Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

beklemeden aşk (1 Kullanıcı)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Sana değmeyecek biliyorum bu isyanlarım bu haykırışlarım sesim yükseldikçe daha da umursanmaz oluyorum. Sesimi yettiremiyorum sana duyurmaya O kadar sağır olmuşsun ki çığlıklarımı duymuyorsun.
Herşeyi bırakıp susuyorum kelimelerimi,çığlıklarımı,kelamlarımı sessizliğe yüklüyorum belkide bu suskunluğum ve sessizliğim sana herşeyi anlatır..

Artık bende umursamaz oldum sıradan olmaya başladım.
Sen, gece, gündüz, güneş, ay, aşk ve herşey sıradanlaştı gözümde bende sıradanlaştım veya sıradanlaştırıldım ama sonuç itibari her şey sıradan..
Dediğim gibi manayı sessizliğe yükledim ve bekliyorum. Bekliyorum seni değil beklediğim şeyin beklediğim gibi beklemeyişimi bekliyorum. Yine de Aşk Olsun...

alıntı

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
"Aşk , sevgilinin cemalini görme heyecanı ve sonsuzluğu içinde bulunan kimsenin kalbinin galeyan etmesi ve çoşmasıdır. Aşk, aşığın, sevgilisinin ismini ve zikrini kalbinden bir an bile ayırmamasıdır. Aşk, aşığın maşukla birlikte olmasıdır. Aşk, hayatın özüdür. Aşk, kalple sevgilinin sevgisinden başka bir şeye yer vermemektir."

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt