Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben gidiyorum.artik siteye girmicem yasak çünkü (2 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ABLALAR ABİLER VEDA ETMEYE GELDİM ARTIK SİTEYE GİREMİCEM ANNEM BABAM YASAKLADI

BARİ SONKEZ GİREYİM VEDA KONUŞMASI YAPAYIM DEDİM...ÇÜNKÜ HEP DÜŞÜYORUM.BAŞIMI 1 DEMİRE VURDUM DÜNDE BETONE VURDUM

DOKTORA GİTTİK .PAZARTESİ YİNE GİDİCEZ .SADECE SİTE YASAK DEĞİL

MİSAFİR GELİNCE KONUŞMAMDA YASAK .ARTIK VAĞAZ VERMİCEKMİŞİM ROBOT OLCAKMIŞIM

2 GÜN DAHA GİRME HAKKIM VAR ONDAN SONRA GİRMİCEM BELKİ SONRA GİRERİM .YANİ BEN ALLAHTAN PEYGAMMERDEN BAHSETMİCEM ÇOK ÜZÜLÜYORUM AĞLIYORUM .
SİZİ ÜZDÜYSEM KALBİNİZİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM

AMA ANNEM BABAMDA KORKUYOR .HAKKINIZI HELAL EDİN BENİ UNUTMAYIN SİZİ ÇOK SEVİYORUM

1 GÜN MUTLUKA GİRİCEM BİLİYORUM

ALLAHA EMANET OLUN .

ALLAHIN KURALLARINA UYUN ALLAHIDA UNUTMAYIN SİTENİN MÜDÜRLERİNEDE HAKKINIZI HELAL EDİN DİYORUM .....:a07:

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ABLALAR ABİLER VEDA ETMEYE GELDİM ARTIK SİTEYE GİREMİCEM ANNEM BABAM YASAKLADI

BARİ SONKEZ GİREYİM VEDA KONUŞMASI YAPAYIM DEDİM...ÇÜNKÜ HEP DÜŞÜYORUM.BAŞIMI 1 DEMİRE VURDUM DÜNDE BETONE VURDUM

DOKTORA GİTTİK .PAZARTESİ YİNE GİDİCEZ .SADECE SİTE YASAK DEĞİL

MİSAFİR GELİNCE KONUŞMAMDA YASAK .ARTIK VAĞAZ VERMİCEKMİŞİM ROBOT OLCAKMIŞIM

2 GÜN DAHA GİRME HAKKIM VAR ONDAN SONRA GİRMİCEM BELKİ SONRA GİRERİM .YANİ BEN ALLAHTAN PEYGAMMERDEN BAHSETMİCEM ÇOK ÜZÜLÜYORUM AĞLIYORUM .
SİZİ ÜZDÜYSEM KALBİNİZİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM

AMA ANNEM BABAMDA KORKUYOR .HAKKINIZI HELAL EDİN BENİ UNUTMAYIN SİZİ ÇOK SEVİYORUM

1 GÜN MUTLUKA GİRİCEM BİLİYORUM

ALLAHA EMANET OLUN .

ALLAHIN KURALLARINA UYUN ALLAHIDA UNUTMAYIN SİTENİN MÜDÜRLERİNEDE HAKKINIZI HELAL EDİN DİYORUM .....:a07:

helal olsun hakkımız güle güle

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
rabbim seni nazarlardan korusun güzellik annecigin ve babacıgın senin için en dogrusunu bilirler .;) geçmiş olsun.
rabbimize emanet ol..selam ve dua ile :):)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canim benim..bugün rüyam ablan ve senin için geldim siteye...bitanem inan ban annen senin sağliğini düşünüyor...bence doğru karar vermiş.....üzülme olurmu...zaten çoğu kişiyle özelde görüşüyorsun....sen bizlere öğret bildikleirni bizde bilmeynler öğretiriz olurmu......öptüm snei kocaman..merala bana yaptiğin keki bekliyorum...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım senın saglıgın daha önemli o guzel rabbim senı nazarlardan kazalardan belalardan korusun ayagını tas a degdirmesin sende dikkatli ol canım. anne ve baban senın saglıgını iyiligini düşünüyorlar sende onların söyledikelrini yap canım inşALLAH her daim ii olursun öptüm canım en guzele emanetsin

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canim benim..bugün rüyam ablan ve senin için geldim siteye...bitanem inan ban annen senin sağliğini düşünüyor...bence doğru karar vermiş.....üzülme olurmu...zaten çoğu kişiyle özelde görüşüyorsun....sen bizlere öğret bildikleirni bizde bilmeynler öğretiriz olurmu......öptüm snei kocaman..merala bana yaptiğin keki bekliyorum...

aleyküme selam fatma ablacım.geldiğin için teşekkür ederim.tamam ben sana anlatırım sende siteye.allaha emanet ol.kekim olmadıki güzel

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kıymetli kardeşim.ALLAH celle celalühu sana ve cümle müslüman kardeşlerimize şifalar versin.alınan karar emin ol senin iyiliğin ve yararın içindir.elbetteki anne ve babacığının senin üzerindeki anne ve babalık hakkını,sorumluluğunu ve sana verdikleri kıymet değerden dolayı böylesine bir karar aldıklarını buradan bizlerde algılayabiliyoruz.sen zaten akıllı ve çok güzel yetişmiş bir çocuk olduğundan bunun bilincindesin yazdıklarımız sadece senle karşılık sohbet adına yazılıyor sana bunlar tavsiye ve nasihat değildir nedeni ise biraz önce yazdığım gibi sen akıllı ve bilinçli bir çocuksun.bunları idrak edebiliyorsun.

ALLAH celle celalühu seni ana ve babasına karşı sorumluluğunu bilen onları zorda bırakmayan ahlakı ve edebiyle ALLAH celle celalühu'nun razı olduğu kullardan eylesin.senin daha güzel ve hayırlı haberlerinide buradan alacağız inşaALLAH.

selam ve yürekten samimi dualarımla kardeşim.ALLAH celle celalühu'a emanet ol.selametle kal.

Bahtiyârım

Kayıtlı Kullanıcı
kıymetli İncinur,
her şeyde bir hayır vardır, sakın üzülme!

iyi, sağlıklı, her zaman mutlu ol inşallah

geçmiş olsun

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kıymetli kardeşim.ALLAH celle celalühu sana ve cümle müslüman kardeşlerimize şifalar versin.alınan karar emin ol senin iyiliğin ve yararın içindir.elbetteki anne ve babacığının senin üzerindeki anne ve babalık hakkını,sorumluluğunu ve sana verdikleri kıymet değerden dolayı böylesine bir karar aldıklarını buradan bizlerde algılayabiliyoruz.sen zaten akıllı ve çok güzel yetişmiş bir çocuk olduğundan bunun bilincindesin yazdıklarımız sadece senle karşılık sohbet adına yazılıyor sana bunlar tavsiye ve nasihat değildir nedeni ise biraz önce yazdığım gibi sen akıllı ve bilinçli bir çocuksun.bunları idrak edebiliyorsun.

ALLAH celle celalühu seni ana ve babasına karşı sorumluluğunu bilen onları zorda bırakmayan ahlakı ve edebiyle ALLAH celle celalühu'nun razı olduğu kullardan eylesin.senin daha güzel ve hayırlı haberlerinide buradan alacağız inşaALLAH.

selam ve yürekten samimi dualarımla kardeşim.ALLAH celle celalühu'a emanet ol.selametle kal.

biliyorum kaan abi.zaten ben onları üzmemek için bişey demedim.sende allaha emanet ol.beni unutmayın tamammı.?işalah hatimimi haber veririm seneye.

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
abi şimdi annem babam nazar değiyor diye korkuyor o yüzden dini konulardan şimdilik konuşma diyorlar.

unutmaki nazara kim ki çok inanıp ve konuşuyorsa onun nazarı herkesten ve herşeyden daha çok deger sen bu gibi sitelerde bu nazar değme işi ile ugraşma burası bir paylaşım ve hiç bir birlerini hiç tanımayan insanların bir birleri için yaptıkları küçük bir şeye hayır duası ederek gönüllerin açıldığı bir yer burada kimseye nazar değmez nazarı seni gören ve bilen yerde ara bence

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
iyide abi ben burdaki abiler ablalar nazar değdirdi demiyomki niye öyle tersliyon.sadece şimdi konuşma dediler biraz daha büyüyünce konuşucakmışım

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
hem ben buranın dua.sitesi olduğunu biliyorum merak etme.kalbimi kırmanadaa gerek yok

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt