Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtüsü (1 Kullanıcı)

sabrı ala

Kayıtlı Kullanıcı
kapanmayı çok istiyorum eşimde b unu için elinden ne geliyosa yapıyo ama o gücü,o cesareti kendimde bulup birtürlü kapanamıyorm.çünkü biekez kapandığımda dönüşü olmamalı.....

duanızı ısterim

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlısı inşallah

hayırlısı inşallah

inşallah muvaffak olursunuz bir kapansanız inanın daha önce neden kapanmadım diye hayıflanırsınız ALLAH kalbinize göre verir inşallah

arjen

Kayıtlı Kullanıcı
tesettür nedir

tesettür nedir

ey bacım ilk başta örtü nedir neden vardır farz mı kimin için takmalıyım sorularını sor kendine.unutma örtüyü yanlız allah(cc) istiyor diye takmalısın ve o yolda mücadele vermelisin.örtü yanlız başı örtmek değil vücudun tamamını namahremlerden saklamaktır.kem gözlerden sakınmaktır.islam bayrağını takan bidaha başından alamaz.rabbim hayırlı bir şekilde tüm bacılarımıza islam bayrağını takmayı ve o yolda can vermeyi nasib etsin.dualar aleminde buluşmak ümidiyle:B:H

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün alyeküm Sabrı ala bacım çok güzel bir düşünceye kark olmuşsun Rabbin inşaallah sana kapanmayı nasip eder. Çünkü niyetler amellerin önünde gider. Benim aile kapalı ve hiç bir sonun yaşamadı, inşallah sende o zevkten mahrum kalmazsın. Allah C.C. emanet ol. Hayırlı geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt