Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başörtüsü ile çalışmaya çalışmak (1 Kullanıcı)

sahrax

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar
üniversite mezunuyum ve başörtümle çalışmak istiyorum
Bu konuda duyarlı olan bir tek Katılım bankalarını biliyorum
Bunun dışında bi bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

sahrax

Kayıtlı Kullanıcı
kimsenin bu konuya ayıracak 5 dakikası yok galiba :a17:

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
hayır ..beş dakikasını ayıracak çok kişi varda AKILLARINA SANA TAVSİYE EDECEKLERİ Bİ YER GELMİYORDUR ..emin ol..BU ÜLKEDE BAŞI ÖRTÜLÜ ÇALIŞTIRAN KURUM BİR ELİN BEŞ PARMAĞINI GEÇMEZ !!...

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam ve rahmetullah kardeşim ben de geçen sene mezun oldum o zamandan beri hem kapalı hem açık çalıştıran yer istiyordum kapanacağım diye..
ama Rabbim yakın zamanda kapanmayı nasip etti. şimdi ben de senin gibi kapalı çalıştıran yerler bakıyorum. Katılım bankalarına başvurdum. geçen gün arkadaşım istanbul büyükşehirin bu konuda esnek olduğunu söyledi ama bilmiyorum tam olarak. ihlas zaman gazetesi bazı kanallar, belki ülker de kapalı çalıştırıyor olabilir. bölümün neydi?

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
ama sen yinede oturdugun şehri ve çalışmak istediğin sektörleri az çok yaz..bakalım araştırayım tavsiye edebilcegim yerler varmı ..............

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm;
İnşallah yüreğine göre bi yer bulursun.
Belki zor bulunabiliyor ama yinede yüreğini ferah tut , muhakkak böyle firmalarda var emin ol.
Benim çalıştığım firmada hiç kapalı yoktu.
İlk buna karar verdiğimde baya bi düşündüm gittim konuştum.Rabbim razı olsunki kötü karşılamadılar ve tamamen bana bıraktılar saygı duyacaklarını söylediler. O gün çok rahatladım ve hamdolsun ki şuan firmadaki tek kapalı benim. :)

Selam ve dua ile.

sahrax

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle hepiminize teşekkür ederim sesimin duyulmasına sevindim :a35:
İktisat mezunuyum ve Ankarada ikamet ediyorum
Sektör hiç önemli değil yeterki kendim gibi, şekilden şekile girmeden çalışabileyim. Üniversite hayatında sineye çektim ama artık buna gücüm yok.:a17:
katılım bankalarına başvurdum ama onları beklemek bir ömür sürer, olumlu sonuç elde etmek de kesin değil malesef
başka başörtülü çalıştıran bankalar varmı bunu da bilmiyorum
İlk iş görüşmemde tek kapalı bendim ve sınavımın iyi geçmesine rağmen elendim ilk darbeyi yedim yani artık cesaret de edemiyorum her yere başvurmaya
gerçekten yıkıcı ezici yok edici bir durum Allahtan sabır dilemekten başka çaremiz yok hem kendim hemde benim durumumuda olan hemcinslerim için..

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Neden cesaret edemeyecekmişsin ne alakası var, belkide bunun başörtünle alakası yoktur, belki bi soru farkla bi başkası almıştır sırayı hemen köt düşünme kaldıki bu zmanad azaten işsizlik var yani sadece örtüyle alakası yok durumun.Hiç bi şekilde başının örtüsünü olumsuzluğa çevirme.Rabbimin rızası için,farz olunduğu için yapmışsın sen bunu.Rabbim bir kapı kapatır, başka kapı açar.Nerden nasıl bi kısmet gelecek hiç belli olmaz.İnancını kaybetme.
Selametle.

sahrax

Kayıtlı Kullanıcı
bu forumu bir türlü çözemedim mesajımı bulamıyorum :a32:

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
hangi mesajını istiyorsun ki?

sahrax

Kayıtlı Kullanıcı
Neden cesaret edemeyecekmişsin ne alakası var, belkide bunun başörtünle alakası yoktur, belki bi soru farkla bi başkası almıştır sırayı hemen köt düşünme kaldıki bu zmanad azaten işsizlik var yani sadece örtüyle alakası yok durumun.Hiç bi şekilde başının örtüsünü olumsuzluğa çevirme.Rabbimin rızası için,farz olunduğu için yapmışsın sen bunu.Rabbim bir kapı kapatır, başka kapı açar.Nerden nasıl bi kısmet gelecek hiç belli olmaz.İnancını kaybetme.
Selametle.

olumsuzluğa ben çevirmiyorum durum bu...
ayrıca başvurduğum pozisyon için en iyi aday bendim eğitim durumu açısından
bu mülakata girmeseydim ben de sizin gibi bakabilirdim olaya ama gerçeklerden malesef kaçılmıyor
artık kendimce bir çözüm buldum fotoğraflı cv ile başvurmayı düşünüyorum
ne ben ne de onlar hayal kırıklığına uğrasın baştan dürerler defterimi
bu konuda hiç tavizim yok inşallah
Allah yardımcımız olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt