Arkadaşlar çok güzel sözlerbuyrun sizde katılınen azından elimizle cihad etmiş sevabı kazanalım
BaŞÖrtÜsÜ Hakkinda GÜzel SÖzler
hani varya elinle yapamıyosan dilinle dilinle yapamıyosan kalbinle buğz etbiz zaten buğz ediyoruz lakin yazarkende elimizle cihat sevabı versinbu konuda yazarken kılavyedeki dokunduğumuz her harf sayısınca kurtuluş nasip etsin sevap versinbuyrun arkadaşlar sizlerde paylaşın güzel sözlerimizibazen insanın en büyük silahı kalemidir (kılavyesidir)
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni
Desene hayvan senden daha medeni
Mehmet Akif Ersoy
O BACIMIN BAŞÖRTÜSÜ İFFET, NAMUS VE ŞEREF MİSALİ
KADIN ÖRTÜ İÇİNDE OLMASI GEREKEN BİR VARLIKTIRKADIN EVİNİN DIŞINA ÇIKTIĞI ZAMAN ŞEYTAN ONA GÖZÜNÜ DİKER(ONU HARAMA NASIL ALET EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜR)
HADİS-İ ŞERİF
"Bir tohum nasıl kabuğunun içinde korunabiliyorsa, bir kadında ancak örtüsünün içinde korunabilir"
BAŞIMDAKİ ÖRTÜYÜ ÇEKİP SAÇIMI ÖZGÜR BIRAKMAKSA ÖZGÜRLÜK;BIRAKIN ZİNDANLARDA MAHKUM OLAYIM AMA BANA ÖRTÜMÜ GERİ VERİN!
MÜSLÜMAN KADINI ÖNCE BİRİNCİ EVİ OLAN TESETTÜRÜ
SONRA İKİNCİ TESETTÜRÜ OLAN EVİ KORUYOR
"BAŞÖRTÜ; 'IN EMRİ, MÜSLÜMAN KADININ ŞAHSİYETİDİR
GÖZÜNDEN AKAN YAŞLAR ELBET DİNECEK AĞLAMA BACIM
ÖRTÜNE UZANAN ELLER BİRGÜN MUTLAKA İNECEK UNUTMA BACIM !!!
Ne kürküdür, ne kolyesi, ne süsü
Bacıma şahsiyet veren örtüsüdür örtüsü
Sen ey müslüman kızı sen namus timsalisin
Sen cennet güzelisin, hûriler misalisin
Sen yolundaki gaziler misalisin
İslam yolunda olmak Mü`minin ülküsüdür
Müslüman hanımların iffeti örtüsüdür
Ey Peygamber, eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına dış elbiselerinden (cilbablarından) üstlerine giymelerini söyle; onların (özgür ve iffetli) tanınması ve eziyet görmemeleri için en uygun olan budur , çok bağışlayandır, çok esirgeyendir (AHZAP 59)
"GüL AçTıKÇa, kAdIn KaPaNdIkçA gÜzElDiR!!!!"
Bacımın örtüsü batmakta zalimin gözüne
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne
Mehmet Akif Ersoy
başörtüm;bundan böyle ın izniyle seninleyimsensizliğin sürgünlüğünü yaşadım üniversite yaşammdaama bundan böyle bir duvar kenarında ayrılmayacağım sendenbundan böyle ben seninleyimşunu biliyorumki ben seni bırakmazsam sen beni zaten bırakmazsın!
''üzülmeni istemezdik biz her zaman seni sevdik
doğru yolu göstererek hakikatleri söyledik
inanmadın bir an bize
oysa hakikattır tümü
o sözler ALLAHIN SÖZÜ
biliyoruz ki pişmansın
bu kuyuda çıkmazdasın uzandı bak ellerimiz
inanmadın bir an bize
^^
oysa hakikattır tümü
o sözler ALLAHIN SÖZÜ''
üzülmeni istemeyiz,hakikattir bunlar gel inan
pişmansın gel mağfiret dile
GÜL örtülere bürün
başörtünü al gönlüne
hikmetlerle dolu KURANın sözüne
gerçeklere kavuş
ahiret azığını başörtünü al
gel gül örtülere bürün
BASORTUMUZU GENLERiMiZLE TASIYACAGIZ GELECEK NESiLLERE Kalemimizle, Siirimizle ve yuregimizle Zulumlerinizi oyle naksedecegiz; oyle ilmek ilmek isleyecegiz ki yureklere ; nesillerce lanet okunacak size(Birilerine ithafen)
CiCi SOZLERiNE KARSILIK MASALARINA KOYUP CIKARACAGIMIZ BiR DiN TASIMIYORUZ YUREGiMiZDE
BaŞÖrtÜsÜ Hakkinda GÜzel SÖzler
hani varya elinle yapamıyosan dilinle dilinle yapamıyosan kalbinle buğz etbiz zaten buğz ediyoruz lakin yazarkende elimizle cihat sevabı versinbu konuda yazarken kılavyedeki dokunduğumuz her harf sayısınca kurtuluş nasip etsin sevap versinbuyrun arkadaşlar sizlerde paylaşın güzel sözlerimizibazen insanın en büyük silahı kalemidir (kılavyesidir)
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni
Desene hayvan senden daha medeni
Mehmet Akif Ersoy
O BACIMIN BAŞÖRTÜSÜ İFFET, NAMUS VE ŞEREF MİSALİ
KADIN ÖRTÜ İÇİNDE OLMASI GEREKEN BİR VARLIKTIRKADIN EVİNİN DIŞINA ÇIKTIĞI ZAMAN ŞEYTAN ONA GÖZÜNÜ DİKER(ONU HARAMA NASIL ALET EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜR)
HADİS-İ ŞERİF
"Bir tohum nasıl kabuğunun içinde korunabiliyorsa, bir kadında ancak örtüsünün içinde korunabilir"
BAŞIMDAKİ ÖRTÜYÜ ÇEKİP SAÇIMI ÖZGÜR BIRAKMAKSA ÖZGÜRLÜK;BIRAKIN ZİNDANLARDA MAHKUM OLAYIM AMA BANA ÖRTÜMÜ GERİ VERİN!
MÜSLÜMAN KADINI ÖNCE BİRİNCİ EVİ OLAN TESETTÜRÜ
SONRA İKİNCİ TESETTÜRÜ OLAN EVİ KORUYOR
"BAŞÖRTÜ; 'IN EMRİ, MÜSLÜMAN KADININ ŞAHSİYETİDİR
GÖZÜNDEN AKAN YAŞLAR ELBET DİNECEK AĞLAMA BACIM
ÖRTÜNE UZANAN ELLER BİRGÜN MUTLAKA İNECEK UNUTMA BACIM !!!
Ne kürküdür, ne kolyesi, ne süsü
Bacıma şahsiyet veren örtüsüdür örtüsü
Sen ey müslüman kızı sen namus timsalisin
Sen cennet güzelisin, hûriler misalisin
Sen yolundaki gaziler misalisin
İslam yolunda olmak Mü`minin ülküsüdür
Müslüman hanımların iffeti örtüsüdür
Ey Peygamber, eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına dış elbiselerinden (cilbablarından) üstlerine giymelerini söyle; onların (özgür ve iffetli) tanınması ve eziyet görmemeleri için en uygun olan budur , çok bağışlayandır, çok esirgeyendir (AHZAP 59)
"GüL AçTıKÇa, kAdIn KaPaNdIkçA gÜzElDiR!!!!"
Bacımın örtüsü batmakta zalimin gözüne
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne
Mehmet Akif Ersoy
başörtüm;bundan böyle ın izniyle seninleyimsensizliğin sürgünlüğünü yaşadım üniversite yaşammdaama bundan böyle bir duvar kenarında ayrılmayacağım sendenbundan böyle ben seninleyimşunu biliyorumki ben seni bırakmazsam sen beni zaten bırakmazsın!
''üzülmeni istemezdik biz her zaman seni sevdik
doğru yolu göstererek hakikatleri söyledik
inanmadın bir an bize
oysa hakikattır tümü
o sözler ALLAHIN SÖZÜ
biliyoruz ki pişmansın
bu kuyuda çıkmazdasın uzandı bak ellerimiz
inanmadın bir an bize
^^
oysa hakikattır tümü
o sözler ALLAHIN SÖZÜ''
üzülmeni istemeyiz,hakikattir bunlar gel inan
pişmansın gel mağfiret dile
GÜL örtülere bürün
başörtünü al gönlüne
hikmetlerle dolu KURANın sözüne
gerçeklere kavuş
ahiret azığını başörtünü al
gel gül örtülere bürün
BASORTUMUZU GENLERiMiZLE TASIYACAGIZ GELECEK NESiLLERE Kalemimizle, Siirimizle ve yuregimizle Zulumlerinizi oyle naksedecegiz; oyle ilmek ilmek isleyecegiz ki yureklere ; nesillerce lanet okunacak size(Birilerine ithafen)
CiCi SOZLERiNE KARSILIK MASALARINA KOYUP CIKARACAGIMIZ BiR DiN TASIMIYORUZ YUREGiMiZDE