Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Benim Müslüman Olmayandan Farkım Ne? (1 Kullanıcı)

yaren_naz

Kayıtlı Kullanıcı
BİR MUALLİM BAŞINDAN GEÇENİ ANLATIYOR.
Çocuklardan not tutmaları için bir defter getirmelerini istedim.Sınıfın tek Musevi öğrencisi hariç iki gün içinde hepsi istediğimi yerine getirdiler. Her ders aynı talebe, Yahudi kızına tekrarladımsa da hali vakti yerinde olan bu kız deftersiz gelmekte devam ediyordu.......

Aradan bir hafta geçtikten sonra dediğimi yapmadığı taktirde kendisini sınıfa almayacağımı söyleyince de ağlamaya başladı. Ailesinin çok geniş imkanı olduğunu bildiğim için bu direnmenin sebebini sordum...
Kızdan aldığım cevap bize Siyonist prensibinin genç bir Yahudi kızında ifade bulmasından ibaretti..
kız ağlayarak;
"Ne yapayım öğretmenim.... Yako on gündür dükkanını açmadı..her halde hasta olmalı" dedi...Yako'dan başkasından alış veriş etmeyi prensibine ihanet addedecek kadar bir taassupla Yahudiliğine gösterdiği bu sadakatin kaçta kaçı acaba Türk gençlerinde bulunmaktadır......

Evet...Aydınlar ve zenginler arasında masonluğun halk tabakaları arasında komünistliği yayan ve bu surette dünyayı ifsat eden Yahudiliğin prensiplerine bağlı bu Yahudi kadar kendi benliğimize sadakat gösterebiliyor muyuz be kardeşim!....SENİ senden koparan benliğini unutturan beynini yıkayan seni uyuşuk kalbi temiz olmakla yetinen bir tip yapmak isteyenlere karşı uyanık mısın...?
Sen Bir Müslümansın Ve İnandığın Din Haktır Vaad edilenler Gerçektir.Üzerine Düşen Görevi YAP VE kendine Sor:
"BENİM MÜSLÜMAN OLMAYANLARDAN FARKIM NE!..:(

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Benim Müslüman Olmayandan Farkım Ne?

Selâmınaleyküm.

Kardeşim olayı tam anlayamadım, sen kızın düşüncesini mı haklı görüyorsun? Peygamber efendimiz (s.a.v.) (salat ve selam O'na olsun) gerekirse gayrimüslümlerden de yararlanabileceğimizi söylemiştir. Yani müslüman kimse, müslüman olmayandan gerekirse yararlanabilir, eee öyleyse gayrimüslimler de gerekirse müslümanlar kimseden yararlanabilir işlerinde.

Burada yabancı kelimeler kullanılmış, anlaşılmaması normaldir. (Yako'dan başkasından alış veriş etmeyi prensibine ihanet addedecek kadar bir taassupla Yahudiliğine gösterdiği bu sadakatin kaçta kaçı acaba Türk gençlerinde bulunmaktadır......) burada ihanet ile ilgili hiçbir ilgi yokken ihanet konusu açılmış. Yako yoksa, kırtasiyeci Mehmet amca var, Yaren amca var, Zehra teyze var... eee herkes kendine hedefler belirlesin, gruplar oluşsun, sen şuna mı gidiyorsun, bende şuna gidiyorum. Böyle düşünce yanlıştır, ihanet ile hiçbir ilgisi de yoktur.

Yanlış anlamışsam lütfen beni düzeltirsen sevinirim.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

Nikko yazdı:
Selâmınaleyküm.

Kardeşim olayı tam anlayamadım, sen kızın düşüncesini mı haklı görüyorsun? Peygamber efendimiz (s.a.v.) (salat ve selam O'na olsun) gerekirse gayrimüslümlerden de yararlanabileceğimizi söylemiştir. Yani müslüman kimse, müslüman olmayandan gerekirse yararlanabilir, eee öyleyse gayrimüslimler de gerekirse müslümanlar kimseden yararlanabilir işlerinde.

Burada yabancı kelimeler kullanılmış, anlaşılmaması normaldir. (Yako'dan başkasından alış veriş etmeyi prensibine ihanet addedecek kadar bir taassupla Yahudiliğine gösterdiği bu sadakatin kaçta kaçı acaba Türk gençlerinde bulunmaktadır......) burada ihanet ile ilgili hiçbir ilgi yokken ihanet konusu açılmış. Yako yoksa, kırtasiyeci Mehmet amca var, Yaren amca var, Zehra teyze var... eee herkes kendine hedefler belirlesin, gruplar oluşsun, sen şuna mı gidiyorsun, bende şuna gidiyorum. Böyle düşünce yanlıştır, ihanet ile hiçbir ilgisi de yoktur.

Yanlış anlamışsam lütfen beni düzeltirsen sevinirim.

V.A.S KARDEŞİM,
ÖZÜR DİLEYEREK KARDEŞİMİN YERİNE CEVAP VERMEK İSTERİM.
O YAZININ ANA KONUSU ŞUDUR;
YAHUDİLER ÇOK KÜÇÜK DEDİĞİMİZ BİR OLAYDA BİLE (BİR ADET DEFTER) KENDİLERİNDEN OLMAYAN BİRİNDEN ALIŞ VERİŞ YAPMAYI DİNLERİNE HAİNLİK OLACAĞI DÜŞÜNCESİNDE OLDUKLARINI İZAH ETMEKTEDİR. KALDIKİ DİNLERİ BATIL OLMUŞTUR. HAK DİN İSLAM VE KURAN GELDİKTEN SONRA TEVRATIN HÜKMÜ NESH EDİLMİŞİTR.
BİZ İSE HAK DİNE MENSUP OLMAMIZA RAĞMEN KENDİ DİNİMİZ İÇİN O KIZ ÇOCUĞUNUN GÖSTERDİĞİ HASSASİYETİ GÖSTEREEMİYORUZ.
HER PLATFORMDA ANLATILMASINA RAĞMEN PEPSİ, COCA COLA, NESTLE V.S. GİBİ ÜRÜNLER YILLIK KARLARININ BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜ İSRAİLE AKTARDIĞINI BİLE BİLE VE O İSRAİLİN HER GÜN MÜSLÜMAN KANININ DÖKTÜÜĞÜNÜDE BİLE BİLE, BİZ BU ÜRÜNLERİ TÜKETMEKTEN GERİ DURMUYORUZ. BU TÜR ÜRÜNLERE VERDİĞİMİZ HER KURUŞUN FİLİSTİNDE BİR MÜSLÜMANIN ÜZERİNE ATILAN MERMİ OLDUĞUNU UNUTMAYALIM LÜTFEN.
İNŞALLAH ANLATABİLMİŞİMDİR.
K.S.E.O

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

Sağolasın, anlatabildin tabiki. Olayın konusu bizlerle çok ilgili. Meselâ;

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, kuş gribi çıktıktan sonra oğluna ait tavuk çiftliğindeki tavuklara, diğer bir ülkeden, bilmem kaç ton mısır getirtdi. Ulan Türkiye'de mısır kalmadı mı da dışarıdan getirtiyorsun? Bu davranışlar insanları yoldan çıkartıyorlar.

Bilmiyorum birdaha başımıza Fatih Sultan Mehmet han ile bir ermeniyi aynı hizada tutan, makama değil, kimin haklı oluşuna bakan, Allah'tan korkan o kadı gibi bir kimse gelir mi acep...

Kendine ve millete hesap soran kimse, gelir mi acep, yoksa Susurluk'un bir ileri versiyonu olan kimseler mi gelir...

Hakkı olanın hakkını vermek lâzım ATO Başkanı Sinan Aygün, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek bunlar Türkiye için çalışan kimselerdir, farkındayız. Doğru şeyleri Türk Milleti'ne doğruları söyleyen, doğruları öğreten, doğruları gösteren kahramanlarımız var, ama şu gençleri bataktan çıkartsa birisi, hem bugünümüz hem ilerimiz öyle aydınlık olurki, öğle güzel olurki. Türkiye'deki turzm yerlerinde esnaf, çalışanlar Türklere değil turistlere çalışıyorlar.

Bir restaurantta Türkiye plakalı arabayı geçerek, diğer arabayı yıkar birisi,
Garson hesabı dolar olarak söyler,
Esnaf sizden sonra gelen turist ile ilgilenir...
Eurovisionda yabancı şarkı söylüyoruz, ne anlama geliyor biz bilmiyoruz.
Avrupa'ya özenmek yerine Asya'yı görsek olmaz mı? Güneş ordan doğmuyor mu, güneş Avrupa'da batmıyor mu.

Bunları diyen olsa, gösteren olsa, bizde önce kendimizden olana yardım etsek. Doğrusu böyle olmazdık. Bunları bilipte çaresiz olarak oturduğumda, içleniyorum. Ama ağızımızdan keşke diyebiliyoruz. Keşke......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt