Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Benim için dua edermisiniz??? (1 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU HAFTA SİTEYE GİREMİYECEĞİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SÖZLÜM AİLESİYLE BU CUMA YADA CUMARTESİ GÜNÜ ALLAH'IMIN İZNİYLE BENİ AİLEMDEN İSTEMEYE GELECEKLER FAKAT :a45:ANNESİ SORUN ÇIKARTIYOR BU SORUNUMUDA ÇOĞU KARDEŞİMİZ BİLİYOR.... RABBİMİN TAKDİRİ ELİMDEN GELEN BİR ŞEY YOK FAKAT İNSANLARIN GÖRÜŞÜ HEP ÜZÜCÜ OLUYOR BENİM İÇİN....
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NE OLURSUNUZ CUMA GÜNÜNE KADAR

21.....YASİN-İ ŞERİF
10.000.....YA VEDUD
1.000....."Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr''

DUALARINI OKUMAMA YARDIM EDERMİSİNİZ KARDEŞLERİM..... İNŞALLAH HAYIRLI BİR ŞEKİLDE VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE BU İŞİMİN OLMASINI İSTİYORUM ÇÜNKÜ PİSKOLOJİM SÜREKLİ YIPRANMAYA BAŞLADI........ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN RABBİME EMANET OLUN SELAMETLE

SİZLERİ AİLEMDEN BİRİSİ GİBİ GÖRÜYORUM İNANIN Kİ. BAZEN AİLEMLE PAYLAŞMADIĞIM SIKINTILARIMIDA SİZLERLE PAYLAŞIYORUM :a45:RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BENİ HİÇBİR ZAMAN YANLIZ BIRAKMADINIZ...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU HAFTA SİTEYE GİREMİYECEĞİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SÖZLÜM AİLESİYLE BU CUMA YADA CUMARTESİ GÜNÜ ALLAH'IMIN İZNİYLE BENİ AİLEMDEN İSTEMEYE GELECEKLER FAKAT :a45:ANNESİ SORUN ÇIKARTIYOR BU SORUNUMUDA ÇOĞU KARDEŞİMİZ BİLİYOR.... RABBİMİN TAKDİRİ ELİMDEN GELEN BİR ŞEY YOK FAKAT İNSANLARIN GÖRÜŞÜ HEP ÜZÜCÜ OLUYOR BENİM İÇİN....
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NE OLURSUNUZ CUMA GÜNÜNE KADAR

21.....YASİN-İ ŞERİF
10.000.....YA VEDUD
1.000....."Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr''

DUALARINI OKUMAMA YARDIM EDERMİSİNİZ KARDEŞLERİM..... İNŞALLAH HAYIRLI BİR ŞEKİLDE VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE BU İŞİMİN OLMASINI İSTİYORUM ÇÜNKÜ PİSKOLOJİM SÜREKLİ YIPRANMAYA BAŞLADI........ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN RABBİME EMANET OLUN SELAMETLE

SİZLERİ AİLEMDEN BİRİSİ GİBİ GÖRÜYORUM İNANIN Kİ. BAZEN AİLEMLE PAYLAŞMADIĞIM SIKINTILARIMIDA SİZLERLE PAYLAŞIYORUM :a45:RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BENİ HİÇBİR ZAMAN YANLIZ BIRAKMADINIZ...

Ve Aleyküm Selam Canım Kardeşim...
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun...
Hakkında hayırlısı olsun İnşallah...
Allah c.c. izniyle
1000 Ya Vedüd
50 Tane ....."Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr''
okuyacağım İnşallah....
Rahman c.c. emanet ol..​

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Kardeşim, elbette ki siz de bizim öz kardeşimizden farksızsınız... Allah her zaman yardımcınız olsun ve sizin için daima hayırlı olan neticeler ortaya çıksın...

İlk Planda 5 Yasin-i Şerif okurum inşallah sizin için...

Allah sizi her zaman iyilerle karşılaştırsın, Allah'a emanet olun...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce ALLAH (c.c) yar ve yardımcınız olsun kardeşim. İnşaALLAH sizin hakkınızda en hayırlısının olması için dua edeceğim. Bence sizi istemeden bir istihareye yatmanız daha uygun olabilir tabiki tercih sizindir. İnşaALLAH dualarınız kabul olacaktır.

Aşk-ı niyaz ederiz...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim.....rabbim hepinizden razı olsun geniş kalbinize dualarınızla banada destek oldunuz her an ....istihareye çok yattım hep güzel gördüm .........ama yinede canım yanıyor..... BAZEN İKİ İNSAN BİRBİRİNİ NE KADAR ÇOK SEVSEDE ARADAKİ ENGELLER ÇOK ZOR GELİYOR........inşallah rabbim sözlümle bir araya getirir beni çünkü bu dünyada tek isteğim hep abdestli namazlı bir eş idi... rabbim sözlümü çıkardı karşıma inşallah ömür boyu sürecek güzel bir adım olur bizim için........ dualarınızı esirgemeyin benden ....
İNANIN Kİ ÇOK İHTİYACIM VAR SİZLERİN DUALARINA..........
RABBİME EMANET OLUN SELAMETLE

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım çok sevindim
inşallah bi sorun çıkmaz, bende şimdilik 1000 ya vedüd okuyorum

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
toplam :
Ya vedudu:........7.000
rabbi yessir......550
yasin-i şerif:......5

rabbim razi olsun sizlerden.....
Rabbim okuduğunuz her harf karşiliği mükafat nasip etsin iki cihandada inşallah.............
Selametle kalin rabbime emanet

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Mevla görelim neyleeeeeeeeer
Neylerse güzel eyleeeeeeeeer.
İnşaallah senin hakkındada güzel eyler kardeşim.Senin için hayırlı olacaksa Rabbım sevdiğine kavuştursun seni inşaallah.
Bende 3 Yasini şerif
100 Ya Vedud
100 Rabbi yessir okuyacağım senin için inş.

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim Rahmandan herzaman hayırlı ne ise onu iste..
dilerim hakkına hayırlıdır..
bende 200tane rabbi yessir okuyorum inşallah size..
ama unutmayın bir abla tavsiyesi..
siz kızkardeşlerimiz her zaman değerinizi koruyun..
ve onlar evleneceğiniz eş adayı ve ailesi......
maneviyatı ve şahsiyeti yüksek değerde... kendini şahsiyetini rencide ettirmeyecek bir hanım kız aldıkları bilincine ersinler..
umarım ne demek istediğimi anlamışsındır..
Allaha emanet olunuz..

Aysee

Kayıtlı Kullanıcı
toplam :
bende 100 ya vedudu ve 100 rabbi yesir okudum Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşALLAH.Diğer kardeşlerimizide eklersek;

KALAN:

Ya vedudu:........6.800

rabbi yessir......150

yasin-i şerif:......2

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt