Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

beş dakikanı ayırırmısın (1 Kullanıcı)

ipeknur

Kayıtlı Kullanıcı
eşim ve 190 arkadaşı sendika istedikleri için işden çıkarıldılar tam 49 gün oldu işsiziz evimiz kira bakmakla oldugumuz kızımız var zor günler geçriyoz tabiki imtihan dünyasındayız bu günüzmüze şükür benim sizden müslüman kardeşlerimden istedigim sadece dua ve bunun için hatim veya yasin okumak istiyorum yardım edermisiniz ve bu konuda fikirlere açıgım tavsiyede bulunabilirsiniz. hepinizden allah razı olsun

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: beş dakikanı ayırırmısın

kardeşim ALLAHÜ TEALA YARDIMCINIZ OLSUN BU MÜBAREK GECELERDE BOL BOL DUA EDELİM DUALAR KABULMUŞ RABBİME GÜVENİN YARDIM EDECEK BİR KAPI AÇACAKTIR...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: beş dakikanı ayırırmısın

S.A. KARDEŞİM İNAN COK ÜZÜLDÜM DEDİĞİN GİBİ BU DÜNYA İNTİHAM DÜNYASI SOBRET KARDEŞİM SADECE ALLAHA SIĞIN VE ONDAN YARDIM İSTE HER MUSUBETTE BİR HAYIR VARDIR KARDEŞİM BEN 1999 - 17 - AĞUSTOS DEPREMİNDEN SAĞ CIKTIM AMA İNAN BEŞKURUŞ PARAMDA KOLMAMIŞTI AMA ALLAHIM BANA YARDIM ETTİ ŞU AN ALLAHA ŞÜKÜR İYİYİM SENDE BİRAZ SABRET ALLAH HERKESİ GÜRÜR ALLAH YARDIMCIN OLSUN B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt