Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

benim adım filistin (1 Kullanıcı)

xaisex

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim bunu ilk izlediğimde içim acıdı.RABBİM filistindeki müslüman kardeşlerimize sabırlar versin

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iszbLbUf-OA[/YOUTUBE]

Mohaç

Kayıtlı Kullanıcı
linki galiba yanlış yayınladınız... çünkü çıkan sayfada boykotla ilgili bir yayın çıkmıyor...

hasbihall

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm
İnşaALLAH Filistin bayraklarının gökyüzünde dalgalanacağı gün yakındır. Rabbim orada bulanan bütün müslümanlara sabır ihsan eylesin, suçsuz, günahsız, anasız babasız kalan çoçuklara yardım etsin inşaALLAH, :A:A

ve orda bulunan müslümanların kılına dokunan her zalimi Rabbim kahrettin inşaALLAHHHHHHH

KAHROLLLLLLLLL amerikaaaa
icon8.gif
icon8.gif

xaisex

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm
İnşaALLAH Filistin bayraklarının gökyüzünde dalgalanacağı gün yakındır. Rabbim orada bulanan bütün müslümanlara sabır ihsan eylesin, suçsuz, günahsız, anasız babasız kalan çoçuklara yardım etsin inşaALLAH, :A:A

ve orda bulunan müslümanların kılına dokunan her zalimi Rabbim kahrettin inşaALLAHHHHHHH

KAHROLLLLLLLLL amerikaaaa
icon8.gif
icon8.gif

aleykümselam kardeşim..AMİN AMİN AMİN
KAHROL AMERİKA KAHROL İSRAİL

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt