Selamunaleyküm kardeslerim..bilmiyorum bu konuyu buraya acmakla dogru mu yaptim ama sizin gibi insanlarin hor görmeyecegini bildigim icin icim rahat...Benim gecen yildan beri sevdigim birisi var ama öyle günaha basvuracak sekilde degil flört de yapmiyorum o da gecen yil beni seviyordu ama nolduysa birden bire bana karsi sevgisi bitti..nefret etmeye basladi benden..simdi nefreti gitti ama sevmiyor da beni...kendisi namazinda niyazinda..bir senedir dua ediyorum Rabbim o benim icin hayirliysa onun esim olmasini nasip et diye.biliyorum duanin kabul olmasi kesin..ya dünyada ya ahirette ama bazen düsünüyorum o bana nasip olsaydi simdiye kadar olurdu beni tekrar severdi diye umutsuzlaniyorum.demekki rabbim vermiycek diyorum.bask bir sekilde duami kabul etcek diyorum ama onu bana nasip etmesini cok istiyorum..arkadaslar düsündügüm gibi nasip olsa bir senedir kabul olur muydu yani simdiye kadar nasip olurmuydu yada daha olabilir mi kaderi zorlamanin israr etmenin bir anlami yok mu..beni aydinlatirsaniz cok sevinirim..Allah simdiden razi olsun insallah,,,Allaha emanet olun..selamunaleyküm....