Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Ben DÜN´üm" (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

"Dün"den size kısa bir mesaj....

"Ben DÜN´üm"

Ben geçmişim.

Senin genellikle gündeminde olmayan ve sana ati, seninle beraber yaşayan…

Uzun geçmişinin son halkasıyım. Seni bugüne bırakıp sonsuzluk okyanusunda kayboluyorum. Ama giderken sana, benimle paylaştığın şeyleri bırakıyorum. Yenilgilerini, zaferlerini, umutlarını, kaygılarını, sevinçlerini, kederlerini…

Dediğim gibi HER ŞEYİ…

Evet, senden ayrılıyorum. Aynı zamanda, bu, beni senden tamamen kopartmayacak.

İyi de olsam, kötü de olsam, ben, sana aitim.

Üzerimde sana ait silinmeyecek izler taşıyorum. Ben SEN’im.

Yorgunum. Çünkü üstümde çok değerli bilgiler ve tecrübeler taşıyorum. Belki de bana dair her şeyi hatırlamaktan hoşlanmıyorsun.

Ben Dün’üm. Bana barış elini uzatmak ya da uzatmamak senin elinde. Giderken senden küs ayrılmak istemiyorum. Çünkü biliyorum ki, benimle barışırsan, bu senin bugününe ve yarınına güç katacak, onları daha değerli kılacak. Eğer dargın ayrılırsak, bu senin bilgilerini ve deneyimlerini göz ardı edeceğini gösterir ki bu da seni zayıflatır, hayata ve yarınlara karşı sahip olduğun enerjiyi düşürür. Ve beni değersiz kılar…

Ben Dün’üm. Bana karşı sırtını dönme. Çünkü sana sunduklarım senin için birer referans oluşturacak. Tecrübelerin, senin için kılavuzluk edecek.

Daha başarılı olman için, daha umutlu olmak için, geleceke daha hızlı yükselmen için her zaman destek vereceğim…

Özge Bayram

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt