gerekiyor...cunku benı ınanılmaz gerıye goturebılır bu...tavsiyelerinizi bekliyorum

cok tesekkür ederim...:!:!

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Bu Dakikadan Sonra Cok Fazla Çalışma Çünkü Yıl Boyunca Çalıştın...

Yaşadıklarınızdan Dolayı Yazmıssınız Acaba Ne Yaşadınız ?

Derdinizi Tam Anlatırsanız Eğer Derman Bulabiliriz.

Rabbime Emanetsiniz

doguMEHMET

Kayıtlı Kullanıcı
asıl bu dakikalrda calısılır bence cunku son haftalar ınanılmaz onemlıdır...ve gercektende cevremdekı arkadaslarım bunun tecrubesını yasadıkları ıcın ınanıyorum onlara...

aecan

Kayıtlı Kullanıcı
sayin kardesim

o olan sikintilarini bir kagida yazmani, ondan sonra kiristirip cöpe atmani tavsiye ederim.

Umarim faydasi olur .

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam bende Öss'ye gireceğim kardeş hiç sorma sıkıntını anlıyorum şöyle birşey dene Bu sınavı kazanırsan neler olucak?herkes sana nasıl davranacak?kazanamazsan neler olucak?bunları iyice bir düşün bak o zaman nasıl çalışıyorsun.Boşver kardeşim sıkıntıları Bu Dünya'ya bir kez geliyoruz insanın canı hiçbirşeyden kıymetli değildir.Bak biz yaşadığımız durumun kıymetini bilmiyoruz.Peygamberlerin hayatına bakarsan ne kadar çok sıkıntı çekmişler ne kadar ağır...Birde bizim sıkıntı dediğimize bak utanmamız lazım...Allah'a emanet ol.Allah yardımcımız olsun...

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcınız olsun inşallah emekleriniz boşa gitmez de kazanırsınız bizede sıra gelcek inşallah.........

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardimciniz olsun kardeslerim sizin için çok zor ve sikintili biliyorum onunuzdeki hayatinizin o "3 saat içine" sikistirilmasi !!! insALLAH çalismalarinizin meyvelerini alirsiniz selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt