Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar annem kapanmak istediğimi günlüğümden okumuş öğrenmiş ve bana haksız yere tepki ediyor bu devirde ne kapanması diye. Kur'an bütün çağlar için indi böyle söyleme diyorum fakat bni tersliyor nolur yardım edin . . .
selamün aleyküm güzel kardeşim.Öncelikle anne baba sözü dinlenmeli ve o sözden dışarı çıkılmamalıdır lakin anne baba seni yanlışa sürüklüyor ve Allah(cc) yolunda yürümeni engelliyorlarsa onları dinlememen gerekir. bu işi saygı çerçevesi içinde yapmaya özen göster.bizim din uğruna çektiğimiz sıkıntılar inanki çok değersiz sıkıntılardır bununla başedebileceğine inanıyorum sağlıcakla kal Allah(cc)'a emanet ol.
arkadaşlar annem kapanmak istediğimi günlüğümden okumuş öğrenmiş ve bana haksız yere tepki ediyor bu devirde ne kapanması diye. Kur'an bütün çağlar için indi böyle söyleme diyorum fakat bni tersliyor nolur yardım edin . . .
bak güzel kardeşim.sen bu yola baş koyduysan kapan.çünki ibadet ve KURAN-I KERİM'İN emri herşeyin üstündedir.sen şu anda bir sınavdan geçiyorsun sen ibadete başladıysan veya dinin gereklerini yerine getirceksen önüne engeller çıkacaktır senin sınanman için.bende başka şeyler yaşadım dini vecibelerle ilgili.ama bir arkadaşım sayesinde yılmadım ve şu anda herkes beni kabullendi ve çok mutluyum.sakın yolundan dönme sen doğruyu yapıyorsun.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.belli süre sonra onlarda alışacaklardır emin ol.bende aynı şeyleri yaşadım tecrübeyle sabit.