Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ben çok üzgünüm :( (1 Kullanıcı)

osslemgkc

Kayıtlı Kullanıcı
14 mart 2008 de birtek abimi,yengemi, 2 yaşındaki yeğenimi ve kuzenimi trafik kazasında kaybettim,bu acıya dayanamıyorum toparlayamıyorum kendimi bana dua edin nolur çok ihtiyacım var Rabbim bana sabır ver.beş kız kardeşin bir tek abisiydi feci bir kazada suçsuz günahsız hayatını kaybetti,onun yokluğu öyle zor geliyorki bana lütfen dua edin bana lütfen sabır istiyorum Rabbimden :(

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamun aleyküm güzel kardeşim
gerçekten çok üzücü bir durum değil bitane bin tane abin olsa acı değişmez
rabbimin imtihanı ona sığınıp af dilemekten başka bi yol yok
kaybettiklerin için dua et bu mübarek gecede bende senin için dua edicem
selametle kardeşim

nur032

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun ...Ayrılıklar mutlaka zor ama bu dünyada bizim yapacağımız tek şey onlar için dua etmek ...Rabbim yar ve yardımcın olsun

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim allahım sabır versin nur içinde yatsın hepsi allahım mekanlarını cennet etsin

Amine_

Kayıtlı Kullanıcı
.

.

dualarımız sizinle kardeş

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Allah sabır versin, Allah yardımcınız olsun

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

. Andolsun ki sizi biraz korku ve açlık; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) ile deneriz. (Ey Peygamber! ) Sabredenleri müjdele !
. O sabredenler, kendilerine bir bela geldiği zaman: “İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN Biz Allah'ın kullarıyız ve biz O'na döneceğiz, derler
. İşte Rablerinden bağışlamalar ve rahmet hep onlaradır. Ve doğru yolu bulanlar da onlardır.
BAKARA SURESİ 155.156. 157. AYET

.

rabbim rahmet eylesin inşaALLAH mekanları cennet olsun
selam ve dua ile

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok zor bi durum Allah sabır versin kardeşim inşallah şu an çok iyi durumdadırlar böyle düşünün müminlerin kabirleri cennet bahçelerinden bir bahçedir inşallah onlarda o bahçelerden birinde hepberaber geziniyorlardır şimdi .

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
14 mart 2008 de birtek abimi,yengemi, 2 yaşındaki yeğenimi ve kuzenimi trafik kazasında kaybettim,bu acıya dayanamıyorum toparlayamıyorum kendimi bana dua edin nolur çok ihtiyacım var Rabbim bana sabır ver.beş kız kardeşin bir tek abisiydi feci bir kazada suçsuz günahsız hayatını kaybetti,onun yokluğu öyle zor geliyorki bana lütfen dua edin bana lütfen sabır istiyorum Rabbimden :(

selamün aleyküm kardeşim ALLAH CC sabır dayanma gücü versin benimde kardeşim 8 yıl önce bir trafik kazasında vefat etti 22 yaşındaydı askerden yeni gelmişti 4 kız kardeşitik 2 erkek murat 3 kızdan küçüktü hayallerimiz vardı umutlarımız vardı herşey bitti o günle bu günün arasında bir fark yok acımız hala taze şimdi 17 yaşında bir küçüyümüz var erkek olarak oda dengesizin biri muratın yerini tutamaz ALLAH CC acısını göstermesin ne yapalım taktir ilahi ALLAH CC sabır versin inşallah dayanma gücü versin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim sabırlar dayanma gücü versin inşallah:(

sahabe 2004

Yasaklı Kullanıcı
S.A.
Sevgili kardeşim durumunuza çok ama çok üzüldük İnşallah.Eğer uygun görürüseniz sizinle msn'den tanışmak isteriz İnşallah.Rabbimiz her konuda yar vede yardımcınız olsun İnşallah.Sizi en çok seven o yüceler yücesi Dosta emanet ediyorum.
sahabe2004@*******.com...Eklerseniz Seviniriz İnşallah.ARO

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
inanın çok üzüldüm

ALLAH yardımcınız olsun ALLAH sabır versin
mekanı cennet olur inşaallah

:(:(:(

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Basin sagolsun kardesim, dualarimda Rabbimden senin icin sabir isteyecegim. Bende yillar once abimi yengemi trafik kazasinda kaybediyordum ve tek abim var. Rabbim onlari bize bagisladi.Alan da Allah tir veren de Allahtir. Abin fani dunya dan gercek dunya ya gitti.Rabbim sana ve ailene sabir versin kaybettiklerinin gunahlarini affetsin,mekanini cennet eylesin,Amin.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim
İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN
rabbim sabrınızı arttırsın.gerçekten büyük acı.ama dua etmekten sabretmekten başka elimizden gelen bişey malesef yok.kabullenmek çok zor fakat insan bu acıyla yaşamayı zamanla öğreniyor.bol bol dua edin inşallah kardeşim.selametle rabbimiz yar ve yardımcınız olsun

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum canim kardesim inaninki yasadiklariniza cok cok uzuldum Rabbim ailenize serin sabirliklar versin... olum acisi cok yakan kavuran bir acidir , Rabbimizin imtihani iste elimizden ne gelir? Rabbimize karsi boynumuz kildan ince ne gelirse Hakk'tan gelir oda basimizin ustune gelir insallah.... her ne kadar gecinden desekte sevdiklerimizi birgun mutlaka boyle sonsuz mekana ugurlayacagiz ama zamanini Rabbimiz belirler tabikii. senin icin dua edecegim artik dualarimdasin insallah Allah,a emanet ol kardesim selam ve dua ile....

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.
Sevgili kardeşim durumunuza çok ama çok üzüldük İnşallah.Eğer uygun görürüseniz sizinle msn'den tanışmak isteriz İnşallah.Rabbimiz her konuda yar vede yardımcınız olsun İnşallah.Sizi en çok seven o yüceler yücesi Dosta emanet ediyorum.
sahabe2004@*******.com...Eklerseniz Seviniriz İnşallah.ARO
degerli kardesim msn adresi vermek yasaktir selam ve dua ile...

pinar1988

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim ALLAH (C.C.) YARDIMCINIZ OLSUN ZOR Bİ DURUM ALLAH KİMSEYE BÖYLE Bİ ACI YAŞATMASIN.

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet etsin mekanlarini cennet etsin sevdiklerine sabirlar ihsan etsin dualarimiz her zaman sizler için kardeşim

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
vakti geldiginde yaşanakcaksa kader
diyar sultanı olsan seni ezer...

bende abimi kaybettim.o zaman cocuktum çok üzülüyordum.geceleri rüyama girerdi abim.fakat daha sonra şunu düşündüm.bundada vardır hayır.onun ömrü o kadarmiş.yaşasa belki öülümünden daha acı daha utanç verici şeyler olurudu.bizler sevdiklerimizi fazla benimsiyoruz.sonuç olarak bizler allah tan geldik.onun emanetiyiz,misafiriyiz şu yalan dünyada.önemli olan güzel yaşamak ve güzel ölmek.gerisi yalan kardeşim.bizgün sen,ben ve herkes ölecek.kimseye kalmıycak dünya.şimdi bence size düşen kadere razıyet,teslimiyet vede mevtalarınızın ardından bol bol hayır duaları ve hasenatlar yapmak.üzülmek,kederlenmek elbette ki olur.ama onlar geri getirmez.mevlam sabır versin yar ve yardımcınız olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt