Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben Benimde Sen Kimsin Ey Mahluk (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
S A sevgili kardeşlerim .bildiğiniz gibi bir kaç günden beri sitemize bir şizofren hastası giriyor belkide aşağılık kompleksi olan birkişi bunun belli bir amacıda yok zaten bu tür kişilerin bir amacı olamaz.ben buradaki kardeşlerimi çok iyi tanıyorum biz burada bir aileyiz .birimiz hepimiz hepimiz birimiz için olabilecek durumdayız.bu tür kişiler bizim ailemizi bozamaz bozmaya güçleride yetmez.bu konuda çok dikkatli olmalıyız.bu gün bana yarın sana öbür gün başkasına yapılacaktır bu saldırı ama bunlar bizi bozamazlar .........ne diyeyim ALLAH İSLAH ETSİN bunları.....

...........................selametle ......................

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim ben şahit olmadım ama dikkat ederim inşallah. Dini sohbet bölümüne uygunsuz alakası olmayan bir yazı vardı senin adına çok şaşırdım ama kullanıcı isminde ufak bir değişiklik vardı oradan farkettim. Rabbim ıslah eylesin böyle hasta ruhlu insanları. Sitedeki kardeşliği çekemeyen şahıslar çatlasın inşallah.
Selam ve dua ile...

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
Ve aleyküm selam kardeşim ben şahit olmadım ama dikkat ederim inşallah. Dini sohbet bölümüne uygunsuz alakası olmayan bir yazı vardı senin adına çok şaşırdım ama kullanıcı isminde ufak bir değişiklik vardı oradan farkettim. Rabbim ıslah eylesin böyle hasta ruhlu insanları. Sitedeki kardeşliği çekemeyen şahıslar çatlasın inşallah.
Selam ve dua ile...

s a sevgili kardeşim evet yazmışlar dün kasım kardeşimin adına yazmış bu gün benim adıma bu hasta ruhlu mahluk bu işe devam edecektir onun için dikkatli olalım bunlar bizim sitemizi bozamazlar selametle...........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt