islamiyet.gen.tr - Huzur dolu islami bilgi portalı (Beta) de Forum mesajlarımı tıklayınca gelişmiş arama çıkıyor.
ilmihal, islam tarihi, dini hikayeler, mübarek günler ve hutbeler çok beğendim. Güncel tutulabilirse çok faydalı olur.
12 Haziran 2012, Salı / 22 Recep 1433 çok güzel olmuş.
facebook, twitter, linked, sss, feed artık neredeyse tüm sitelerde mevcut. Bende kendi şirketimin web sitesine koyacağım inşAllah. Facebook ve twitter güncelnediği sürece çok güzel olur.
E-mail adresiniz ile abone olarak takip edebilirsiniz. mesajı çok güzel. Belirli aralıklarla bülten göndermek harika olur.
iletişim bölümüne girilen mesajlar kime veya hangi mail adresine gidiyor. Cevap verilebildiği sürece buda çok güzel olur.
Islamiyet.gen.tr - Huzur dolu islami bilgi portalı (Beta) de siyah renk biraz monotın bir renk olarak çıkmış karşımıza. üzerindeki mavinin başka bir tonu da seçilebilirdi.
üstteki bannerda reklam alanı mevcut. Kim yada kimlerin reklamını yapmayı düşünüyoruz.
mirac kandiline icin kalan zamanın gösterilmeside hosuma gitti.
tabii üzerinde daha fazla calısmak gerekiyor. yapılanlar gercekten güzel. emegi gecenlere tesekkürler.
forum icin ise konu silme yetkim hala devam ediyor. bazen en cok bunu kullanıyorum istemeden de olsa.
üyeye ceza vermeyi göremiyorum. zaten daha öncesindede bir işe yaramıyordu. ceza versemde adam yapacağını yine yapıyordu.
profillerde görünen msn adreslerini gizlemenin bir yontemi yokmu. birt cok kisinin msn adresi acıkta.
profil değiştir banla gibib seceneklerle yönetici paneline giriş yapıldıgında ise sanırım biraz eski versiyon.
Uuzn zaman oldu yönetici paneli ile çalışmayalı. kullandıkca insalalh yazacagım bunlarıda.
ancak bu konuya yazdığım ilk mesajlardaki savundugum tezi ve yapılması gerektigine inandım isteklerimizin arkadasın olmacagım.
emegi gecen herkse tesekürler.