Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

beni dinleyecek vaktiniz varmı (1 Kullanıcı)

batan güneş

Kayıtlı Kullanıcı
çok zor bi zaman süresi içindeyim rabbim yolunan şaşırtmasın 21 yaşındayım eşim yaşasaydı 23 aylık evli olacaktınm eşim öleli 13 ay oldu bi oglum var 13 aylık bebegimiz olduktan beş gün sonra eşim trafik kazasında öldü yüküm bazen ağır geliyo cogu zaman düşünmemeye calışıyorum olmamış gibi davranıyorum ama kaldıramıyorum şu an bile kafam catlayacak gibi yaşamak ve bu acıyı taşımak ne kadar zor bilemezsiniz anlatacak kelime bulamıyorum eee niye anlatıyorsun bunları diyecek olursanız bilmiyorum ama rahatlamak için

ahsengazi

Kayıtlı Kullanıcı
:( ılk once ALLAH RAHMET eylesın dıyorum ALLAH YARDMCINIZ OLSUN İNŞ.hepımıızn bır ımtıhanı var sızın payınıza da bu dusmus gercekten zor bişey..RABBIM sizlere sabır versin inşallah eşiniizin mekanı cennet olsun inş.oglunuzuda size bagslasın.yalnz sıze nasıl htap edecmı bılemedım bayanmısınz bay mı

gülcan.21

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardimcin olsun...

Allah yar ve yardimcin olsun...

kardeş, ALLAH hiç bir kuluna kaldıramayacağı yükü vermez. çaresizlik diye bişey yok. SABIR VE ŞÜKÜR le ibadet et YARADANA.

ahsengazi

Kayıtlı Kullanıcı
mamnun oldum bende 21 yasndayım yastmısız gercekten cok ama cokk uzuldum bol bol sukredelım ıns.emın olun dualarmda olacaksınız oglunuzu da opun benm yerıme

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeşim.öncelikle başın sağolsun ALLAH(C.C)sabır versin.çocuğuna dasıhhatli bir ömür versin inş.RABBİM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİMM...

memusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.rabbim eşine rahmet etsin.belliki zor bir sınav içindesin.tabi sınavın büyüklüğü kadar mükafatıda büyük olur inşaallah.sakın unutma sınavı kazanmanın tek yolu,imanımızı ziyadeleştirip rabbimizden gelen herşeye elhamdülillah demek.Sana bir çözüm önereyim.Risale-i nur derslerinin çok faydasını görürsün.tavsiye ederim.allaha emanet ol.

batan güneş

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.rabbim eşine rahmet etsin.belliki zor bir sınav içindesin.tabi sınavın büyüklüğü kadar mükafatıda büyük olur inşaallah.sakın unutma sınavı kazanmanın tek yolu,imanımızı ziyadeleştirip rabbimizden gelen herşeye elhamdülillah demek.Sana bir çözüm önereyim.Risale-i nur derslerinin çok faydasını görürsün.tavsiye ederim.allaha emanet ol.

cok istiyorum ama öyle bi ortam bulamadım en çok okumak istedigim kitaptır ama anlayamıyorum kitap okumayı cok seven biriyim

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
allah esine rahmet eylesin.sabret kardesim.inşallah geçer bu günler.dua et bol bol.yavruna iyi istikballer.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah yardımcınız olsun canım bu dünya birer imtihan dünyası Rabbim hepimizi bir şekilde imtahandan geçiriyor Allah sabır dayanma gücü versin inşallah.
Sabrımızın mükafatını her iki dünyada almak nasip etsin Rabbim sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhatç etmesin kimselerede fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Sıkıntıdan kurulmak için Ayetel Kürsi. İhlas, 41 Felak, 21 Nas Sürelerini okuyabilirsin özellikle Nas Süresi evhamdan sıkıntıdan kurtulmak için.Allah kabul etsin canım içinde bulunduğun sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:(

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun canım bu dünya birer imtihan dünyası Rabbim hepimizi bir şekilde imtahandan geçiriyor Allah sabır dayanma gücü versin inşallah.
Sabrımızın mükafatını her iki dünyada almak nasip etsin Rabbim sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhatç etmesin kimselerede fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Sıkıntıdan kurulmak için Ayetel Kürsi. İhlas, 41 Felak, 21 Nas Sürelerini okuyabilirsin özellikle Nas Süresi evhamdan sıkıntıdan kurtulmak için.Allah kabul etsin canım içinde bulunduğun sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:(

Selamun aleyküm...
Allah gani gani rahmet eylesin eşinize kardeşim...Leyla ablamız çok güzel dualar etmiş kabul olması duası ile...(Amin!)
Sabır edin...bu dünya imtihanlarla dolu...herkes farklı şeylerle sınanıyor kardeşim...sizden ricam bu sınavı sabırla şükürle tamamlamanız...Ben de babamı kaybettim seneler önce ama hala ayaktayım Allah'a şükürler olsun...çünkü bu bedenin ve kainattaki bütün herşeyin sahibinin Allah olduğunu ve istediği zaman geri alacağını biliyorum...bu konularda bize düşen görev ölülerimizin ruhuna bol bol dua göndermek ve hayırlarına iyilik yapmak...
Allah sabrınızı arttırsın kardeşim... (Amin!)​

cakar_10

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim ALLAH rahmet eylesin eşine sanada ALLAH sabır versin ALLAH tan gelen herşey çekilir yaradan herşeyin hükmüne sahiptir ALLAH çocuna sağlıklı ömür versin yapacağın tek şey ALLAHA sığınıp bol bol dua edeceksin yüce RABBİM her zorluğun kolayını verir

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm kardeşim Allah sabır versin. başımıza ne geleceğini bilemiyorz. Rabbimiz kaldıramayacağmızdan fazlasını yüklemez demek ki siz güçlü bi insansınız. güçlü olmaya çalışın yavrunuz var. çok zor biliyorum ama. bizler buradayız. birbirmize hakkı ve sabrı tavsiye ettikçe daha iyi olucaz inşallah.

edas

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sabir versin kardesim. Alah tasiyamayacagimiz kadar yuk vermez biz sabretmesini biyliyoruz cok sukur

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt