Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün Aleyküm Bu Başliği Doğru Yere Mi Açtim Yada Açmakla Dorumu Yaptim Bilmiyorum Tepki Almam Umarim . özel Olarak Sormak Istediklerim Var Bana Yardimci Olabilecek Kardeşim Var Mi Selam Ve Dua Ile
öyle Olduğunu Düşünüyorum Ama Burdan Yazmak Etki,tepki Ve Tartişmaya Neden Olabilir Napacam Bilmiyorum Kardeşim Haa Bu Arada Sanaa çokkkk Teşekkür Ederim Allah Razi Olsun
ASLINDA DEĞİLİM AMA NAZI KONULARIN ÜZERİNE FAZLA DÜŞÜLÜP TEPKİ ALIYOR YA BURDA PROBLEM YAŞATMAK İSTEMİYORUM AMA BAŞKA NASIL BİLGİ ALACAĞIM ONUDA BİLMİYORUM
YOK BACIM O ZATEN VAR ONU AÇIKCA VE BİR BAŞLIK ALTINDA YAZDIM ZATEN Kİİİ ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİMDEN YARDIMCI OLUYORLAR O KONUMUN BAŞLIĞI : ÖNCEKİ BAŞLIIMIN İÇERİĞİ
BU KONU SADECE BAYANLARLA İLGİ YADA BAYANLARLA İLGİLİ AKLINIZA GELEBİLECEK HERŞEY DİYEBİLİRİM