Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

benim için de 5 dakikanızı ayırır mısınız? (1 Kullanıcı)

muratbanubulut

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşler eşim ankarada serbest meslekle uğraşıyor. bende sivasta öğretmenim. eşim memuriyeti bırakıp ankaraya yanına gitmemi istiyor. borçlarımız var yeni evlendik. ne yapacağımı şaşırdım. borçlar bir şekilde ödenir deyip gözümü karartıp gideyim mi ankaraya yoksa eşimden mi ayrı kalayım? çok daraldım :a45:

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Git kardeşim bence yalnızlık zor çok zor eşinle düzgün bi aile hayatın olsun da varsın kuru ekmek yiyin... Bu benim fikrim elbette en doğrusunu Allah bilir sana istihare öneririm Rabbim içini rahatlatır doğru kararı alırsın. Mutlaka istihareye yat

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
çalışmayı istemeyen biri ama kpss öğretmenlik için 5 yıl bir fiil uğraşan biri olarak şunu söyleyebilirim iyi düşün dikkatli karar ver.. pişman olma sonra.. eş odurumu falan olmuyormu..
hani memuriyet olsa bişey diyemem ama öğretmenlik gerçekten bayan için ideal yapabilecek en rahat iş.. en kötü ihtimal maaş karşılığı haftada 3 gün çalışırsın.. ama iyi düşün aile birliğinnde çok önemli yani zor çok zor karar

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Ankara ya atanmanız mümkün değil mi? Hem dershanelerde de iş bulabilirsiniz. Bence aile olmak bu durumlarda önemli. İnşallah güzel bir seçim yaparsın.

muratbanubulut

Kayıtlı Kullanıcı
ankaraya tayin olmam için dua eder misiniz ALLAH rızası için. daha adaylığım kalkmadı bu eylülde atandım ağustosta RABBİMİZ ol derse tayin olabilirim. çok zor bir ihtimal ama gıyaben yapılan dualar daha makbul biliyorsunuz RABBİMİZ ol derse imkansızlar bile olur dualarınıza ihtiyacım var

muratbanubulut

Kayıtlı Kullanıcı
ben okul öncesi öğretmeniyim eğer tayinim olmazsa özel okullarda iş bulabilirim ancak borçlarımız olduğu için maddi yönden baya sıkıntıya gireriz. çünkü devletten aldığım maaş ile özelden alacağım maaş arasında 1.500 lira fark var.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun...Zor bir karar...Bilen çok iyi bilen birine istihareye yatırın derim.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim arkadaşım karstaydı eşi ankarada öğretmendi gecen eylülde atandı ankaraya yani olur su durumda inşallah eş durumuna uygun okullar açılır ki senin bölümünde uygun rahat atanman için.. inşallah olur bak az kaldı zaten .. dua et edelim beraber...

muratbanubulut

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun inşallah olur dualarla nasip eder inşallah RABBİMİZ

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
eder canım sen ki Onun yolundasınya..
eder inşALLAH..
Bide bol bol YA CAMİ OKU...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt