Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bekliyorum :) (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar

ben sizden bişey rica etmek istiyorum

hani bir müslüman Rabbim hakkında doğru bildiği herşeyi insanlara anlatmakla yükümlüdür ya .işte bende sizden bildiğiniz şuan aklınıza gelen güzel dualardan hadislerden vb. bütün herşeyden bikaç satır yazmanızı rica ediyorum..

bekliyorum

RABBİME emanet olun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm .

ALLAHIM GÜZELDİR. seninde yüzüne güzellik versin
ALLAHIM CÖMERTTİR. sanada maddi ve manevi zenginlik versin.
ALLAHIM RAHMANDIR,RAHİMDİR. seninde geçmiş bütün günahlarını bagışlasın.
ALLAHIM RASÜLÜNÜ ÇOK SEVER. seni ona komşu eylesin
AMİN. AMİN. AMİN. AMİN. AMİN. AMİN. AMİN AMİN. AMİN
Selametle.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm .

ALLAHIM GÜZELDİR. seninde yüzüne güzellik versin
ALLAHIM CÖMERTTİR. sanada maddi ve manevi zenginlik versin.
ALLAHIM RAHMANDIR,RAHİMDİR. seninde geçmiş bütün günahlarını bagışlasın.
ALLAHIM RASÜLÜNÜ ÇOK SEVER. seni ona komşu eylesin
AMİN. AMİN. AMİN. AMİN. AMİN. AMİN. AMİN AMİN. AMİN
Selametle.

ALLAH RAZI OLSUN......RABBİM DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN İNŞALLAH.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar Başka Kimse Yokmu Yazacak:(
:a

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Ebu Sa'îd (radıyallahu anh) hazretleri der ki: "Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm) şöyle buyurdular: "Bir kul İslâm'a girer ve bunda samimi olursa, daha önce yaptığı bütün hayırları Allah, lehine yazar, işlemiş olduğu bütün şerleri de affeder. Müslüman olduktan sonra yaptıkları da şu şekilde muâmele görür: Yaptığı her hayır için en az on misli olmak üzere yediyüz misline kadar sevap yazılır. İşlediği her bir şer için de, -Allah affetmediği takdirde- bir günah yazılır."

Buharî hadisi tâlik olarak kaydeder (İman 31), Nesâî, İman 10, (8, 105).

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahîm Allah’ın adıyla…

De ki “Sizin duanız olmasaydı Rabbim size değer verir miydi?” Furkan Ayet 77

Kullarım, Beni sana soracak olurlarsa, gerçektende Ben pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin çağrısına cevap veririm. Öyleyse onlarda bana cevap versinler ve Bana inansınlar ki doğruya erişsinler. Bakara Suresi Ayet 186

Rabbimiz! Bize dünyada da güzellik ver, ahirette de güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Bakara Suresi Ayet 201

Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır. Ayaklarımızı yere sağlam bastır ve inkarcılara karşı bize yardım et. Bakara Suresi Ayet 250​

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahîm Allah’ın adıyla…

De ki “Sizin duanız olmasaydı Rabbim size değer verir miydi?” Furkan Ayet 77

Kullarım, Beni sana soracak olurlarsa, gerçektende Ben pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin çağrısına cevap veririm. Öyleyse onlarda bana cevap versinler ve Bana inansınlar ki doğruya erişsinler. Bakara Suresi Ayet 186

Rabbimiz! Bize dünyada da güzellik ver, ahirette de güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Bakara Suresi Ayet 201

Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır. Ayaklarımızı yere sağlam bastır ve inkarcılara karşı bize yardım et. Bakara Suresi Ayet 250​

TEŞEKKÜR EDERİM:)))))ÇOK GÜZEL ...... AEO

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
[FONT="Franklin Gothic Medium"][/FONT]

BİR DUAYI BİR GÜZEL SÖZÜ YAZMAYA ÜŞENİYORSUNUZ SANIRIM ..

BEKLİYORUM BEN YİNEDE BELKİDE PAYLAŞMAK İSTEDİĞİNİZ GÜZEL BİKAÇ SATIR BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ OLAN BİLGİLERİ .....TAMAM DİĞER BÖLÜMLERE AÇ BAK BÖYLE SORANA KADAR DİYEBİLİRSİNİZ ..HAKLISINIZDA DERİM . AMA BEN BİRDE ŞUAN AKLINIZDAN GEÇEN O GÜZEL DUALAR HADİSLERİ VS. YAZMANIZI BEKLİYORUM

KİMİN AKLINDAN HANGİ DUA GEÇİYOR MESELA

LÜTFEEEEEEEEN

|_GüLüM_|

Kayıtlı Kullanıcı
aklimdan geçen bi dua... mesela...

Rabbim bizlere saglik, sihhat, huzur ve bereket versin. Bizlere sabir, akil fikir versin. Bizleri $eytanin $errinden korusun. Ibadetlerimizi kabul etsin.Ne Muradiniz varsa versin. Bizlerin her türlü derdine er yada geç derman versin. Yüce Yaradanimiz, $üphesiz bizleri Gören ve I$itendir; Dualarimizi kabul eylesinnn.. AMIN

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı

Allah’ım !
İnan zor,çok zor bu savaş..,
Şeytan zeki,nefsim ahmak,ben yavaş..
Öyle bir an geliyor ki ,
Deniz bitti,umut karaya vurdu diyorum..,
Rahmetin yetişiyor imdada..,oluyor bana yoldaş

Merhamet et şu günahkar kuluna,
Canım feda kitabının ,Habibinin yoluna..
Biliyorum günahkarım,isyankarım ben ama,
Rahmetinin büyüklüğü umudum,
Beni nefs’imin ve şeytanın eline bırakma Allah’ım !......

ALLAHIM KALBİME SENİN KORKUNDAN ÖYLE BİR PAY VER Kİ,NEFSİM GÜNAH İŞLEMEYE YÖNELDİGİNDE O KORKU BENİMLE GÜNAHIM ARASINA GİRSİN VE GÜNAH İŞLEMEKTEN UZAK DURAYIM...

.......... AMİN............. B)......

s.aleyküm kardeşim benden bi kaç dua Allaha emanet ol selametle ...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok güzel dualardı... dualarınızda beni de unutmayın .. hakkınızı helal edin .... hala bekliyorum o güzel dualarınızı... aklınıza geldikçe yazarsınız:) rabbim günahlarımızı affetsin.cehennem ateşinden .. kabir azabından korusun bizleri .. Efendimiz şefaat etsiz bizlere. amin

aysem

Kayıtlı Kullanıcı
Dua sığıyor sadece avuçlarıma.Büsbütün ruhumun paramparça olduğunu, neredeyse tüm zerrelerimin kasvetle kucaklaştığını, iliklerime kadar dolduğunu hissettiğim anlardan bir andayım Rabbim!Günahla sırılsıklam kalbimde bir yer var; hiçbir beşerin dokunamadığı, eremediği, köreltemediği bir yer, nefsime rağmen!Oraya yazdım adını :

“LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDÜ’R –RESULLULLAH”

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Dua sığıyor sadece avuçlarıma.Büsbütün ruhumun paramparça olduğunu, neredeyse tüm zerrelerimin kasvetle kucaklaştığını, iliklerime kadar dolduğunu hissettiğim anlardan bir andayım Rabbim!Günahla sırılsıklam kalbimde bir yer var; hiçbir beşerin dokunamadığı, eremediği, köreltemediği bir yer, nefsime rağmen!Oraya yazdım adını :

“LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDÜ’R –RESULLULLAH”

SELAMÜN ALEYKÜM ADAŞIM :)

İNANIN SİZ BÖYLE GÜZEL DUALAR YAZDIKÇA İÇİM KIPIR KIPIR OLUYOR...DUALARIMIZLA HUZURU BULURUZ İNŞALLAH..
AEO

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM AHİRETTE PEYGAMBER EFENDİMİZ (s.a.v) KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA ÜMMETİNİ BEKLERKEN O MUBAREK SESİYLE BİZİDE ÇAĞIRSIN YANINA DURUN BUNLARDA BENİM ÜMMETİMDENDİR DEMESİNİ NASİP EYLE YALVARIYORUM SANA BİZLERİ AF EYLE AHİRETTE NE SENİN HUZURUNDA NEDE PEYGAMBER EFENDİMİZ (s.a.v) HUZURUNDA UTANDIRMA BİZLERİ YALVARIYORUM SANA RABBİM SENDEN BAŞKA DERDİMİZİ ANLAYAN YOK NE OLUR BİZLERİ ŞEYTANIN ŞERRİNDEN,ZALİMİN ZULMÜNDEN,NEFSİMİZİN ŞERRİNDEN,DÜŞMANLARIN ZULMÜNDEN KORU YALVARIYORUZ SANA SEN BÜTÜN DUA EDEN KULLARININ VE BENİM DUALARIMI KABUL EYLE SEN HERŞEYE KADİRSİN (AMİN)

Ben bu duayı bu sitede görmüştüm çok beğenip kayıt etmiştim.Şimdi seninle paylaşmak istedim.Çok etkilendiğim bir dua bu.Hep okurum ezberledim.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen kılavuzsun, ben ise yolunu şaşırmış; yolunu şaşırmışa kılavuzdan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen bağışlayansın, ben ise günahkâr; günahkâra bağışlayandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen galipsin, ben ise mağlup; mağlubu galipten başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen eğitensin, ben ise eğitilen; eğitilene eğitenden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?
ALLAHIM bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet Allah’ım...
Amin...

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen kılavuzsun, ben ise yolunu şaşırmış; yolunu şaşırmışa kılavuzdan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen bağışlayansın, ben ise günahkâr; günahkâra bağışlayandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen galipsin, ben ise mağlup; mağlubu galipten başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen eğitensin, ben ise eğitilen; eğitilene eğitenden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?
ALLAHIM bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet Allah’ım...
Amin...

Bu da benim bir yerde görüp kendime de kaydettiğim çok sevdiğim dualardan biridir.Paylaşmaktan da keyif aldum.Dularımızın kabulu nasip olsun inşallah.

meryemce

Kayıtlı Kullanıcı
buda benden olsun..

buda benden olsun..

Allahumme salli alâ Muhammedin ve Ademe ve Nuhin ve İbrahiyme ve Musa ve İsa ve ma beynehum minen nebiyyiyne vel mürseliyn,
salâvâtullâhi ve selâmuhu âleyhim ecmaıynÇok bağışlayan ,yücelerin yücesi rRabbim!seni tesbih ederim...
Lanetlenmiş şeytantan Allah(CC) sığınırım.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın(CC) adıyla başlarım.
Hamd Alemlerin Rabbine,salat ve selam Efendimiz Muhammede (s.a.v) ve onun al ve ashabına olsun.
Hamd Allah(CC)içindir.biz O'na hamd ederiz ve O'ndan yardım isteriz.
ve O'ndan mağrifet isteriz ve O'na tövbe ederiz ve O'ndan bize tövbe ,bağışlanma
ve hidayet ihsan etmesini isteriz.muhakkak O ,tövbeleri çok kabul eden ve ahirette müminleri çok bağışlayandır..
Ya Rabbi! kıldığımız namazlarımızı ,ibadetlerimizi ,eksikleriyle birlikte kabul eyle..

Ya Rabbi!bizi mağfiret eyle(günahlarımızı affet),bize merhamet et,
bizden razı ol,bize şefaat eyle ve bizi cennetine girdir ve cehennem ateşinden koru..

Ya Rabbi!biz nefislerimize zulmettik.
eğer sen bizi affetmezsen ve bize merhamet etmezsen ,muhakkak biz hüsrana uğrayanlardan oluruz.

Ya Rabbi!bütün işlerimizde akibetimizi en güzel eyle ve bizi ahiret azabından ve
dünya belasından muhafaza eyle.

Ya Rabbi!islam'a ve müslümanlara yardım et

Ya Rabbi!bizi ahirette salihler zümresiyle haşret.

Ya Rabbi!bizi bağışla ,bize merhamet et,sen bizim
mevlamızsın,kafirlere karşı bize yardım et.

Ya Rabbi!muhakkak ben küfürden şirkten,fakirlikten,kabir azabından,
aşamın ve ölümün şerrinden sana sığınırım.

Ya Rabbi!rahmet kapılarını bize aç.

Ya Rabbi!muhakkak sen çok affedicisin,affı seversin beni affet.

Ya Rabbi!senden uzun ömür,geniş rızık,salih evlat ,faydalı ilim
,bedenimde sıhhat,ölmeden önce tövbe etmek,ölüm anında rahmet etmek,öldükten sonrada bağışlanmak,
cennetine girmek,dünyada ve ahirette afiyette olmayı isterim.

<<<bu arada Allah(CC)'dan ne dileği varsa onlarıda söyler,neler isteniyor
,nelerden korunmak,kurtulmak istiyorsa,bütün dilediklerini istedikten sonra
şöylece duasına devam eder ve bitirir>>>>>
Ya Rabbi!bize dünyada iyilik ver,ahirette iyilik ve bizi ateş azabından koru.

Ya Rabbi'hesap güün beni ,anamı ,babamı,ve bütün müminleri rahmetinle koru,
ey rahman ve rahim olan Allah'ım

Amin!Amin!Amin!Ya Rabbi!dualarımı kabul eyle..
sübhane rabbike,rabbil-izzeti amma yesifün ve selamun alel murselin,
velhamdü lillahi rabbil alemiynel-Fatiha der ve ardından euzu-besmele ile Fatiha süresini okur.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar..

Rabbim hepinizden razı olsun

bu siteden o kadar memnunum ki .. insanlar yanlız değilmiş doğruyu bulduktan sonra .. ben bunu çok iyi anladım .........

babaannemin bir lafı var sürekli söylediği ne olursa olsun dünya duayla dönüyor diye... bencede dünya duayla dönüyor

dualarınızda olmak dileğiyle Rahman razı olsun hepimizden ......

selam ve dua ile hayırlı akşamlar

:gulegule

Kaan Erdem

Yönetici
"Ey Rabbim! Acizlikten, tenbellikten, korkaklıktan cimrilikten, eli kolu dökülür derecede takatsızlıktan kasvetten, gafletten, zilletten, azlıktan, meskenetten sana sığınırım. Fakirlikten, küfürden, fısktan, şekavetten, nifaktan, yapdığını insanların duyması ve medh etmeleri için yapmaktan, riyâdan, sana sığınırım. Sağırlıktan, dilsizlikten, delilikten, cüzzamdan, abraslıktan ve kötü hastalıklardan sana sığınırım.” (10)

Resûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- duâasında: "Ey Rabbim! Beni, iyilik ettiği zaman sevinen, kötülük ettiği zaman istiğfar edenlerden kıl.” (11)

Ekseri duâları:
"Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl." İdi.. (12)

beyazz

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım lisanımı yalandan , kalbimi fitneden, amelimi riyadan, gözümü haramdan,koru çünkü kalplerde gizli olanı bilen sensin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt