Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bayram Tatili 9 Gün (1 Kullanıcı)

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
:a14:Bakan Çiçek, Ramazan Bayramı'nın da yaklaştığını belirterek, bu konuda da bazı kararlar alındığını bildirdi.
Çiçek, şunları söyledi: ''Ramazan Bayramı tatili kesintisiz olarak devam edecek. Arife günü yarım gün, bayramdan sonraki Cuma günü de yine tatil olacak böylece 9 günlük tatil yaşanacak..

HERKESE HAYIRLI TATİLLER:a14:

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm...

Evet kardeşim bayram tatili 9 gün. Biz öğretmenlerin tatili bu cuma günü başlıyor. Pazartesi dersin olmaması iyi oldu diyebilirim.:):)
Bu sayede hiç değilse ailemle az da olsa bir kaç gün iftar ve sahur yapabileceğim RABBİM nasip ederse...

ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam... Rabbımın zınıyle aılenızle hayırlı vakıt gecırmenızı dılerım...şimdiden bılet kalmamıs uzak memelekette olanlara duyrulur:!!!

edas

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleykum
Makedonya'da yasamama ramen Turkiye'deki 9 gunluk bayram tatilinden faydalanicam;)

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
s.a maalesef ben bu uzun tatilden faydalanamayanlardanım:'(sadece 3 gün tatilim var..ne yapalım buna da şükür

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum evet 9 gun tatıl
ama kızmasın kımse bence cok fazla
uzakta olanlara hak verıyom ama okullar acısından kayıp
ozellıkle 1. sınıflar ıcın
4 -5 gün yeterlıydı
allah bu mübarek gunde tüm dostları zıyaret etmeyı gönül almayı nasıp etsın amın
allaha emanet olun

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a maalesef ben bu uzun tatilden faydalanamayanlardanım:'(sadece 3 gün tatilim var..ne yapalım buna da şükür

aleyküm selam nursah kardeşim... senın adına üzüldüm... niye tatılın 3 gun sakıncası yoksa sordum ama...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum evet 9 gun tatıl
ama kızmasın kımse bence cok fazla
uzakta olanlara hak verıyom ama okullar acısından kayıp
ozellıkle 1. sınıflar ıcın
4 -5 gün yeterlıydı
allah bu mübarek gunde tüm dostları zıyaret etmeyı gönül almayı nasıp etsın amın
allaha emanet olun

haklısın hocam:a35:

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam nursah kardeşim... senın adına üzüldüm... niye tatılın 3 gun sakıncası yoksa sordum ama...

tabiiki sakıncası yok kardeşim..özel sektörde çalışıyorum ve çalıştığım yerde resmi tatiller uygulanmıyor bu yüzden sadece bayram süresince tatilim var...

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
tabiiki sakıncası yok kardeşim..özel sektörde çalışıyorum ve çalıştığım yerde resmi tatiller uygulanmıyor bu yüzden sadece bayram süresince tatilim var...

Rabbim kolaylık ve sabır versın kardesim...hayırlı rızık kazanman dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt