Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bendedir (1 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

Ne Azap,ne Sitem Bu Yanlizliktan,
Kime Ne Aşilmaz Duvar Bendedir.
Süslenmiş Gemiler Geçse Açiktan
SanIrIm GittiĞi Diyar Bendedir

Yaram Var,havanlar Dövemez Merhem;
Yüküm Var ,bulamaz Pazarlar Dirhem,
Ne çIkar ,bir Yola çikmamiş Gölgem;
Yolar Ki,Allaha çIkar Bendedir

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Selamün Aleyküm güzel kardeşim.

Allah c.c razı olsun sizden ebeden inşallah. Emeğinize, güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah..Merhum üstadımız Necip Fazıl'dan bu güzel şiiri okumak çok güzeldi.. Her yol kendimizden geçiyor ya bizlerin.. Fıtratımız, hılkatimiz ''Rahman c.c'' diyor her daim.. O Rahman c.c; sevgisini, inancını doğuştan koymuş yüreklerimize.. İnanmayan bir ateistin dahi, korkulu bir anında hemen ''Allah'' demesi, bu akidenin ruhtaki yerine işarettir.. Her ''ben''deki yolların, Rahman c.c'ye varması, o ''ben''leri, O'na ulaştırması duasıyla.. Çok teşekkür ederim bu güzel paylaşımınız için güzel kardeşim. Daimi dualar ile Rahman ve Rahim olan Sahibimize emanetsiniz inşallah..Allah c.c yar ve yardımcınız olsun. Hayırlı ve nurlu geceler..B)B)

________aleyküm selam güzel kardeşim kardelen kardeşim
rabbim sizdende razı olsun inşallah
bu benim ilk açtıgım konulardan biri idi ..sagol kardeşim benim..:)açılışı üstadla yapmak istemiştim... onun şiirleri mükemmel duygularıma hitap ediyor ... üstadı okudugum zaman diyorum iyiki şiir yazamıyorum iyiki yeteneksizim diyorum..:)yorumunuz için kardeşim teşekkür ederim
rahmana emanetsiniz
selam sevgi ve dua ile________

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzeldi kardeşim ellerine paylaşımına saglık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt