Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BEN DELİRİYORUM!!! (1 Kullanıcı)

mavi_hazan

Kayıtlı Kullanıcı
Ben deliriyorum.
Umutlarıma yenik düşen bir çığım şimdi...Ve hıncımı dağlardan alıyorum yine...Yollara düşüyorum deprem misali...Felaket olup yağıyorum insanların üzerine ölüm ölüm...

Ben deliriyorum.
Kara geceler artık umursamıyor beni...Dostlarım da gittiğinden beri bir yanlızlıga,bir terkedilişe terkettiğinden beri beni...Ben burda...Ahan şu odam da terkedilmiş çaresizliğime ve yıllanmış bir şarap misali kokuşmuş hem güzel hem ekşiyane...

Ben deliriyorum.
Ben deli değilim dedikleri halde delilerden beter insanlara...Göz göre göre kandıran yalancılara,düzenbazlara...Ayrılık türküsü estiripte ayrıldıktan sonra sevincten hoplayanlara...Buz gibi gecelerde sımsıcak kalabilenere...

Ben deliriyorum.
Sevda şiirlerim kalmadı artık...Yazamıyorum tek bir halisane söcük...Tüm şiirlerim öfke kusuyor etrafına...Yanlıs anlamayın bu sinir size degil...Ne yaptığını bilmiyor yüreciğim...Dostlar dost diyarını terkeyleyeli...Hancılar yolcuları gaspeyleyeli...Çırıklar yolcuya su vermeyeli...Sevdalar aşığa yüz vermeyeli...Maşuklar aşığa şükretmeyeli...

Ben deliriyorum...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.gerçi cevap veremiceksiniz ama olsun.güzel bir yazıydı.şiir tadında allaha emanet olunuz

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
sağolun kardeşim çok güzeldi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt