Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bebecik... (1 Kullanıcı)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
İşte yine öyleyim; boğazıma bir hıçkırık düğümlenmiş haldeyim. Öyle ki konuşmaya başlasam, tek bir kelime çıksa ağzımdan, yüreğim o anda sökülüp gidecek.
Ayaklarım uyuşuyor.”ol dersin oluverir, senin her şeye gücün yeter Allah’ım”…radyodan bu sesler yükselirken içimden acı geçiyor…söyleyemiyorum kimseye ama, bir kağıt yetişiyor imdada…
Dışarıda lapa lapa kar yağarken içimde hissettiğim yüreklerin üşüdüğü geliyor aklıma.

Asılıyor bir küçük, bebek, damarlarımdan…yuvam sıcak ama ayaklarım uyuşuyor, nasıl olur? Ben bu sıcak odada olmama rağmen üşüyorum… bebek ısrar ediyor çekiyor damarlarımı…Keşke verebilsem keşke… gözlerimden birkaç damla düşse yeter mi beyaz yürecik… biliyorum yetmez ama sen gülümsersin yine de hüzünlü gözlerinle…ne olur yetse…

Kalkmak istiyorum kalkamıyorum..acaba gerçekten istiyor muyum kalkmayı, çivilenmiş miyim yerime yoksa kendi kendimi mi çivilemişim…
Ben uyurken neler oluyor söyleyin karanlıklar! Sizin de aydınlığın da Rabbi olan Rahman rahmetini bir an bile kesmezken ben uyuyor muyum…
Al bebek! Al damarlarımdan akan sıcaklığı, o küçücük ellerin bırakmasın sakın bedenimde dolaşan o ipliği… ne olur bırakma, bırakırsan yerin dibine geçmekten korkarım uçmanın aksine… bırakma bırakırsan o ipi simsiyah olup karanlığa esir olacağım…
kış/2007​

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm nuruum
emeğine sağlık rabbim razı olsun selametle..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum güzel kardeşim yüreginize saglık harika bir deneme olmuş

muhabbetle baki selamlar :)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablam.
çok hoş olmuş.hayırlı geceler.

can-medine

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun emeğine sağlık kardeşim

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim
emeğıne sağlık
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

can-medine

Kayıtlı Kullanıcı
saolasın kardeşim hayırlıların en güzeli bu üyelik benim için dua etmek ve edilmek kadar güzel bi duygu yok olsa gerek esselamü aleyküm

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm can kardeşim.
Rahman c.c razı olsun inşallah.. Emeğinize ve gönlünüze sağlık olsun.. Özgün ve çok güzel bir denemeydi.. Beğeniyle okudum güzel kardeşim.. Maşallah, yorum yeteneğinizdeki güzelliği, denemelerinizde de görmek mümkün.. Rahman c.c daimi eylesin inşallah..Maşallah güzel kardeşim..B)
Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Selam ve baki Dua ile kalın.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm can kardeşim.
Rahman c.c razı olsun inşallah.. Emeğinize ve gönlünüze sağlık olsun.. Özgün ve çok güzel bir denemeydi.. Beğeniyle okudum güzel kardeşim.. Maşallah, yorum yeteneğinizdeki güzelliği, denemelerinizde de görmek mümkün.. Rahman c.c daimi eylesin inşallah..Maşallah güzel kardeşim..B)
Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Selam ve baki Dua ile kalın.

ve aleykum selam güzel kardeşim,
Rabbim sizden de razı ve hoşnut olsun.
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. hüsn-ü zan eylemişsiniz.
muhabbetlerimle, Mevla'ya emanet olun.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt