Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleyküm kardeşim işte budur gerçek islam ilmi peygamberlerin mesleyidir madem okul yok islam ilmini öğrenip yaysınlar ALLAH CC razı olsun inşallah
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve barekatuhu mağfireti..
ALLAHIM ya sen ne büyüksün ALLAHU AKBAR...
ben de tam forum açacaktım bu ne tevafuk ...
ben de üniversite okumaktan vazgeçtim annemler bana destek vermiyor ve aramız kötü bunu onlara izleticem inşALLAH...kardeşim ne diyeyim maşALLAH.. ALLAHIM seni cennetine koysun(amin amin amin)
ya tekrar tekrar sağol izledim ALLAHIM razı olacağı şekle bürünmeyi nasip etsin elhamdülillah;elhamdülillah;elhamdülillah...ne kadar sevindim mutlu oldum anlatamam...
Selamün Aleyküm Ben Zeynepsu Arniza Yeni Katildim Bilgi Dagarciklarimi Faydali Bilgilerle Doldurmak Ve Allah Dostu Insanlarla Tanişmak Istiyorum. Allahin Rahmeti üstünüze Olsun Bu Konuda çok Gerideyim