1500 karakter yetermi bilmiyorum ama denicem ... öncelikle beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Ismim burcu.ben geçtiğimiz yil eylül ayinda sevdiğim bir insan olan ve şuan malesef ki ayrilmak üzere olduğumuz eşimle evlendim. Bundan önce cahilliğimden ve diş baskilardan ötürü 2 evlilik yaptim fakat olmadigini anladim ve ayrildim. Daha sonra eşimle taniştim ve aramizda büyük bir bağ oluştu.. Ailesiyle taniştiğimda benim daha öncesinde bir evlilik yaptigimi bilerekte fazla kotu karsilanmadim lakin disardaki insanlarin yaptiklari dedikodular ve yalan araştirmalar sonucu hem 2 evliliğimi öğrenmiş oldular(buarada 2.evliliğimi eşimle uygun zamanda anlaticaktik ailesine)üzerine birsürü dedikodu yalan vs.. Eklendi ve beni seven k.pederim ve k.validem düşman kesildi ve bizimde gizlice evlenmemize sebep oldular.derken biz evlendik fakat yolda gorduklerinde saldirilarina bile maruz kaldigimiz oluyordu.ama sabrettik bi sure gecer bugunler dedik.aradan bi sure gectikten sonra eşim ailesiyle arasindaki kopukluktan oturu psikolojikman çöküntü içine girdi, özlüyordu,üzülüyordu olanlara.arada bizde ufak tefek tartismalar yasiyorduk tabi aramizda.bunlarda eklenince araya;birgün ansizin beni terketti eşim. Baktimki ailesine dönmüş.kafasindaki karisiklik,sikintilar,üzüntüler onu ailesine döndürdü.baktim dava açildi sonra.ama buarada biz eşimle yine görüşüyoruz.ama bole olmasi gerektigini soluyo.sabrediyorum.eşim yakinda askere gidicek daha sonra tekrardan beraber olacagimizi soluyo ama inanmak biraz zor acikcasi.ama beni sevdigine eminim.sadece eşi ile ailesinin yerlerinin farkli oldugunu ve nasil davranacagini bilmiyor.öğretmeye calissamda o kendi kafasina zamana birakiyor.oda tekrar beraber olmak ama ayni zamanda ailesininde yaninda olmasini istiyor.ailesi nuh diyor peygamber demiyor.hep elalemin sozune kanip beni kotu biri olarak gormeye devam ediyor.bi care bulamadim.şaşirdim kaldim.ettigim dualarin haddi hesabi yok.geceleri aglamaktan yoruldum..sabretmek cok zor.ben herkesi seviyorum.bana k.pederim okadar kotu davranmis olsada ben herseyi unuturum.yeterki iyi olalim yuvamiz yikilmasin.tek istedigim bu. önerileriniz,tavsiye edeceginiz dualar varsa lutfen bana iletin. Buna ozellikle su mubarek ramazanda cok ihtiyacim var.şimdiden hepinizden allah razi olsun.saygilar..