Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BEN Bu Aşkın MİLİTANIYIM (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
liniegoldrose111wv0wm.gif

Sizi ateşe doğru koşmaya davet ediyorum bayan. Üstünden sürüldüğümüz toprakları ve saraylara rehin bıraktığımız kalplerimizi geri almalıyız.

Geri almalıyız kulağımıza fısıldanan isimleri ve unutmamız için çırpındıkları zihinlerimizi, yoksul evlerde öğrendiğimiz alfabeyi, ceketlerimizin sökük uçlarını, kapılardan önümüzü iliklemeden girme cesaretini, umarsız tarihi, sarhoşluk bilgisini ve kötü vatandaş olma hakkını geri almalıyız. Sözümün üstüne söz söyletmeyin kimseye bayan.Silelim gözlerimizden işgalcilerin çığlıklarını ve yalanlarını onların, kopartıp atalım kulaklarımızdan.

Bütün yeryüzü ülkemizdir bizim ve kurtuluş bir zerdali gibi duruyor dünyanın bütün ağaçlarında. Dünyanın bütün ağaçları aşkımızın özgür topraklarını bekliyor. İnsana, halka, toprağa, havaya ve suya olan büyük aşkımızın topraklarını bekliyor hayat. Ve durmak yok birbirimizin cesaretine doğru sürdüğümüz atlara. Cesaret, ne bol sıfırlı bir çek, ne de üçyüz kilometre hızla sürülen son model arabadır.

Cesaret, senin ellerinden benim ellerime taşınan ısı ve benim gözlerimden sana doğru uçan narin bir kelebektir. Kırılgan ve şeffaf olduğu için gereklidir cesaret ve cesur adımlarımızla şekillenir aşkımız.

Sizi kavgamın kenar mahallesine davet ediyorum bayan ve kavganızın kanatlarına kanatlarımı eklemek istiyorum. Uçmak özgürlük sevdalılarının işidir, özgürlük sevdalılarının işidir yüksek duvarların ardındaki bahçelerden meyve çalmak ve padişah çocuklarını ayartıp, onları kavganın demir bir yumruğuna çevirmek bizim işimizdir.

Beş parmağın beşi de birdir birbirimize uzattığımız elde ve tut kalbimi, sıkmaktan dolayı terlemiş ellerimi tut ve onlara dünyayı tanıt. Bütün toprakları, bütün ağaçları, bütün çiçekleri, bütün hayvanları, bütün köyleri, bütün ışıkları, bütün sesleri tek tek tanıt ellerime. Ben aşkınızın militanıyım bayan. Çekip fünyesini kalbimin aramızdaki engellere doğru koşuyorum. Birazdan büyük bir patlamayla aydınlanacak gece ve o bir saniyelik aşk en uzun hayatlardan daha uzun kalacak yeryüzünde. Bana kutsallarım için Ölmeyi öğretiniz ve ben hiç sönmeyen bir ateşe avuçlarımızı uzatmanın güzelliğini haykırayım size. Bütün güzellikleri haykırayım ve sesim bir sarhoşun hiç ayılmak istemeyen gözleriyle tarif edilsin. Fakat hiç kimsenin tarif etmesine izin vermeyelim içimizdeki yanardağı.

Sizi aynı elmayı ısırmaya davet ediyorum bayan. Halkımızın bakışlarıyla kızaran o elmaya kalbimizin atışlarını da ekleyip dünyanın uçlarına doğru atmalıyız. Lübnanlı bir savaşçı avuçlarında sıkıp başka bir toprağa fırlatmalı özgürlüğün meyvesini. Etiyopyalı bir bebek bulmalı onu. Bütün bebeklerde çoğalmalı bizim aşkımız. Karanlık hedeflere doğru sıkılan silahların sesini tercih etmelisin "seni seviyorum" cümlesinin yerine. Ve beni hatırlamak istersen bir Çeçen çocuğun gözlerine bakmalısın. Ben ve bütün kardeşlerim, bu 6 milyar kara çocuk, aynı hızla bakarız sevdiklerimizin gözüne. Hızıma hızınızı da katın bayan. Gölgesiz bir hayata inandık birlikte. İnandık birlikte ekmeğin ekmek, ateşin ateş, ölümün ölüm olduğuna. Ve Özgür bir ölüm fikriyle alevlendi hayat. Yeşeren herşeyi tutsak halkların koynunda sakladık ve bir devrimci annesinin cesaretiyle koruduk kalplerimizi. Koruduk kalplerimizi işgal ordularından ve devasa bir bayrak gibi dalgalandı çocuklarımız. Bana çocuklarımızı anlat ve hiç susma yüzlerini yüzüme ezberletirken.

Sizi Beyaz Saray'ı yakmaya davet ediyorum bayan. Biz bir çift gövde olarak dünyanın her yerinden aynı anda yürüyebiliriz. Aynı anda aynı cümlelerin şiddetiyle sarsılabiliriz silahlarımızı temizlerken. Bilin ki silahlarınızı sevdim sizin ve tetikte bekleyen gözlerinizi. Siz uyurken başınızda nöbet tutmak istiyorum bayan. Karanlık pusulardan korumak istiyorum düşlerinizi. Biz bir doğumun iki ucuyuz ve bir karanfil gibi büyüttük yüreğimizi. Bir karanfil, hayata sevdalı. Bir karanfil, özgür şarkılar için. Şarkılarınızda bana da yer açın ve daha da genişlesin avuçlarımdaki harita. Serip o haritayı yemek yediğimiz masaya savaş planları yapalım birlikte. Aşk bir savaştır ve iki kişilik bir ordu bile yeter zafer kazanmaya. Beni zaferinize kabul edin bayan. Yaralarınıza yakın tutun beni ve bir kör kurşunu birlikte ısıralım.

Aynı kurşunu bölüşmektir benim aşkım. Cephanem bitince sizin kurşunlarınızla doldurayım tüfeğimi. Siz tüfeğinizi bir şehri yakmanın çılgınlığıyla doldurun. Koşalım bizden önce koşanların peşi sıra. Aşk bize yoldaş.

İdris Özyol

liniegoldrose111wv0wm.gif

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm...B) kalbi güzel kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğinize sağlık güzel bir paylaşım...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...B)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum guzel yureklı kardeşım
cok guzel cok anlamlı cok buyuk bır aşk
kaldı mı boylesı
ulke ıcın mıllet ıcın sevgılı ıcın
kaldı mı boylesı
ne guzel her cumlesı ınan kı ıkı defa okudum anlamadım oncelerı dılı savaşla karışık
neyı savaşı nasıl bır savaş uğrunda kurşunu paylaşmak
ne guzel kardeşım kaldı mı boylesı kaldı mı boyle nır aşk?
anlatmalı herkese manevıyatın gucunu anlatmalı maddıyatın boş olduğunu
acı ve tatlı şeylerın paylaşıldıkca guzel olduğunu
elıne yureğıne sağlık guzel yureklı kardeşım
allah razı olsun
allah sana herşeyın en guzelını nasıp etsın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle....

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu
Kıymetli ALİYE Yeğenim..

" Beni bir KADIN doğurdu..
Hiç bitmeyecek sancılarla
Zamana yayılı yüküydüm
Gözyaşlarına katıp yoğurdu.."

Fatıma(r.a.) gibi kızları olmalı..Onun Baba(SAV)'sına benzemek isteyen babaların..
Ali(K.V.) gibi kocaları olmalı..Hasan(r.a.) ve Hüseyin(r.a.) gibi evlatları
Fatıma(r.a.)'ya benzemek isteyen kadınların..

Kadın bir "ALEM" doğurur alemlerden süzülüp gelen..kadınla değerlenir..kadınla şekillenir..ahenk..direnç..sabır..sevgi..anlam bulur..
Kadına seslenilmiş..bu çağrışımları hissettim..Güzel ve değerli bir paylaşım olmuş Yeğenim..Allah(CC) razı olsun..paylaşım adına elinize-emeğinize sağlık olsun..Mevlam sevab hanenize yazsın gayretlerinize mükafat inşaAllah..
Selam..sevgi..ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI SABAHLAR ALİYE. ÇOK DEĞİŞİK BİR DİLLE VE BENZETMELERLE AŞK ANLATILMIS ANLADIĞIM KADARIYLA . İTİRAF EDEYİMKİ BİRAZ AĞIR GELDİ BANA . EE NEDE OLSA YAŞLANDIM , KAFAM ALMIYO HEMEN ÖYLE :K
BİR KEZ DAHA OKURSAM DAHA ANLAŞILIR OLUCAK SANIRIM. SELAM VE DUA İLE YARADAN'A EMANET OL...:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm...B) kalbi güzel kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...

emeğinize sağlık güzel bir paylaşım...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

selametle İNŞALLAH...B)

Ve aleyküm selam gönlü güzel, değerli Nihal ablam..B)
Rahman c.c sizden de ebeden razı olsun inşallah..Teşekkür ederim.. Sizin de güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah..Dualarımdasınız. Selam ve baki dua ile, Asıl Sahibimize emanetimsiniz inşallah..B)

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum emeğinize saglık harika dememe gerek yok zaten tüm paylasimlariniz birbirinden mukemmel a.e.olunuz dua edin inşallah

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______tut kalbimi sıkmaktan dolayı terlemiş ellerimi, tut ve onlara dünyayı tanıt.______

Alemde her ne var ise üç harf ile beş nokta. Ayn, Şın,Kâf. İşitin ey yarenler, kıymetli nesnedir aşk. Deymelere bitilmez hürmetli nesnedir aşk. Hem cefadır hem sefa, kıymetli nesnedir aşk.Dağa düşer kül eder. Gönüllere yol eder. Sultanları kuleyler. Kıymetli nesnedir aşk.Kime kim vurdu ok .Gussa ile kaygu yok Feryad ile âhı çok .. Firkatli nesnedir aşk..Denizleri kaynatır .Mevce gelir oynatır...Kayaları söyletir
Kuvvetli nesnedir aşk........Miskin Yunus neylesin, derdin kime söylesin, varsın dosta toylasın. Lezzetli nesnedir aşk.......
aşkı gerisi vesaire

________selammün aleyküm
güzel kardeşim yine satırları konuşturmuşsunuz harikaydı
yüreginize saglık
mevla razı olsun sizden..
rabbime emanetsiniz
selam ve sevgilerimle__________

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu

Kıymetli ALİYE Yeğenim..

" Beni bir KADIN doğurdu..
Hiç bitmeyecek sancılarla
Zamana yayılı yüküydüm
Gözyaşlarına katıp yoğurdu.."

Fatıma(r.a.) gibi kızları olmalı..Onun Baba(SAV)'sına benzemek isteyen babaların..
Ali(K.V.) gibi kocaları olmalı..Hasan(r.a.) ve Hüseyin(r.a.) gibi evlatları
Fatıma(r.a.)'ya benzemek isteyen kadınların..

Kadın bir "ALEM" doğurur alemlerden süzülüp gelen..kadınla değerlenir..kadınla şekillenir..ahenk..direnç..sabır..sevgi..anlam bulur..
Kadına seslenilmiş..bu çağrışımları hissettim..Güzel ve değerli bir paylaşım olmuş Yeğenim..Allah(CC) razı olsun..paylaşım adına elinize-emeğinize sağlık olsun..Mevlam sevab hanenize yazsın gayretlerinize mükafat inşaAllah..

Selam..sevgi..ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü ebeden ve daimen inşallah kıymetli Talip Amcam.. Ellerinize, güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah..Yorumunuz mükemmeldi yine.. Çok teşekkür ederim kıymetli Amcam. Hele ki o mübarek, aziz ehl-i beyte değinmeniz:gulegule... Hz. Fatıma (R. Anha)... Ben onu çok başka seviyorum, bende çok çok başka onun yeri, herşeyiyle biricik örnek.. Velilerin annesi, nezih ve azize hanım..Rabbimiz c.c şefaatlerini bizlere nasip eylesin inşallah..Onunla ilgili birçok eser okumak nasip oldu kıymetli amcam..Ve okudukça insan anlıyor ki, O'nun gibi olmak gerek, O'nun gibi cesur, müşfik, davasının bilincinde, fedakar, azimli, sabırlı, muttaki bir mümine olabilmek, hicab karnesini en yüksek notlarla doldurabilmek.. O'na benzeyebilmeyi, olabileceğimiz kadar onun gibi olabilmeyi nasip eylesin Rabbimiz c.c... Emirü'l Müminin Hz. Ali (k.v) ile Hz. Fatıma (R. Anha) annemizin evlilikleri de, günümüz müslümanlarının örnek alması gereken bir evlilik.. Takva ve zühdün doruklarında yaşamış, cihad ve ümmet bilincini Resulullah (s.a.v)'in ahlaki eğitimi ve öğretmenliğiyle kazanmış ve hayatlarında da bizzat yaşamış olan bu mübarek aileden öğrenilecek ne çok şey, ibretlenilecek ne ziyade haslet var...Hz. Ali ve Hz. Fatıma... Satırlar yetmez amcam, o mübarekleri anlatmaya..Rahman c.c bizleri de her bakımdan onların takipçileri kılsın, onlar gibi yaşayabilmeyi nasip eylesin inşallah..''Kadın, bir alem doğurur.'' kıymetli amcam..Mükemmel tespitleriniz ve güzel yorumunuz için bir kez daha teşekkür ederim..

Kardeşinizden ve arkadaşlarımdan selam, sevgi ve dualarımızı iletiyorum amcam..Her daim dualarımızdasınız..Rahman c.c sizi ve kıymetli ailenizi korusun, her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Selam ve baki dua ve saygılarımla En Emin'e emanetsiniz..

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
''Sizi kavgamın kenar mahallesine davet ediyorum bayan ve kavganızın kanatlarına kanatlarımı eklemek istiyorum. Uçmak özgürlük sevdalılarının işidir, özgürlük sevdalılarının işidir yüksek duvarların ardındaki bahçelerden meyve çalmak ve padişah çocuklarını ayartıp, onları kavganın demir bir yumruğuna çevirmek bizim işimizdir.''
--------------------------------------------------------------------------------
Rahamn ve Rahim olan Allahın adıyla. Selamun Aleyküm.

Sizi kavgamın kenar mahallesine davet ediyorum, yüreğimdeki yangınla beraber yanmaya ve kavganızın kanatlarına, kanatlarımı eklemek istiyorum, çıkılacak en yüksek yere ancak böyle çıkabiliriz diye. Uçmak özgürlük sevdalılarının işidir, özgürlük sevdalılarının işidir yüksek duvarların ardındaki bahçelerden meyve çalmak ve padişah çocuklarını ayartıp, onları kavganın demir bir yumruğuna çevirmek bizim işimizdir, çünkü padişah çocukları kör gözlerle gezmekte dünyayı ve at gözlükleriyle gönül gözleri kapalı seyretmekte insanlığı kurtaracağını sanarak ama aslında kurtlandırmakta yaşamı.
Allah gönlünüze göre versin.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI SABAHLAR ALİYE. ÇOK DEĞİŞİK BİR DİLLE VE BENZETMELERLE AŞK ANLATILMIS ANLADIĞIM KADARIYLA . İTİRAF EDEYİMKİ BİRAZ AĞIR GELDİ BANA . EE NEDE OLSA YAŞLANDIM , KAFAM ALMIYO HEMEN ÖYLE :K
BİR KEZ DAHA OKURSAM DAHA ANLAŞILIR OLUCAK SANIRIM. SELAM VE DUA İLE YARADAN'A EMANET OL...:H

Ve aleyküm selam güzel ablam.. Est. böyle düşünmeyin, daha gençsiniz, maşallah:)... Haklısınız, biraz karışık gelmiş olabilir ablam..Sağlık olsun inşallah..Rabbimiz c.c razı olsun, yorumunuz için çok teşekkür ederim..Dualarımdasınız inşallah değerli ablam..Selam ve baki dualar ile Rabbimize emanetsiniz..Cumanız müaberek olsun, Allah c.c hayırlara vesile kılsın inşallah..Selametle kalın..B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm canım kardeşim paylaşımınız güzeldi, teşekkür ederim.
Rabbim vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını fazlasıyla versin inşaallah.Bunu en güzel şekilde hak ediyorsunuz.;)
Rabbim güzelliklerden sizi ayırmasın.
Baki muhabette selam ve dua ile ....B)B)B)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam güzel gönüllü Gülnisa hocam:)...
Beğendiğinize sevindim. Rahman c.c sizden de ebeden razı olsun inşallah.. Yorumunuz için çok teşekkür ederim..Çok güzeldi yorumunuz.. Evet değerli hocam, aşka çok değişik bir bakış açısı idi bu güzel yazı.. Davasının, mücadelesinin bilincinde olan bir muvahhidin, kendisini böyle olduğu gibi sevmesini istediği, bu mücadelede beraber yer almak istediği kişiyi, bir kurşunu bölüşmeye davet ettiğini, kendisiyle birlikte gerekirse istişhadi eylemleri planlayabilecek cesarette bir dava insanına seslendiğini görüyoruz. Davanın şuurunda olmak böyle bir şey olsa gerek.. Dünyevilik adına hiçbir isteği ve beklentisi olmayıp, tamamen ilahi aşka ve müslümanların, mustazafların haklı davalarına endeksli bir sevgi.. Bu zamanda var mıdır bilinmez değerli Hocam ama işgal coğrafyalarında yaşayan mazlumların, hayatına ortak olacak dava eşlerini seçerken bu vasıflarını önde ve önemli tuttuğunu düşünüyorum acizane..Belki onları anlamak için, onlar gibi yaşamak lazım.

Ahir zamanda böylesine bir sevgi anlayışına itibar edenlerden olabilmek duası ile inşallah..Dualarımlasınız Değerli Gülnisa Hocam..Rahman c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin..Selam ve baki dua ile Dost'umuza emanetsiniz.B)B)

hayırlı sabahlar guzel yureklı kardeşım
guzel duaların ıcın amın amın amın
allaha emanet ol guzel kardeşım
gunun guzel gecmesı dıleğiyle....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt