Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

benim yeğenim oldu:) (1 Kullanıcı)

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar dün ablamın oğlu oldu MUHAMMED EREN çok güzel bi duygu ilk defa teyze oluyorum.RABBİM (c.c) herkese hayırlı evlatlar versin..sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum SELAM VE DUA İLE....

ÜMMÜGÜLSÜMİREM

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim bu duyguyu bende tatttım sanki canımdan pi parcaymıi gibi hissediodum teyze olmak harıka bi duygu rabbim muhammed erenin annesine babasına hayırlı bır evlat olamyı nasip etsin içinde iman sevgisi ve muhammed aşkı olmayı nasıp eylesin allahım hayırlı kullarından ve rabbıme yakışır kullarından eylesın adı giib güzel ebbek hoşgeldin muhammed eren

A

Arzu_76

aleyküm selam

Gözünüz aydın. Evladınız hayırlı olur inşallah

Yaradana hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat.

Bende anne olmadan teyzelık duygusunu tattım çok güzel bir şey RABBİM herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah

Dua ile

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c hamd olsun çok güzel bir haber desenize inşallah bir mucahide daha kavuştuk.Rabbim kardeşimize hayırlı uzun yıllar versin inşallah

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar dün ablamın oğlu oldu MUHAMMED EREN çok güzel bi duygu ilk defa teyze oluyorum.RABBİM (c.c) herkese hayırlı evlatlar versin..sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum SELAM VE DUA İLE....

ve ALEYKUM SELAM VERAHMETULLAH rabbim hayırlı eylesin inşallah anne VE babalı büyütmek nasip etsin

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
ayyy ne kadar sevindim anlatamam yaa ben hiç teyze olmadim sasnki benim kiziminda teyzesi olmayacak sen benim kiziminda teyzesi olurmusun ? Allah anne ve babasina bagislasin çooook tatli oluyorlar ve çoook guzel kokuyorlar Allah,a emanet olun selam ve dua ile..

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Aleylüm selam kardeşim...gözünüz aydın...ALLAHım hayırlı imanlı ömür nasip eylesin inşaALLAH...İsmi ile yaşasın...hayırlı cumalar...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
allah anneli babalı büyütsün ..... hayırlı bi evlat olur inşallah ... ömrü güzel ve hayırlı olsun ... selametle kal kardeşim

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim bu duyguyu bende tatttım sanki canımdan pi parcaymıi gibi hissediodum teyze olmak harıka bi duygu rabbim muhammed erenin annesine babasına hayırlı bır evlat olamyı nasip etsin içinde iman sevgisi ve muhammed aşkı olmayı nasıp eylesin allahım hayırlı kullarından ve rabbıme yakışır kullarından eylesın adı giib güzel ebbek hoşgeldin muhammed eren

Amin amin kardeşim rabbim olmayanlarada hayırlı evlatlar versin nebilim çok güzel bi duygu gercektende..Allaha(c.c.)Emanet Ol

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam

Gözünüz aydın. Evladınız hayırlı olur inşallah

Yaradana hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat.

Bende anne olmadan teyzelık duygusunu tattım çok güzel bir şey RABBİM herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah

Dua ile

Allah(c.c.) razı olsun kardeşimYaradana hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat.cümlemize inşallah AMİN.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim hayırlı evlat etsin, analı babalı büyütsün inşallah.Huzurlu ömür nasip etsin. :):H

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
ayyy ne kadar sevindim anlatamam yaa ben hiç teyze olmadim sasnki benim kiziminda teyzesi olmayacak sen benim kiziminda teyzesi olurmusun ? Allah anne ve babasina bagislasin çooook tatli oluyorlar ve çoook guzel kokuyorlar Allah,a emanet olun selam ve dua ile..

olurumkardeşim olmaz olurmuyum artık teyze oldum yaa herkesin teyzesi olurum evet çok güzel kokuyorlar.Allah razı olsun selam ve dua ile..

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ... gerçekten çok Güzel bir duygu olsa gerek :D

Allaha emanet olun selam ve dua ile ..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim..
bende teyze olduğum zaman senin gibi çok sevinmiştir..
çok güzel bir duygu, teyze demek anne yarısı demektir derler..

rabbim anneli babalı büyütsün inşaallah..... hayırlı bi evlat olsun inşallah ..

rabbime emanet olun dua ile..

hayırlı cumalar..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum.
gözün aydın olsun TEYZE.

ALLAH hayılrlı ömürler versin.amin.selametle:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt