Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

beta.islamiyet.gen.tr (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Düzeltilebilir olarak gördüklerim...

1- Miladi-Hicri tarih renk olarak tam görülemiyor...
2- Mübarek Ay ve Günler tıklandığında, her gün-gece ve ay için içinde bulunduğumuz yılın tarihi eklenebilir...

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm

Mavci Abimiz ben her ne kadar yeni görünüşün yüzüne alışamadıysam da yenilikler güzeldir her zaman..

Sanırım genel görünümün beyaz olması alışmamı zorluyor...

İçerikler güzel..Sıkı çalışmalarla site-forumun daha da iyi olacağına eminim
Tarih konusunda haklısınız...Biraz renk katmak hoş olabilir.
Erkan kardeşimizin eline sağlık diyorum...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
islamiyet.gen.tr - Huzur dolu islami bilgi portalı (Beta) de Forum mesajlarımı tıklayınca gelişmiş arama çıkıyor.

ilmihal, islam tarihi, dini hikayeler, mübarek günler ve hutbeler çok beğendim. Güncel tutulabilirse çok faydalı olur.

12 Haziran 2012, Salı / 22 Recep 1433 çok güzel olmuş.

facebook, twitter, linked, sss, feed artık neredeyse tüm sitelerde mevcut. Bende kendi şirketimin web sitesine koyacağım inşAllah. Facebook ve twitter güncelnediği sürece çok güzel olur.

E-mail adresiniz ile abone olarak takip edebilirsiniz. mesajı çok güzel. Belirli aralıklarla bülten göndermek harika olur.

iletişim bölümüne girilen mesajlar kime veya hangi mail adresine gidiyor. Cevap verilebildiği sürece buda çok güzel olur.

Islamiyet.gen.tr - Huzur dolu islami bilgi portalı (Beta) de siyah renk biraz monotın bir renk olarak çıkmış karşımıza. üzerindeki mavinin başka bir tonu da seçilebilirdi.

üstteki bannerda reklam alanı mevcut. Kim yada kimlerin reklamını yapmayı düşünüyoruz.

mirac kandiline icin kalan zamanın gösterilmeside hosuma gitti.

tabii üzerinde daha fazla calısmak gerekiyor. yapılanlar gercekten güzel. emegi gecenlere tesekkürler.

forum icin ise konu silme yetkim hala devam ediyor. bazen en cok bunu kullanıyorum istemeden de olsa.

üyeye ceza vermeyi göremiyorum. zaten daha öncesindede bir işe yaramıyordu. ceza versemde adam yapacağını yine yapıyordu.

profillerde görünen msn adreslerini gizlemenin bir yontemi yokmu. birt cok kisinin msn adresi acıkta.

profil değiştir banla gibib seceneklerle yönetici paneline giriş yapıldıgında ise sanırım biraz eski versiyon.

Uuzn zaman oldu yönetici paneli ile çalışmayalı. kullandıkca insalalh yazacagım bunlarıda.

ancak bu konuya yazdığım ilk mesajlardaki savundugum tezi ve yapılması gerektigine inandım isteklerimizin arkadasın olmacagım.

emegi gecen herkse tesekürler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt