Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bazı kişilere dua eder misiniz? (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablalarım abilerim.
nasılsınız.iyimisiniz.

kardeşlerim sizden bir isteyim var.bazı kişilerin sorunları var.onlar için dua eder misiniz.örneğin:kavga ederler,yalan söylerler,hırsızlık yaparlar.bunlar çok günaha girerler.onlar için dua eder misiniz?hem böyle yapmaya devam ederlerse ölünce allaha hesap vermek zorundalar.bazı kişiler bunlara hiç kulak vermiyorlar.ama allaha hesap sormıcaklarını zannederler ama halbüki allaha hesap vercekler.lütfen bu kardeşlerimiz için dua eder misiniz .onlar için çok üzzülüyorumlütfen.
allaha emanet olun kardeşlerim......:A:A:A

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam ıncınurcugum....
ne kadar samimi düşünmüşsün insan etrafında böyle insanları görünce gercekten üzülüyo...
Rabbim hepsine hidayet versın kötülüklerden korusun ...
dua ile....

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam ıncınurcugum....
ne kadar samimi düşünmüşsün insan etrafında böyle insanları görünce gercekten üzülüyo...
Rabbim hepsine hidayet versın kötülüklerden korusun ...
dua ile....

evet abicim allah böyllelerine hidayet versin allaha emanet ol abicim.

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam ablacım..

Çok güzel bir konu açmışsın. Allah razı olsun. Senin vesilenle biz de dua edelim burda Allah hepsine de hidayet versin, doğru yoldan ayırmasın, kalplerimizi imanıyla doldursun inşAllah.

Amin..

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam ablacım..

Çok güzel bir konu açmışsın. Allah razı olsun. Senin vesilenle biz de dua edelim burda Allah hepsine de hidayet versin, doğru yoldan ayırmasın, kalplerimizi imanıyla doldursun inşAllah.

Amin..

allah hepimizden razı olsun.ablacım.amin ablacım allah cümlemizi korusun ablacım selam ve dua ile kal.ablacım:a15:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
mesela sınıfta ki kız arkadaşım irem 2 gündür beni dövüyor.çok ağlıyorum.hemde küfür ediyor.ama ben ona karşılık vermiyorum hemde onun seviyesine düşemem.hemde kötülüye kötülükle cevap vermek istemiyorum.onu allaha havale ediyorum.neymiş efendim ondan başkasıyla oynamıcakmışım.birde en yakın arkadaşımdı ama artık.değil.kimse onla oynamıyordu.ben kıyamıyordum.oyüzden hep onla hemde herkezle oynuyordum.ama o hiç değişimedi.hep küfür etti.ama bana sorar sanız suç anneyle babada kızda değil.
ben artık mesafe koydum arama hemde anneyle baba öğretmemişse kızz napsın.ama benimde canım çok yanıyo.allah hidayet versin.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
neyse ben şimdi çıkayım.komşuya çay içmeye gidelim.birazda hava alırım.çok morelim bozuk çok.bu insanlar hiç anlamıyorlar iyilikten.iyiki bu site vardı derdimi anlatıyorum.oh rahatlıyorum.çünkü burdakiler tam benlik.
allaha emanet olun.yine gelcem ben.

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
ederiz inşallah.incinur.sen vesile oldun ya.allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt