Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben Ne Yapacağım. (1 Kullanıcı)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamün Aleyküm benim annem sinir hastası bir kadın babamla 19 yıldır evliler ve her zaman kavga ediyorlar ben artık çok yoruldum 6,14 yaşlarında kardeşlerim var inanınki gözyaşı hiç eksilmiyor gözlerimizden ben ne yapacağım peki şimdi bana bir fikir verin lütfen inanınki kavga ettikleri şeyler ceviz kabuğunu doldurmayacak tarzda annem sürekli bayılıyor kavga o kadar büyüyorki şiddet bile var.babam az daha annemi boğuyordu o an hiç aklımdan silinmiyor helede böyle mübarek bir günde.:a33:

medina

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim RABBİM bu gece ve ramazanı şerif hürmetine ailene huzur ve iyilik versin anne babanı ıslah eylesin.dua et kardeşim özellikle de geceleri RABBİM boş çevirmez inşh.

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim RABBİM bu gece ve ramazanı şerif hürmetine ailene huzur ve iyilik versin anne babanı ıslah eylesin.dua et kardeşim özellikle de geceleri RABBİM boş çevirmez inşh.

Allah razı olsun imtihan dünyası işte Cenab-ı Hak'ta bizi böle imtihan ediyor ama yılmak yok

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Kardeşim Rabbim yar ve yardımcınız olsun psikolojik destek almanız gerekir diğer aile büyükleriniz yardım etmeli ortada olan siz çocuklara oluyor yapamıyorlarsa üzücü ama yollarını ayırsınlar sizlerin geleci için çok üzüldüm inşaAllah hayırlısı olur kardeşim sizin için...

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili €bru kardeşim Rabbim sana kolaylıklar versin.Bu yaşında böyle bir durumda olduğun için.Ama unutma buda senin sınavın.Sabret ve Allah a dua et eminim bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine dualarını kabul edecektir.Selametle.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ah ebru neyaptın ya kan beynime sıçradı canım benim ALLAH CC yardımcınız olsun benim çocuklarımda aynı sizin gibiler ama ben konuşmuyorum eşim beni öldürse bile kaçıp odalara saklanıyorum çocuklar etkilenmesinler diye bir sürü hastalık çıkardım oğlum babasını görmek bile istemiyor babasının yüzünden eve gelmiyor diyer çocuklarımda biri yüksek sesle konuşunca kulaklarını kapayıp odalara saklanıyorlar çare birtek ALLAHCC tandır başkada çaresi yoktur canım her gün YA KEBİR ismişerifini 100 defa oku annende babanında haberi olmadan yemeklere suya çaya evde beraber ne yiyip içiyorsanız herşeye karıştır bak faydasını göreceksin inşallah RABBİM CC evinize aydınlık mutluluk getirsin inşallah amin amin amin canım sen buyüksün bütün yük senin üzerinde onlar kavga ederken sen kardeşlerini al başka yere götür /p>

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim bilgisayarım bozuk yazılarım eksik çıkıyor ALLAH CC yardımcın olsun

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Kardeşim Rabbim yar ve yardımcınız olsun psikolojik destek almanız gerekir diğer aile büyükleriniz yardım etmeli ortada olan siz çocuklara oluyor yapamıyorlarsa üzücü ama yollarını ayırsınlar sizlerin geleci için çok üzüldüm inşaAllah hayırlısı olur kardeşim sizin için...

Ve Aleyküm Selam aile büyükleri işin içine girerse kesinlikle yani bundan eminim birbirlerini öldürürler
Ama ben annemle babamın ayrılmasını istemiyorum birlikte mutlu bir aile olalım istiyorum.Allah razı olsun.

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili €bru kardeşim Rabbim sana kolaylıklar versin.Bu yaşında böyle bir durumda olduğun için.Ama unutma buda senin sınavın.Sabret ve Allah a dua et eminim bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine dualarını kabul edecektir.Selametle.

Amin sabredeceğim hemde çok sabredeceğim Allah benim yanımda bana dayan diyor beni görüyor ben onu duyuyorum asla yılmayacağım.Allah razı olsun.

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ah ebru neyaptın ya kan beynime sıçradı canım benim ALLAH CC yardımcınız olsun benim çocuklarımda aynı sizin gibiler ama ben konuşmuyorum eşim beni öldürse bile kaçıp odalara saklanıyorum çocuklar etkilenmesinler diye bir sürü hastalık çıkardım oğlum babasını görmek bile istemiyor babasının yüzünden eve gelmiyor diyer çocuklarımda biri yüksek sesle konuşunca kulaklarını kapayıp odalara saklanıyorlar çare birtek ALLAHCC tandır başkada çaresi yoktur canım her gün YA KEBİR ismişerifini 100 defa oku annende babanında haberi olmadan yemeklere suya çaya evde beraber ne yiyip içiyorsanız herşeye karıştır bak faydasını göreceksin inşallah RABBİM CC evinize aydınlık mutluluk getirsin inşallah amin amin amin canım sen buyüksün bütün yük senin üzerinde onlar kavga ederken sen kardeşlerini al başka yere götür /p>

Ablacığım Allah razı olsun son yaptıkları kavga çok şiddetliydi 14 yaşındaki kardeşim o kadar etkilenmişki duvarları gösterip anne babam seni boğuyordu diye ağlıyor onlar kavga edince ne yapacağımı bilemiyorum babamı sakinleştirmeye çalışıyorum yoksa annemi kesin öldürecek yani.Anlatırken bilene elim ayağım titriyor .

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
İslam fıkhının "sünnet" kavramıyla ifadeye koyduğu evlilik,(1)
Peygamber Aleyhisselam tarafından uygulamaya konulmuş bir fıtrat tavrıdır. Demek ki İslam'a göre evlilik, anlamsız bir fantezi veya imtiyaz değil, en tabii bir ihtiyaç ve meşru bir hak olmaktadır.

Müslüman, bir ailenin en önemli ve öncelikli görevi, "Allah'a şeksiz inanan ve İslam'ı şirksiz yaşayan kişilikli insanlar yetiştirmektir." Kuran, değinilen görevin önceliğine şöyle dikkat çeker: "Hani Lokman, oğluna öğüt vererek şöyle demişti: Oğulcuğum, sakın Allah'a ortak koşma. Çünkü Allah'a ortak koşmak (şirk), büyük bir zulümdür.(2)

Ana - baba ve çocuklardan oluşan, yakın akrabalar vasıtasıyla da daha geniş bir alana uzanan aile, toplumun bütün katmanlarına etkili olan temel bir ünitedir. Onun en önemli rolü ise, "neslin devamını ve iyi yetiştirilmesini sağlamaktır". Ancak ailenin bu faaliyetini sürdürebilmesi, onun düzenli ve uyumlu olmasına bağlıdır. Böyle bir aile, duygusal, sosyal, ekonomik ve ahlaki şartlar yerine getirilerek kurulabilir. Sadakat, samimi sevgi, şuurlu itaat ve güzel ahlak gibi yüksek değerler üzerine kurulmuş aileler, İslam toplumunun en büyük güvencesidir.

Size ve ailenize sabır ve selamet diliyorum inşallah zamanla herşey yoluna girecektir. Allah c.c. emanet olunuz selam ve dua ile dualarınızda emin olunuz inşallah

1) Fetevayı Hindiyye, 1, 267,
2) Lokman, 13,

Allah razı olsun muhammed abi.inşaallah inşaallah.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ebrucum,
ALLAH yardımcın olsun.bence de diğer yakın aile büyüklerine durumu anlatabilirsin.şiddet yada ALLAH korusun ayrılık olacağına,diğer yakın aile büyüklerinden yardım isteyebilirsin.
ALLAH ın izniyle herşey düzelecektir.
selam ve duayla...

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Esselamunaleyküm Ebrucum inan okuyunca çok üzüldüm...güzel kardeşim inşaalh rabbbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yardımcınız olsun yuvanız şen olsun....
selam ve baki dualarla....

réyhæn

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim a.s. ramazan da öyle kavga gürültü ve küslük olmaz. İnşallaj birdaha kavga etmezler. Siz üzüldüğünüzde anne ve babanızın sevdiğiniz yönlerini düşünün, kavga durunca annenize babanıza sarılın annenize annecim ramazanda kavga olmaz nolur deyin... her anne baba çocuklarının üzülmesine dayanamaz.. inşallah tekrar yapmazlar...

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ebrucum,
ALLAH yardımcın olsun.bence de diğer yakın aile büyüklerine durumu anlatabilirsin.şiddet yada ALLAH korusun ayrılık olacağına,diğer yakın aile büyüklerinden yardım isteyebilirsin.
ALLAH ın izniyle herşey düzelecektir.
selam ve duayla...

Ve Aleyküm Selam ablacığım,

Nasıl insanlar olduğunu görseniz ne demek istediğimi anlarsınız gerçekten aile büyükleri öğrense birbirlerini öldürürler.Allah razı olsun Allah yardımcım olsun inşaallah sabretmekten başka hiçbir çarem yok

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;766086' Alıntı:
Ve Aleyküm Selam aile büyükleri işin içine girerse kesinlikle yani bundan eminim birbirlerini öldürürler
Ama ben annemle babamın ayrılmasını istemiyorum birlikte mutlu bir aile olalım istiyorum.Allah razı olsun.

Selamün Aleyküm

inşaAllah duaların kabul olur bu mübarek günlerde canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlısı olsun inşaAllah inan ki kimse kurulu bir yuvanın yıkılmasını istemez inşaAllah duaların kabul olur...

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim a.s. ramazan da öyle kavga gürültü ve küslük olmaz. İnşallaj birdaha kavga etmezler. Siz üzüldüğünüzde anne ve babanızın sevdiğiniz yönlerini düşünün, kavga durunca annenize babanıza sarılın annenize annecim ramazanda kavga olmaz nolur deyin... her anne baba çocuklarının üzülmesine dayanamaz.. inşallah tekrar yapmazlar...

çok denedim babamın ayaklarına sarıldım ama yok işte olmuyor Alah razı olsun Allah sabır versin inşaallah bana kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim.

Kaan Erdem

Yönetici
kardeşim bu duruma içtenlikle üzüldüğümü belirtirim.

ve bir kaç kardeşimiz hakikatler ile açıklama yapmış fazla söze gerek yoktur inşaALLAH.En kısa zamanda bu durum ALLAH celle celalühun izni ile düzelir ve hayırlı güzel haberlerde alırız.

mevlam bizlere ''EVİN REİS'İ İSLAMİYET'' olan yuvalar nasip,kısmet,ihsan eylesin.selametle kalınız kardeşim.hayırlı ve bereketli geceler olsun.

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim.bütün samimiyetinle dualarına devam et muhakkak allah duanı kabul edecektir buna inanmak çok önemli
selam ve dua ile...hayırlı geceler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt