Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Beklenmeyen Mektup (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
AÇIK DURAN PENCEREDEN ÇALIŞMA MASASININ ÜZERİNE BİR MEKTUP BIRAKILMIŞTI.MEKTUPTA İSE ŞÖYLE YAZIYORDU:

"MERHABA.SEN BENİ TANIMIYORSUN.AMA BEN SENİ TANIYORUM.KARDEŞİMLE SAMİMİYETİNİZDEN ÇOK MEMNUNUM.BİRGÜN BENDE SİZİNLE GÖRÜŞÜP BULUŞMAK İSTİYORUM.AMA BENİM NE ZAMAN GELECEĞİM BELLİ OLMAZ.BELKİ BU GÜN, BELKİ YARIN, BELKİDE BU GECE BULUŞURUZ.YETERKİ SEN BENİ HER ZAMAN HER YERDE KARŞILAMAYA HAZIR OL"

ALTINDA ŞU İMZA VARDI:

UYKUNUN ABİSİ ÖLÜM...

(MEVLAM HAKKIYLA ÖLÜMÜ KARŞILAMAMIZI NASİP ETSİN) :A

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
AÇIK DURAN PENCEREDEN ÇALIŞMA MASASININ ÜZERİNE BİR MEKTUP BIRAKILMIŞTI.MEKTUPTA İSE ŞÖYLE YAZIYORDU:

"MERHABA.SEN BENİ TANIMIYORSUN.AMA BEN SENİ TANIYORUM.KARDEŞİMLE SAMİMİYETİNİZDEN ÇOK MEMNUNUM.BİRGÜN BENDE SİZİNLE GÖRÜŞÜP BULUŞMAK İSTİYORUM.AMA BENİM NE ZAMAN GELECEĞİM BELLİ OLMAZ.BELKİ BU GÜN, BELKİ YARIN, BELKİDE BU GECE BULUŞURUZ.YETERKİ SEN BENİ HER ZAMAN HER YERDE KARŞILAMAYA HAZIR OL"

ALTINDA ŞU İMZA VARDI:

UYKUNUN ABİSİ ÖLÜM...

(MEVLAM HAKKIYLA ÖLÜMÜ KARŞILAMAMIZI NASİP ETSİN) :A
SELAMÜN ALEYKÜM HAFİZE ANNE RABBİM RAZI OLSUNÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM RABBİM SAVABINA YAZSIN RABBİM HAYIRLI ÖMÜR HAYIRLI ÖLÜM VERSİN SON NEFESTE KELİMEİ ŞAHADETLE CAN VERMEYİ NASİP ETSİN RABBİME EMANET OLUN

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin.

Dünyada ki tek gerçek "Ölüm" ne kadar hazırlıklıyız kim bilir :))

Ölüm kavuşma anı, ölüm düğün, ölüm vuslat ve ölüm büyük gün...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Hayirli Günler

su misali

Kayıtlı Kullanıcı
MEVLAM HAKKIYLA ÖLÜMÜ KARŞILAMAMIZI NASİP ETSİN)
Amin Amin Amin......

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
annem eline emeğine sağlık rabbim imanlı ölmeyi nasip etsin her uykuya dalış bir adım daha ölüme yaklaşmadır onun için her uyanışta bir şükür daha edelim. aeo
selametle aeo

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt