Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Beni terk etme namazım" (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Ne olur sen bırakma beni, terk etme, İbrahim a.s, Musa a.s terk etmediğin gibi…

Ne Olur Terk Etme Beni

Ben unutkanım, cahilim, yanılanım…..

Ne olur sen bırakma beni, terk etme, İbrahim a.s, Musa a.s terk etmediğin gibi…

Nefsim ve şeytan uzaklaştırmaya çalıştıkça seni benden, sen daha da çok yaklaş bana, izin verme seni bırakmama…

Arkadaşım ol, canım ol, dostum ol…

Eyy dosta ulaştıran,

Sevgiliye götüren aracısız, araçsız Yaradan’a götüren…

Sessiz feryatlarımın içinde boğulmama izin verme, ben acizim unutuyorum, sen hatırlat bana Yaratıcının varlığını, sıkılmışlığımın, horlanmışlığımın, çaresizliğimin, bataklığa düşüşümün tam ortasında yakala kollarımdan izin verme düşmeme…

Ne olur terk etme beni…

Mahcupluğum, günahkar oluşumdan faydalanıp iş başında olan şeytana, esir olmama izin verme…Senden başkasına Yârim dedirtme…

Mahrum bırakma, beni senden, ben gidecekken sen tut beni…

Gözümün nuru, gönlümün ışığı, sevdalım, beş vakitte Cebrail a.s, Peygamberim ve Rabbimin konuşmasını hatırlatanım.

Örtüme bürünüp uyumama izin verme gündüze en yakın olan o anda… Beş dakika daha uyumama izin verme, gecenin en bereketli o anında şeytana yoldaş olmama izin verme, çünkü ben bir daha hiç o günde olmayacağım, gitmiş olacak giden…

Zayıfım, acizim, unutkanım, yanılırım, biçareyim, NE OLUR TERK ETME BENİ!!!

Gözyaşları mı barındır sularında, vuslatım ol her seferinde…sular gibi çağlasın yüreceğim beni her çağırışında…Alemlerin Rabbine kavuşturacağın her anda, koşar adımlarla geleyim sana…

Elimin tersiyle itekleyeyim tüm dünya telaşını, arkamda bırakayım... ‘ALLAHU EKBER’ derken… Rabbim bu bel bir tek senin huzurunda bükülür diyeyim seninle birlikte, bu alnım bir tek Sen’in huzurunda yere değer diyeyim…

Sen çağırdın… Ben geldim…. Huzura diyeyim. “Seninle birlikte gözümün nuru’

Arkadaş sohbetleri için seni kaçırmama izin verme…Alışveriş telaşı yüzünden senden uzaklaşmama izin verme…

Dünya’nın en tatlı geldiği anlarda, UNUTTURMA BANA KENDİNİ… Peygamberim ve dostları dizleri şişene kadar kılardı Seni… Bizler seni dizi keyfi için unutuyoruz… eriniyoruz….

Eyy hayasızlıktan ve kötülükten alıkoyan, unutmaya ve gaflete düşmeye müsait bir yaratığım ben…hayatımın gerçek amacını unutturma bana… Rabbimle aramdaki o güçlü maneviyatın köprüsü, nefsime uyduğum anlarda, seni unutup dünyamın zindan olmasına izin verme….Koylarına her gelişimde Rabbimin heybetini, azametini hissettir bana…

Hani hz İsa diyor ya! : “Şüphesiz ben Allah'ın kuluyum. Bana Kitabı verdi ve beni peygamber kıldı.” Nerede olursam olayım, beni kutlu kıldı ve hayat sürdüğüm müddetçe, bana namazı ve zekatı emretti. (Meryem Suresi, 30-31)

Ve İbrahim a.s: “Rabbim, beni namazımda sürekli kıl” (İbrahim Suresi, 40)

(Rabbim bizi de sende sürekli kılsın inşallah…AMİN )

Ben çabuk bıkarım, ağır gelebilirsin bazen bana…İstemesem de seni, sen iste beni, arkanı dönüp gitme sakın… Sıkıya gelemem bilirsin… uykumun en tatlı anında, sohbetin en koyu anında geldiğinde olur bana, İşte o anlarda, yaa kazaya bırakırsın ne olacak diyen şeytana inat… TUT VE SALLA BENİ… ne olur bırakma lanetlenmiş olana… Al götür beni Yaratana…

BAZEN AŞK İLE

BAZEN ERİNEREK

BAZEN SÜRÜKLEYEREK

BAZEN KOŞARAK

AMA GÖTÜR NASIL OLURSA OLSUN GÖTÜR BENİ

BENİ BIRAKMA, NE OLUR TERKETME BENİ

Ey iman edenler! Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin. Çünkü Allah muhakkak sabredenlerle beraberdir (Bakara-153)

Rabbim hepimizi bir seccade boyu namazlardan korusun inşallah. Dosdoğru namazını kılanlardan olmak duası ile…

alıntı

müslim88

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH tekrar razı olsun kardeşim isteğimi kırmadığın için

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALLAH tekrar razı olsun kardeşim isteğimi kırmadığın için

kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...kardeşim o forumun diğer sayfalarını okudunuzmu bilmiyorum buna benzer konular var isterseniz bir bakın...ne demek siz isteyin elimden geldiğince nacizane
kırmam :evet selam ve dua ile...:H

müslim88

Kayıtlı Kullanıcı
Hayır okumadım önerin için stşk. birazdan okumaya başlarım inş.

müslim88

Kayıtlı Kullanıcı
bu sayfalar baktıkça bitmiyor ben yoruldum Allah razı olsun kardeşim saol daha tam okuyamadım inş. yarına

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
diskapakbr4ry3ub6.jpg

Selamün Aleyküm Nihal Ablacım..B)

Emeğinize, güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah.. Çok güzel bir paylaşımdı.. Beğeniyle okudum yine..Derin bir dua tadında.. Ne güzel bir duadır bu.. Namazlarımız bizi hiçbir zaman terk etmez aslında.. Onu biz terk ediyoruz.. İmanımızın kalesi ve yuvası olan kalbimiz, namazı bir reçete ve bir gereklilik olarak görmekten vazgeçtiği an, kalpteki tüm bağları çözülür namazın yavaş yavaş.. Sıkıntılarımızın biricik teselli kaynağı, hiçbir psikoloğun veremeyeceği bir iksir olan namazlarımızı hiç terk etmemek duası ile.. Zira Şeytan, her daim sağımızda, solumuzda, yanıbaşımızda... Namaza karşı en ufak bir gevşeme beklemekte bedenlerimizden..Bir çözülme beklemekte ruhlarımızdan..

Bizi Rahman c.c'ye yaklaştırana yakın oldukça huzurda ve selametteyiz..
Rahman c.c her bir harfi adedince sevabınızı ziyadesiyle bahşeylesin inşallah ablacım.. Etkilendim bu güzel yazıdan..Selam ve baki dualar ile Rabbimize emanetimsiniz inşallah..B)B)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Sessiz feryatlarımın içinde boğulmama izin verme, ben acizim unutuyorum, sen hatırlat bana Yaratıcının varlığını, sıkılmışlığımın, horlanmışlığımın, çaresizliğimin, bataklığa düşüşümün tam ortasında yakala kollarımdan izin verme düşmeme…

selamun aleyküm bu güzel yazıyı bizimle paylaştığınız için öncelikle bunun için teşekkür ederim.Nur-u ayınımız gözümüzün nuru olan namazımı hatırlattınız için bilahere yine teşekkür ederim:)Biz namazı kılamasakta veyahut itikadi bir şekilde kılamasakta onun bizi kılması dileğiyle diyorum.selametle kalın.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
s.a kerdeşim eline sağlık allah razı olsun rabbim her şartta namzlarımızı kılmayı nasip etsin slm ve dua ile

Aleykümselam...kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
AMİN...AMİN...AMİN...
namazlarını hakkı ile eda eden kullardan oluruz İNŞALLAH...selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
BAZEN AŞK İLE

BAZEN ERİNEREK

BAZEN SÜRÜKLEYEREK

BAZEN KOŞARAK

______selamün aleyküm nihal kardeşim degerli bir paylaşım olmuş
rabbim razı olsun emeginize saglık
selam ve dua ile_______

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
diskapakbr4ry3ub6.jpg

Selamün Aleyküm Nihal Ablacım..B)

Emeğinize, güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah.. Çok güzel bir paylaşımdı.. Beğeniyle okudum yine..Derin bir dua tadında.. Ne güzel bir duadır bu.. Namazlarımız bizi hiçbir zaman terk etmez aslında.. Onu biz terk ediyoruz.. İmanımızın kalesi ve yuvası olan kalbimiz, namazı bir reçete ve bir gereklilik olarak görmekten vazgeçtiği an, kalpteki tüm bağları çözülür namazın yavaş yavaş.. Sıkıntılarımızın biricik teselli kaynağı, hiçbir psikoloğun veremeyeceği bir iksir olan namazlarımızı hiç terk etmemek duası ile.. Zira Şeytan, her daim sağımızda, solumuzda, yanıbaşımızda... Namaza karşı en ufak bir gevşeme beklemekte bedenlerimizden..Bir çözülme beklemekte ruhlarımızdan..

Bizi Rahman c.c'ye yaklaştırana yakın oldukça huzurda ve selametteyiz..
Rahman c.c her bir harfi adedince sevabınızı ziyadesiyle bahşeylesin inşallah ablacım.. Etkilendim bu güzel yazıdan..Selam ve baki dualar ile Rabbimize emanetimsiniz inşallah..

Aleykümselam...kalbi güzel kardeşim B) ALLAH c.c.razı olsun ...teşekkür ederim...katkınız için...B)
emeğine , yüreğine sağlık çok güzel yorumlamışsınız...namazlarını hakkı ile eda eden kullardan oluruz...İNŞALLAH...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
ellerine saglık çok güzel bir konu açmışsın.
RABBIM razı olsun.
eçrini mislince versin.amin.
selametle

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

selamun aleyküm bu güzel yazıyı bizimle paylaştığınız için öncelikle bunun için teşekkür ederim.Nur-u ayınımız gözümüzün nuru olan namazımı hatırlattınız için bilahere yine teşekkür ederim:)Biz namazı kılamasakta veyahut itikadi bir şekilde kılamasakta onun bizi kılması dileğiyle diyorum.selametle kalın.

Aleykümselam...kardeşim B) okuduğunuz için teşekkür ederim...:)
namazlarını hakkı ile eda eden kullardan oluruz İNŞALLAH...
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
BAZEN AŞK İLE

BAZEN ERİNEREK

BAZEN SÜRÜKLEYEREK

BAZEN KOŞARAK

______selamün aleyküm nihal kardeşim degerli bir paylaşım olmuş
rabbim razı olsun emeginize saglık
selam ve dua ile_______

Aleykümselam...değerli aminenur kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
teşekkür ederim kardeşim B)...namazlarını hakkı eda edenlerden oluruz İNŞALLAH...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt