Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bencil (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Bencil "yalnız " olarak doğmuştu. Çok büyük sıkıntıları vardı yaşama gözlerini açarken. Aç ,
güçsüz ve çaresizdi. Lakin bunu anlatacak çok güçlü bir silahı vardı Elinde " Gözyaşları" Sadece kendini
düşünmeliydi çünkü sadece o vardı ve tek başına idi.
Derken önce "Şefkat " daha sonra da " Sevgi" ile tanıştı. Onu hemen kollarına almışlar, giydirip ısıtmışlar, karnını doyurmuşlar, şarkılar söyleyip uyutmuşlardı. Onun bütün kaprislerine içten bir
sıcaklıkla göğüs geriyordu onlar. Birde kalplerindeki en güzel duygularla sarıp sarmalıyorlardı onu büyürken "Bencil " şımarıktı. Onu dizginleyip uslandırmak oldukça güçtü.
Bu yüzden bir süre sonra "Eğitim" devreye girdi.
"Bencil" oldukça asi idi. bir süre dirense de "Eğitimin " tatlı dili ve nezaketi onu gitgide eğitime doğru çekti. Ama gene de bencil arasıra ortadan kaybolup "Oyun " denen eğlenceye kendini atıyordu artık ona
benzeyen diğer " Benciller " de tanışıp arkadaşlık etmeye başlamıştı. küçük "Bencil "Diğer bencillerle
zaman geçirdikçe birlikte "neşe " yi ve "Paylaşma " yı tanımaları fazla zaman almadı böylece. Aradan yıllar geçtikçe eğitimle daha sıkı fıkı oldular." Bencil sevgi şefkat eğitim ve paylaşımın arasında büyümeye devam ediyordu. Onlarsa aralarında hep "mutluluk " denen birinden bahsediyorlardı. Dayanamadı bir gün sordu eğitime :

"Ne idi mutluluk"

"Mutluluk senin içinde" dedi. "Yeterki onu hisset. Öyle bir hisset ki çevrendekilere de yayılsın." Yalnız
unutma onu korumak biraz da senin elinde. Mutluluk birazda çaba ve özveri ister. Ama inan "Bencil" bu
hepsine değer. Bencil o anda içinde "mutluluğu " hissetti. Sımsıcaktı ve hiç de sandığı kadar uzakta da
değildi. Mutluluk kendi içinde ve yanı başında idi.
Başından beri hep tek başına olduğunu sanıyordu ama aslında hiç yalnız değildi. Özellikle Sevgi ve şefkat onu hiç bir zaman. Yalnız bırakmamış herzaman destek olmuşlardı. Gözleri yaşardı "Bencilin" Nasıl olup da bunları şimdiye kadar bunları düşünememişti. Şimdi sevgi ve şefkati içinde ta derinden hissediyordu. Öyle güzel bir duygu idi ki bu…
Daha sonra diğer bencilleri ve paylaştıklarını düşündü. Neşelenmişti işte o an eğitimle göz göze geldiler.

Eğitim ona gülümseyerek dedi ki "Artık senin benimle bu en son günün " Bencil ağlamaklı oldu birden ne kadar da alışmıştı ki ona…

" Bencil herşey için teşekkür ederim eğitimini başarıyla tamamladın. Sen tanıdığım en başarılı öğrencimdin. Keşke herkes senin gibi olsa idi Bundan sonra seni YAŞAMIN kollarına atıyorum artık sana "İNSAN" diyeceğiz. İNSAN hiç bir zaman eğitimi ve onun ona verdiklerini unutmadı. Yaşama koştu ve ona kucak açtı artık aldıklarını tek tek Yaşama verme zamanı gelmişti Artık paylaşma zamanı idi Sevgi ve şefkat ise onunla birlikte mutlulukla yaşamdaki diğer İNSANLARA gülümsüyordu.
alinti

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bencil

HEPTEN GERIMI DONDUNUZ, :):):)
OYLEYSE HOSGELDINIZ ( BIRAZ ARKADAYIM TAKIPTE DE )

Kaan Erdem

Yönetici

:D:D:DHOŞ BULDUK ÖYLE OLDU BİRAZ SANIRIM.SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN.

zarife_76 yazdı:
HEPTEN GERIMI DONDUNUZ, :):):)
OYLEYSE HOSGELDINIZ ( BIRAZ ARKADAYIM TAKIPTE DE )

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.
ARAMIZA HOŞGELDİN TEKRAR:D
GERÇİ BENDE AYRILMIŞTIM FAKAT YİNE DAYANAMADIM GELDİM ARANIZA;)B)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

ah keşke bütün insanlar burda yazanlar gibi olsa bazı benciller eğitimlerini tam alamadan insanlığa adım atmışar galiba

ellerinize sağlık çok güzeldi...

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim....bu arada tekrardan hoşgeldin....dua ile..s.a........B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

"Mutluluk senin içinde" dedi. "Yeterki onu hisset. Öyle bir hisset ki çevrendekilere de yayılsın."

Selamun Aleyküm
Allah Razi Olsun Abi.. Cok Güzel Bir Yazi...
a.e.o​

Kaan Erdem

Yönetici

HOŞ BULDUK SENDE HOŞ GELDİN.SELAM VE DUA İLE.

ebe78 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.
ARAMIZA HOŞGELDİN TEKRAR:D
GERÇİ BENDE AYRILMIŞTIM FAKAT YİNE DAYANAMADIM GELDİM ARANIZA;)B)

Kaan Erdem

Yönetici

HAKLISIN SELAM VE DUA İLE.

tevbekar yazdı:
ah keşke bütün insanlar burda yazanlar gibi olsa bazı benciller eğitimlerini tam alamadan insanlığa adım atmışar galiba

ellerinize sağlık çok güzeldi...

Kaan Erdem

Yönetici

AS ALLAH CC SENDE EMANET OL KARDEŞİM.SELAMVE DUA İLE.

Bahar_58 yazdı:
"Mutluluk senin içinde" dedi. "Yeterki onu hisset. Öyle bir hisset ki çevrendekilere de yayılsın."

Selamun Aleyküm
Allah Razi Olsun Abi.. Cok Güzel Bir Yazi...
a.e.o​

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

s.a kardeşim eline sağlık ben belki bir bencillik yapıp artık herhalde buradan ayrılacağım aslında gönlüm ayrılmak istemiyor ama hala kararsızım selametle

Kaan Erdem

Yönetici

AS YAW NE DİR BU YAPRAK DÖKÜMÜ OLMAZ BÖYLE BAK BEN GİBİ GERİ DÖNERSİNİZ.NE SİZ DİYİN NE BİZ DUYALIM.SELAM VE DUA İLE.

mustafa11 yazdı:
s.a kardeşim eline sağlık ben belki bir bencillik yapıp artık herhalde buradan ayrılacağım aslında gönlüm ayrılmak istemiyor ama hala kararsızım selametle

Kaan Erdem

Yönetici

AS KARDEŞİM İYİ DÜŞÜN TAŞIN.SELAM VE DUA İLE KAL.GİTME SAKIN BURDA KAL.SELAMETLE.

mustafa11 yazdı:
s.a yok kardeşim bu sefer çok düşündüm ve gitmeye karar verdim hemde bir daha gelmemek üzere yarından sonra yokum artık selametle

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kaan abi seni tekrar aramızda görmek bize mutluluk verdi.Galiba bu seferde mustafa abi gitmeye karar vermiş iyi düşünürde inşallah oda kararından vaz geçer.Bu site sizin gibi değerli abilersiz olmuyor bırakmayın ailenizi kardeşlerinizi boynu bükük bırakmayın biz sizlerin sayesine eksiklerimizi tamamlıyoruz yanlışlarımızı düzeltiyoruz.Belki siz bunun farkında değilsiniz ki olsaydınız gitmek gibi bir karara varmazdınız diye düşünüyorum.biliyorumki bu sitedeki abilerimin ablalarımın kardeşlerimin tek gayesi Allah rızası.Ben kendimden yola çıkarak söyliyorum sizin paylaşımlarınız sayesinde çok şey öğrendim paylaşımlarınız bize bir çok yönde nasihat verici oluyor çok şey kazandırıyor ve hakkınızda çok geçiyor.Belki öz abilerim yada tanıdıgım büyüklerim sizin verdiğiniz nasihatları vermiş olsaydı belki hayatıma uygulamak o kadar kolay olmazdı.Kendimi ifade etme kabiliyetim pek yoktur inşAllah söylemek istediğimi anlatabilmişimdir.Allaha emanetsiniz .selametle kalın...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A...

ALLAH RAZI OLSUN KAAN KARDEŞ,ELLERİNE SAĞLIK...

SAĞLICAKLA KALASIN........

Kaan Erdem

Yönetici

AS KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN ÇOK SAĞ OL.ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DU İLE.

yalan_yalan yazdı:
s.a kaan abi seni tekrar aramızda görmek bize mutluluk verdi.Galiba bu seferde mustafa abi gitmeye karar vermiş iyi düşünürde inşallah oda kararından vaz geçer.Bu site sizin gibi değerli abilersiz olmuyor bırakmayın ailenizi kardeşlerinizi boynu bükük bırakmayın biz sizlerin sayesine eksiklerimizi tamamlıyoruz yanlışlarımızı düzeltiyoruz.Belki siz bunun farkında değilsiniz ki olsaydınız gitmek gibi bir karara varmazdınız diye düşünüyorum.biliyorumki bu sitedeki abilerimin ablalarımın kardeşlerimin tek gayesi Allah rızası.Ben kendimden yola çıkarak söyliyorum sizin paylaşımlarınız sayesinde çok şey öğrendim paylaşımlarınız bize bir çok yönde nasihat verici oluyor çok şey kazandırıyor ve hakkınızda çok geçiyor.Belki öz abilerim yada tanıdıgım büyüklerim sizin verdiğiniz nasihatları vermiş olsaydı belki hayatıma uygulamak o kadar kolay olmazdı.Kendimi ifade etme kabiliyetim pek yoktur inşAllah söylemek istediğimi anlatabilmişimdir.Allaha emanetsiniz .selametle kalın...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABİM GÜZEL PAYLAŞIM ALLAH RAZI OLSUN.BECİLLİĞİ İÇİMİZDEN ATIP HER DAİM İNSANCA DAVRANMMIZ DUASIYLA.SELAMETLE.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt