Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben mi Üzgün Olmaya Daha layığım Yoksa sen Mi (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Bir adam Ebu Amr b. Ala,dan bir istekte bulundu. Ebu Amr da isteğini karşılayacağını vaat etti. Ama bazı nedenlerden dolayı vaadine vefa gösteremedi.

İstekte bulunan şahıs, Ebu Amr,ı görünce şöyle dedi:Ebu Amr, Sen bana vaatte bulundun ama vaadine vefa etmedin.

Ebu Amr cevabında şöyle dedi doğrudur, Ama söyle bakalım, sen mi üzgün ve rahatsız olmalısın yoksa ben mi.

İstekte bulunan şahıs:Elbette ben, Çünkü isteğim karşılanmamıştır.

Ebu Amr hayır, Öyle değildir. Ben senden daha rahatsız ve üzgünüm.

İstekte bulunan şahıs:Neden.

Ebu Amr: Çünkü ben senin ihtiyacını karşılamak için söz verdim, bundan dolayı sen geceyi huzur ve sevinç içerisinde geçirdin, ama ben geceyi, sana söz verdiğimden ve onu nasıl yerine getireceğimi düşündüğümden dolayı üzüntü ve rahatsızlık içerisinde geçirdim. Kaza ve kader de onu karşılamaya engel olunca, seninle karşılaşır karşılaşmaz sen beni hor ve hakir gördün, ben ise seni büyük ve yüce. Gerçekten ben üzgün ve rahatsız olmaya senden daha layığım
--------------------
inanan insanlara ızdırap çektirenlere ALLAH cc azabı büyük olur inşaALLAH......

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Ebu Amrayır, Öyle değildir. Ben senden daha rahatsız ve üzgünüm.

Ebu Amr: Çünkü ben senin ihtiyacını karşılamak için söz verdim, bundan dolayı sen geceyi huzur ve sevinç içerisinde geçirdin, ama ben geceyi, sana söz verdiğimden ve onu nasıl yerine getireceğimi düşündüğümden dolayı üzüntü ve rahatsızlık içerisinde geçirdim. Kaza ve kader de onu karşılamaya engel olunca, seninle karşılaşır karşılaşmaz sen beni hor ve hakir gördün, ben ise seni büyük ve yüce. Gerçekten ben üzgün ve rahatsız olmaya senden daha layığım
--------------------
inanan insanlara ızdırap çektirenlere allahın azabı büyük olur inşallah......

selamünaleyküm...ALLAH' a ısmarladık...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.ALALH cc emanet olun selametle.

Ebu Amrayır, Öyle değildir. Ben senden daha rahatsız ve üzgünüm.

--------------------
inanan insanlara ızdırap çektirenlere allahın azabı büyük olur inşallah......

selamünaleyküm...ALLAH' a ısmarladık...

Kaan Erdem

Yönetici

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abim ellerine emeğine sağlık Rabbimiz seni başımızdan eksik eylemesin inşaallah...
selametle kal Rabbimize emanet ol inşaallah

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim.ALLAH cc razı olsun temenni ve duan için.amin.sizler içinde aynı duygular içersindeyiz inşaALLAH.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun kıymetli kardeşim.selametle inşaALLAH.:evet:H

selamun aleyküm abim ellerine emeğine sağlık Rabbimiz seni başımızdan eksik eylemesin inşaallah...

selametle kal Rabbimize emanet ol inşaallah

seyyidetün_nisa

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun
paylaşım çok güzeldi___mevlam cümlemizi verenlerden eylesin.selametle kalın inşaallah........

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı

Güzel bir paylaşımdı.. Allah(c.c) razı olsun kardeşim.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt