Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BENİM BACIM (1 Kullanıcı)

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı
BENİM BACIM

Şurası unutulmamalıdır ki, benim bacım, paha biçilmez değerdeki varlığını, şeytani gözlerin iğrenç bakışlarından korumak için giyindiği simsiyah çarşafıyla, imanla atan kalbiyle, irfanla çalışan aklıyla ve tavizsiz vakur karakteriyle eşsiz bir âbidedir.

Arkasına sığındığı örtü onun esaret zinciri değil, hürriyet belgesidir.

Evinde oturup sokaklara çıkmaması, açılıp saçılmaması onun kokuşmuşluğuna değil, korunmuşluğuna, asaletine ve temizliğne delalettir.

Kocasının getirdiği parayı yemesi, onun kapıdan karşılayıp güleryüzle içeri alması ekonomik bir zillet değil bilakis, ideal işbölümünün gereklerini yerine getirmesidir.

O, alacağı bir kaç kuruş için, yolda, otobüste perişan olan; işyerinde ezilen, bazan da süflîleşen çağdaş kadından çok daha farklıdır.

Onun oturuşu miskince bir bekleyiş değil büyük bir istikbale hazırlanıştır.

Geleceğin mücahid erlerine ana olma istikbaline.

O, Rabb'inin kendisine verdiği haklardan memnun ve fazlasıyla razıdır.

Kafirlerin daha büyük değerlerini elinden çekip almak için yem olarak önüne sürdükleri sahte hürriyetlere, haklara ihtiyacı yoktur.

Çünkü o, hiç bir sistemin yapamıyacağı kadar hür, hiç bir mükafatın edemiyeceği kadar mutludur.

O benim bacımdır.

Onun namusunu korumak ve islâm'ın koyduğu ölçüler dahilinde muhafaza etmek benim görevimdir.

O, benim bacımdır. Onun namusunun dokunulmazlığı vardır. Namusunun ve namusuna gelinceye kadar en ufağından en büyüğüne bütün değerlerinin...

Onun dokunulmazlığının garantisi kalbimizdeki sönmez inancımızdır.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BENİM BACIM

allah razı olsun ..kardeşim...

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

O, alacağı bir kaç kuruş için, yolda, otobüste perişan olan; işyerinde ezilen, bazan da süflîleşen çağdaş kadından çok daha farklıdır. Burda biraz haksizlik vargibi arkadasim.. CARSAFLI TESETURLU CIDDI ANLAMDA TESETURLU IS KADINLARIMIZDA VARDIR YANI CALISAN BAYANLARIMIZ SANKI BURDA HAKSIZLIK VAR GIBI SEZDIM HOSUMA GITMEDI. HOSUMA GIDEN TEK SEY KARDESINE COK IYI SAHIP CIKMAN VE SEVMENDIR.

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

Ayrica :
Kafirlerin daha büyük değerlerini elinden çekip almak için yem olarak önüne sürdükleri sahte hürriyetlere, haklara ihtiyacı yoktur. Eger hakkin varsa kafirlerden alacaksin. Hakkin kalmamalidir bence. Ben kafir bir devlette gurbetteyim. Burda dogduk biraz agir geldi yazdiklarin... tabiki bazi yazilar.

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

tugbiş kardeşim islam dini kadına gerekeni yapmasını saten söylüyor.çık sokaklara kafirden hakkını ara demiyorki evinde kendi çapındada arıyabilir hakkını.bugunki teknoloji ne zamanda vardı.bugun internet sayesinde haksızlıklara bi nebze ses çıkarıyoruz.
İSLAM kadına güzel bi eş ol ii bi anne ol diyor.o evde oturup mücahid mücahideler yetiştirecek.en buyuk meslektir annelik.kolayda degildir mücahidler osmanlı torunlarını yetiştirmek.sıkı bi öz veri ister ilgi ister.hem çanakkaledeki analarımız çalışan bayanmıydı.eger damarımıza basarlarsa işte çanakkaledeki gibi kafirden hakkımızı alırız.yeri gelirse kaplan olur yıkarız yeri gelirse kedi olur evimizde mışıl mışıl otururuz.
hem kardeşim yazı niçin sana agır geldi anlayamadım.
orada kadını yermemiş aksine ne kutsal bi varlık oldugunu anlatmış.
gurbetle alakasınıda cözemedim ama şunu bilki kardeşim burada öz ana vatanımızda dinimizi daha zor yaşamaktayız.
benm kardeşim çarsafıyla sokakta giderken ona terörist diye bakıp etrafını saran sivil plisleri gördüm ben.ben pecemle yolda giderken beni öcü diye adlandıranları gördüm.başörtümüz vardiye sınava alınmadık okulumuzu okuyamadık.dediğim, tesettürlü bu ülkede iş bulmak çok zordur.
ama gurbette böyle bi zorluk yoktur.herkes dinini yasamakta diledigi gibi serbesttir.
cnm kardeşim bu sözler senin agırına gitmesin.
bu sözlerin muhatabları müsliman kadınları bacılarımızı küçük görenlerdir.mü'mine bi kadın nasıl oldugunu bilmeleri içindir.Onun oturuşu miskince bir bekleyiş değil büyük bir istikbale hazırlanıştır.

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

OFF SIZ BENI HAKKETEN ANLAMADINIZZ UZULDUM YANIII.

ALINDIM CUNKUU HALA BILMIYORSUNUZZ , SANKI BIZ GURBETTE COK SIKINTI CEKMIYORUZ DE MI IYI SANIYORSUNUZZ!!! BURDA ESARBLI TESETTURLU BAYANLARA HOR GORUYORLAR BIZLER STAJ BULMAKTA IS BULMAKTA ZORLANIYORUZ. HATTA VE HATTA BAZEN DUYDUGUMA GORE KI OYLE BIRSEY OLMUS ISMIMIZ YABANCI DIYE CV LERIMIZE IS BASVURMALARIMIZI BAKMIYORLAR. EVET ISLAM DINIMIZI YASAMAKTAYIZ RAHATLIKLLA ALLAHA SUKUR. INSALLAHDA TURKIYEMIZDE EN KISA ZAMANDA OYLE OLURR AMA ARTIK BURASIDA TURKIYELESIYOR BUNU BILINIZZZ!!!

ANNELIK TABIKI KUTSAL BIRSEYDIR ASLA LAF SOYLEMEM BUNA SANKI BEN BUNA BIRSEY DEDIMDE USTUME GELDINIZZ. AMA NEYSE ONEMLI DEGIL .....

SIZ GALIBA BASARALI TESETTURLU ESARBLI BAYANLARIN KARIYER YAPMASINI VE IYI BIR MERTEPEDE CALISMALARINA KARSINZI OYEL SEZDIM VE BENCE OLSUNLAR IYI BIR TURK ORNEGI ISLAM ORNEGI GORSUN KAFIRLER NE MUTLU BOYEL KISILERE

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM SEN ÜZERİNE HİÇ ALINMA BENİDE HİÇ YANLIŞ ANLAMA ÜZERİNE ALINACAK OLAN KİŞİLER DAHA FARKLI KİŞİLER.BEN SENİN ÜZERİNE DE GELMEDİM ALINMA BUKADAR...

BEN TESETTÜRLÜ KADINLARIMIZIN ELBETTE İFFETLERİNİ TESETTÜRLERİNİ KORUYABİLECEKLERİ YERLERDE ÇALIŞMASINA NİÇİN KARSI OLUYUM.
AMA ANLAMADIGIN NOKTA ÇALIŞAMIYORUZ ÇALIŞAMIYORZ ÇALIŞAMIYORZ!!!
İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ...
ÇALIŞABİLENLER YOKMU SIKINTI CEKMEDEN?ELBETTE VARDIR AMA ÇOK AZDIR YOK DENİLECEK KADAR AZDIR HATTA.

YUKARIDA DEMİŞSİNKİ :CARSAFLI TESETURLU CIDDI ANLAMDA TESETURLU IS KADINLARIMIZDA VARDIR YANI CALISAN BAYANLARIMIZ SANKI BURDA HAKSIZLIK VAR GIBI SEZDIM HOSUMA GITMEDI. HOSUMA GIDEN TEK SEY KARDESINE COK IYI SAHIP CIKMAN VE SEVMENDIR. kardeşim nerede çarsaflı çalışan var TÜRKİYEDEMİ!!!mesela örnek?
kardeşim kadın Kocasının getirdiği parayı yemesi, onun kapıdan karşılayıp güleryüzle içeri alması ekonomik bir zillet değil bilakis, ideal işbölümünün gereklerini yerine getirmesidir. YAPSIN KARİYERDE YAPSIN AMA YAPABİLİYORSA BU ŞARTLARDA BİRAZ ZOR...
HOLLANDAYIDA BİLEMİYORM AMA yaza inşALLAH GELİNCE GÖRECEM ;)

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

Tamam tamam sizi anliyorum evet haklisinizz imakn pek yok tesetturlu bayanlarin calismasina.

Ne guzel geliyorsunuz demek Hollandaya. Gezin bakalim nasil bulcaksiniz ?

Simdiden hayirli cumalar. Dualarda bulsumak uzere,sizi kirdiysam ozur dilerim hakkinizi helal edin yanlis anlasilma oldu iste gecti ama demi ;)

hayirli geceler :)

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

saol kardeşim seninde cuman mübarek olsun.yok cnm niçin kırılıyım yanlış anlaşılmaktan korkmuştum okadar;)
tugbiş kardeşim ben gezmeye degil yaşamaya gelecem rotterdama:Dsen hangi şehirdesin?_bide komşu çıkıyormuşuz:DB)B)B)B)B)

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

Arkasına sığındığı örtü onun esaret zinciri değil, hürriyet belgesidir.

S.A KARDEŞİM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN İNŞAALLAH........

deniz-yollari

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN, GERÇİ BENİM HİÇ BİR KONUDAN HABERİM YOK GİBİ, ANCAK ÇOK GÜZEL BİR ANLATIM YAPMIŞSINIZ. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Allah razı olsun kardeşim, Emeğinize yüreğinize sağlık,
Allah'a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

motor1hr9.gif
93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

gif078tw8jw5.gif

Kedi, aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane kedi bir araya gelse, bir tane aslan etmez.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun yazandan ..
Ne güzel yazmış..Okurken duygulandım ..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt