Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

beni aydinlatir misiniz üye kardeslerim.. (1 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm kardeslerim..bilmiyorum bu konuyu buraya acmakla dogru mu yaptim ama sizin gibi insanlarin hor görmeyecegini bildigim icin icim rahat...Benim gecen yildan beri sevdigim birisi var ama öyle günaha basvuracak sekilde degil flört de yapmiyorum o da gecen yil beni seviyordu ama nolduysa birden bire bana karsi sevgisi bitti..nefret etmeye basladi benden..simdi nefreti gitti ama sevmiyor da beni...kendisi namazinda niyazinda..bir senedir dua ediyorum Rabbim o benim icin hayirliysa onun esim olmasini nasip et diye.biliyorum duanin kabul olmasi kesin..ya dünyada ya ahirette ama bazen düsünüyorum o bana nasip olsaydi simdiye kadar olurdu beni tekrar severdi diye umutsuzlaniyorum.demekki rabbim vermiycek diyorum.bask bir sekilde duami kabul etcek diyorum ama onu bana nasip etmesini cok istiyorum..arkadaslar düsündügüm gibi nasip olsa bir senedir kabul olur muydu yani simdiye kadar nasip olurmuydu yada daha olabilir mi kaderi zorlamanin israr etmenin bir anlami yok mu..beni aydinlatirsaniz cok sevinirim..Allah simdiden razi olsun insallah,,,Allaha emanet olun..selamunaleyküm....

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
...........................................................

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar bekliyorum.......

Fatih dere

Kayıtlı Kullanıcı
Din kardesim güzel insan duaların ne zaman kabul olacagını biz bilmeyiz veya kabul oldu veya olmadı diye bi yargı da bulunamayız.Rahman olan, Rahim olan yüce mevlam.Sen içinden geldigi gbi dua et dua nda samimi ol yeter gerisini Allah a bırak o herşeyin en iyisini bilendir.bende sevdim birini ama olmadı senin gibi dua ettim agladım sızladım hatta bazen yeri geldi hayata küstüm ama olmadı olmayınca olmuyor.Ama çok şükür sevgisindende kendisinden de kurtuldum.inşallah Rabbim gönlüne göre verir. A.E.O

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Din kardesim güzel insan duaların ne zaman kabul olacagını biz bilmeyiz veya kabul oldu veya olmadı diye bi yargı da bulunamayız.Rahman olan, Rahim olan yüce mevlam.Sen içinden geldigi gbi dua et dua nda samimi ol yeter gerisini Allah a bırak o herşeyin en iyisini bilendir.bende sevdim birini ama olmadı senin gibi dua ettim agladım sızladım hatta bazen yeri geldi hayata küstüm ama olmadı olmayınca olmuyor.Ama çok şükür sevgisindende kendisinden de kurtuldum.inşallah Rabbim gönlüne göre verir. A.E.O

Allah razi olsun kardesim..Insallah rabbim herkesin gönlüne göre verir...Allaha emanet olun..

usame01

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum bacım belki kardeşimizin islamla bilmedigi haramları ögrenmişdir yani namahremi belkide o en güzel hakkı yaşamak için ALLAH a.c nin müminlere farz kıldıgı cihad'ı ve en güzel aşk olan şehadet aşkına kapılmıştır.Çünkü ALLAH sübhane ve teala insalara 2 seçenek sunmuştur ya dünya mutlulugunu tadıp azab yada ahiret mutlulugu için hayırlı amel çünkü 2 mutluluk birarada asla olmaz.Onun için dünya hayatı bir misafirhanedir.

MÜMİNLERİN GÖNÜLLERİNDE SADECE ALLAH VE RESULÜNÜN SEVGİSİ OLMASI VE O SEVGİYİ HAK EDİP RESULULLAH (S.A.V) EFENDİMİZE CENNET TE KOMŞU OLMAK İSTEMESİDİR

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum bacım belki kardeşimizin islamla bilmedigi haramları ögrenmişdir yani namahremi belkide o en güzel hakkı yaşamak için ALLAH a.c nin müminlere farz kıldıgı cihad'ı ve en güzel aşk olan şehadet aşkına kapılmıştır.Çünkü ALLAH sübhane ve teala insalara 2 seçenek sunmuştur ya dünya mutlulugunu tadıp azab yada ahiret mutlulugu için hayırlı amel çünkü 2 mutluluk birarada asla olmaz.Onun için dünya hayatı bir misafirhanedir.

MÜMİNLERİN GÖNÜLLERİNDE SADECE ALLAH VE RESULÜNÜN SEVGİSİ OLMASI VE O SEVGİYİ HAK EDİP RESULULLAH (S.A.V) EFENDİMİZE CENNET TE KOMŞU OLMAK İSTEMESİDİR

Allah razi olsun gercekten güzel bir aciklamaydi..Rabbime emanet olun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt