Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bazı sözler insanı uçuruma götürür! (1 Kullanıcı)

mumışığı

Kayıtlı Kullanıcı
Hatırlattığınız için teşekkür ederim

Hatırlattığınız için teşekkür ederim

a.s ALLAH razı olsun güzel paylaşımınız için. çok iyi oldu bazan bunun gibi kelimeleri bilmeden kulanıyoruz mesela tesadüf ve fala inanma falsız da kalma gibi espiri mahiyetinde kullanıyorum demek iyi değilmiş inşallah bundan sonra kullanmamaya dikkat edeceğim allahın selamı üzerinize olsun..

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ben küçükken okuduğum kitaplarda yaratma kelimelerinin üzerini çizer yartamanın sadece allaha ait olduğunu düşünürdüm bu alışkanlığım kerdeşime de kazandırdım bence buda söylenmesi imanı zedeliycek kelimelerden dikkat etmek lazım selam ve dua ile

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim güzel bir konuya değinmişsiniz.

Bilgisizliklerinden belki maksadını aşan büyük sözler söylemekte, cahilliklerinin kurbanı olmaktalar. Yaptıkları bir alay onların ahiret hayatını karartmaktadır. Peygamber Efendimiz “kişi sabah müslüman olarak evinden çıkar, akşama imanını kaybetmiş olarak döner, akşam mümin olarak evine döner sabah îmanını kaybetmiş olarak çıkar” buyururken îmanla küfür arasında gidip gelen insanın durumunu tasvir etmektedir.

Hangi halde olursa olsun bu durumlar İslâm öncelikli bir hayat tarzını benimsememekten kaynaklanıyor. Halbuki müslümanın, müminin inancı bir kristal vazo gibi koruması, ona küfür bulaşmasını önlemesi hele irtidat sınırına götürecek davranışlardan kesinlikle kaçınması gerekir. Bunun yolu da daha İslâmî çevrelerle birlikte olmak, hayatı onlarla paylaşabilmekten geçer.

Allah'a emanet olun.

yaradan hepimizden razı olsun inşallah öfkeye hiddete düşüp ağzımızdan çıkanı kulağımızın duymayacağı hale getirmeyelim inş. selam ve dua ile

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm kardeşim öncelikle çalışmanı çok isabetli ve yerinde buluyorum.Senden (Tesadüf,kara fatma)gibi alaycı ve İslama ters düşen bu kelimelerin açılımlarını yaparsan beni çok mutlu edersin ÖMRÜN VE ÖLÜMÜN HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH.

aleyna ve aleykümselam kardeşim isteğini tam olarak anlamadım tekrar yazarsan yardımcı olmaya çalışırım rabbime emanetsiniz

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
a.s ALLAH razı olsun güzel paylaşımınız için. çok iyi oldu bazan bunun gibi kelimeleri bilmeden kulanıyoruz mesela tesadüf ve fala inanma falsız da kalma gibi espiri mahiyetinde kullanıyorum demek iyi değilmiş inşallah bundan sonra kullanmamaya dikkat edeceğim allahın selamı üzerinize olsun..

inşallah hepimizden razı olsun inşallah daha dikkatli oluruz kullandığımız kelimelerde dualarınızda yer almak duası ile

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
ben küçükken okuduğum kitaplarda yaratma kelimelerinin üzerini çizer yartamanın sadece allaha ait olduğunu düşünürdüm bu alışkanlığım kerdeşime de kazandırdım bence buda söylenmesi imanı zedeliycek kelimelerden dikkat etmek lazım selam ve dua ile

kesinlikle haklısın kardeşim allah a emanet olun

gulenyuz21

Kayıtlı Kullanıcı
SelamunAleyküm

''Diline sahip,evinde huzur bulan ve hatasına (günahına pişman olup) ağlayan kimseye müjdeler olsun.''

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
SelamunAleyküm

''Diline sahip,evinde huzur bulan ve hatasına (günahına pişman olup) ağlayan kimseye müjdeler olsun.''

aleykümselam kardeşim

inşallah bu kimselarden oluruz

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
rahman ve rahim olan esirgeyen ve bağışalayan rabbim hepimizi affetsin hayırlı günler

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm güzel kardeşim.B)
Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..Faydalı bir paylaşımdı güzel kardeşim..Rahman c.c sevabınızı yazsın inşallah..Güzel kardeşim, dualarımdasınız inşallah..Allah c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..En Emin'e emanetimsiniz..Selam ve Dua ile.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm güzel kardeşim.b)
emeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah..faydalı bir paylaşımdı güzel kardeşim..rahman c.c sevabınızı yazsın inşallah..güzel kardeşim, dualarımdasınız inşallah..allah c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..en emin'e emanetimsiniz..selam ve dua ile.

aleyna ve aleykümselam güsel kardeşim
yüreğine yoruma sağlik senin yorumlarini okurken yaziya ayri bir anlam yüklendiğini farkediyorum dualarinda yer almak duasi ile rabbime emanetsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt