Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAŞÖRTÜSÜ SORUNU VE BİZ (1 Kullanıcı)

halvet

Kayıtlı Kullanıcı
SELAM ARKADAŞLAR MALESEF HALA KANAYAN BİR YARA BAŞÖRTÜLÜ ÇALIŞABİLMEMİZ BEN BİR ÖĞRETMENİM FAKAT GÖREV ALAMADIM ÇOK ÜZGÜNÜM ETRAFIMDA BANA İHTİYACI OLAN ÇOK NSANA SADECE BIR FARZI YERİNE GETİRDİĞİM İÇİN ULAŞAMIYORUM ONCA EĞİTİM ALDIM AMA SONUÇ MALUM AÇMKLA BİTMİYORKİ İNSAN NASIL HAYATINI İDAME ETTİRECEK ŞAŞIRIYOR ÇOK ZOR BİR DURUM BİR ABİM BANA BU SORUNUN YAHUDİ KAYNAKLI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ AMAÇLARI MUSLUMAN BAŞORTÜLÜ KIZLARIN BEYİNLERİNDEKİ BAŞÖRTÜYÜ AÇMAKMIŞ AMA HAYIR RABBİM FIRSAT VERMİCEK DUA EDİN VE BU SORUN SADECE BENİM DEĞİL HEPİMİZİN SORUNU UNUTMAYIN
SELAM VE DUA İLE.................B)

ILKNUR MINA

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BAŞÖRTÜSÜ SORUNU VE BİZ

RABBİM YAPILAN ZULÜMLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKMAZ HEPİMİZ AYNI SORUNLARI YAŞIYORUZ.ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE İSLAMİYETİ YAŞAYAMIYORUZ.NE KADAR ACI.

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı

evet kardeşim haklısın bu hepimizin sorunu ve Allah'a dualarımızı eksik etmemeliyiz.:( bende tesettürlüyüm .şuan çalışmam gerekiyo ama gerçekten tesettürlü alan iş yerı bulmak çok zor ve tabı ortamı da uygun olucak...:(

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

halvet yazdı:
SELAM ARKADAŞLAR MALESEF HALA KANAYAN BİR YARA BAŞÖRTÜLÜ ÇALIŞABİLMEMİZ BEN BİR ÖĞRETMENİM FAKAT GÖREV ALAMADIM ÇOK ÜZGÜNÜM ETRAFIMDA BANA İHTİYACI OLAN ÇOK NSANA SADECE BIR FARZI YERİNE GETİRDİĞİM İÇİN ULAŞAMIYORUM ONCA EĞİTİM ALDIM AMA SONUÇ MALUM AÇMKLA BİTMİYORKİ İNSAN NASIL HAYATINI İDAME ETTİRECEK ŞAŞIRIYOR ÇOK ZOR BİR DURUM BİR ABİM BANA BU SORUNUN YAHUDİ KAYNAKLI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ AMAÇLARI MUSLUMAN BAŞORTÜLÜ KIZLARIN BEYİNLERİNDEKİ BAŞÖRTÜYÜ AÇMAKMIŞ AMA HAYIR RABBİM FIRSAT VERMİCEK DUA EDİN VE BU SORUN SADECE BENİM DEĞİL HEPİMİZİN SORUNU UNUTMAYIN
SELAM VE DUA İLE.................B)

RABBİNE TESLİM OLUP,AHİRETİNİ KAZANMAK GİBİ YÜCE BİR YOLDA OLAN BİRİNE ÜZÜLMEK YAKIŞMAZ,NE MUTLU SANA.B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a
ALLAH kolaylıklar versin sizlere.okumakla bitmiyor bunun birde çalışma evresi var.bizler birbirimize iş verme konusunda seçici olmalıyız.yanlış anlaşılmasın bizler ayrımcı değiliz ama iş bulma şansı bacılarımızın diğerlerine göre daha zor.biz buna mecbur bırakıldık anlayacağınız.bir mağazaya giriyoruz örneğin.kasada sakalı göbeğinde iş yeri sahibi önünde tezgahta fıkır fıkır giyinmiş bir bayan tezgahtar.ne oluyoruz amca.sen bana kumaşını giysini sunacaksın.diğer tarafta başörtülü bacım edebiyle erkenıyla dahi iş bulamıyor.
neden acaba

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt