RE: ben islamiyetin sadece adını biliyorum
kutluel yazdı:
ben hiç bir şey bilmiyorum ne namaz kılmayı biliyorum nede nasıl yaşamam gerektiğini. tek bildiğim oruç. hemde üniversite mezunuyum kendime çok kızıyorum
s.a. kutluel kardeşim, aramıza hoş geldin.
Biraz önce "güneş batıdan doğmadan önce" isimli bir forum sayfasına düşüncelerimi yazdım, arkasından senin bu forumunu gördüm, birbiri ile o kadar güzel örtüştü ki, inşallah bu bir ışıktır.
kardeşim bizim güneş batıdan doğmadan önce bir şansımız var, oda tevbe istiğfar edip, hayatımızdaki kötü olan (tabi Allah c.c. adına kötü olan) herşeyi terk edip, nasuh tevbesi yaptığımız zaman inşallah yolun %80'ini aşmış oluruz. Ondan sonrakiler ise bilgiye dayalı işler, yani azim ve allah c.c.'nun inayeti ile zorlar kolaylaşır kardeşim.
Aslında yukarıda yazdığın "kendime çok kızıyorum" lafzı bile senin elhamdulillah çokaaaan bu yola başkoyduğuyun delilidir.
Niyet hayır, akıbet hayır kardeşim. şimdi bilgisayar ortamında dinimiz öğrenmek o kadar kolayki, biz lazım olan tüm bilgileri kolaylıkla bulabiliyrouz. Tabi mutlaka kafana takılan bazı şeyler olacaktır ve olmasıda normaldir. Onlarıda bizlere sorarak öğrenebilirsin. Zaten buradaki arkadaşların hiç biriside yanlış bilgi vermezler.
k.s.e.o.