Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Beni Unutmayin!! (1 Kullanıcı)

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDEŞLERİM
BEN Bİ SÜRELİĞİNE BABAMAIN RAHATSIZLIĞINI ARTMASI NEDENİYLE SAMSUN A GİDİYORUM..ONUN TELEFONDA AĞLAYIP ''KIZIM YANIMDA OLSAYDIN BELKİ İYİ OLURDUM'' SÖZÜ YÜREĞİME OK GİBİ SAPLANDI VE İÇİME ATEŞ DÜŞTÜ.
SİZDEN RİCAM TÜM KARDŞLRİMİZE OLDUĞU GİBİ GÖNLÜNÜZÜ AÇARAK VE TÜM KALBİNİZLE DUADAN MAHRUM BIRAKMAMAK.BİLİYORUZ KI BURADAKI SAMIMIYET İNANÇ RABBİME ACILAN ELLER BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUR.
EN KISA ZAMANDA HIZIRLU Bİ ŞEKİLDE ARANIZDA OLMAK TEMENNİSİYLE!
HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR!!!

hasbihall

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm

Rabbim yar ve yardımcınız olsun..hastanıza acil şifalar selametle...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Kardeşim Rabbim yar ve yardımcınız olsun umarım babanız en kısa zamanda düzelir sağlığına kavuşur Allah c.c. acil şifalar versin sizide en kısa zamanda tekrar bekleriz aramıza umarım hayırlı ve güzel haberlerle dönersin kardeşim selametle git selametle gel Rabbime emanetsin babanızın ellerinden öperim selamımı ilet

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
aminn Inş.allah Razi Olsun Hepinizden.1 Yaşindaki Kizimda Hava Değişikliğinden Hasta Oluyor Oralarda..anlicaniz çok Metanetli Olmaliyim...hayirla Kalin

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Acil şifalar Versin Kardeşim Sağlikla Gider Gelirsin Inşallah

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..babacığınıza RABBİM acil şifalar versin..iyi haberlerinizi bizlere ulaştırın..ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun..inşaALLAH dualarımızdasınız...hakkımız varsa helal olsun..tekrardan en kısa zamanda sitemizde görmek isteriz...selametle...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam

ALLAH (c.c) Babaniza Acil Sifalar Versin__B) Tez zamanda Sagligina Kavusur InsALLAH

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
S.A KARDEŞLERİM
BEN Bİ SÜRELİĞİNE BABAMAIN RAHATSIZLIĞINI ARTMASI NEDENİYLE SAMSUN A GİDİYORUM..ONUN TELEFONDA AĞLAYIP ''KIZIM YANIMDA OLSAYDIN BELKİ İYİ OLURDUM'' SÖZÜ YÜREĞİME OK GİBİ SAPLANDI VE İÇİME ATEŞ DÜŞTÜ.
SİZDEN RİCAM TÜM KARDŞLRİMİZE OLDUĞU GİBİ GÖNLÜNÜZÜ AÇARAK VE TÜM KALBİNİZLE DUADAN MAHRUM BIRAKMAMAK.BİLİYORUZ KI BURADAKI SAMIMIYET İNANÇ RABBİME ACILAN ELLER BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUR.
EN KISA ZAMANDA HIZIRLU Bİ ŞEKİLDE ARANIZDA OLMAK TEMENNİSİYLE!
HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR!!!

ve aleyküm selam güzel kardeşim.. hakkımız yoktur varsa da helal hoş olsun daimen..siz de helal edin inşallah.. Rabbimiz c.c şafii isminin hürmetine babanıza acil şifalar ihsan eylesin, sabrını ve dayanma gücünü arttırsın inşallah.. babanız dualarımızda olacak inşallah kardeşim.. çok geçmiş olsun..Rabbimizin izniyle en kısa zamanda tekrar görüşmek duasıyla kardeşim.. dualarımız sizinle.. selametle..B)

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
İNANIYORUM KAAN ABİ...DUALAR HEPİMİZLE...İNANMAK VE TEVEKKÜL ETMEK.BUNLAR OLMASAYDI TEBESSÜM OLURMUYDU ACIYI CEKEN YÜZLERDE..
HAYIRLA KAL

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM BABANA ACİL ŞİFALAR VERSİN ABLACIĞIM ELİNDE VARKEN GİT SONRADAN PİŞMAN OLMA....
HAYIRLISIYLA GİT VE GEL ABLACIĞIM İNŞALLAH MUTLU HABERLERLE DÖNERSİN...
BİZ BURDAYIZ İNŞALLAH SENİ BEKLİCEZ...;)
RABBİME EMANETSİNİZ...B)B)B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm ablacım Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah amcamıza ve bütün hastalarımıza Rabbim acil şifalar versin... sizde sağsağlim gidin gelin inşaAllah... Hakkım yoktur ama helal olsun asıl siz hakkınızı helal edin olurmu? ablacım selam ve dua ile kalın... bütün hastalarımızda dualarımızda inşaAllah hayırlı akşamlar:gulegule:gulegule

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim babanıza allahtan acil şifalar dilerim inşallah tez zamanda iyilecir dualarımız olunladır selamımızı ilet sizde allahın izni ile gidin gelin ve bizleride haberdar edin sizi tekrar aramızda görmek isteriz allah herdayim gönlünüze göre versin inşallah rabbime emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt