meryem-hanne
Kayıtlı Kullanıcı
Bu Sitede Daha öncede Izlemiştik Bu Animasyonu.selametle....
Esseklamu Aleyküm.ben Tesettürlü Değilim Ama örtünmeyi çok Istiyorum.lütfen Bana Duaedin Buna çok Ihtiyacim Var.insan Malesefki Istediği şekilde Giyinemiyo,hareker Edemiyo.benim Ailem Inançli Bi Aile Değil O Kadar çok Isterdimki Beni Annem örtülü Değil.o Kadar çok Isterdimki Annemin Beni Sabaha Ezani Okunduktan Sonra şu Sözü Söylemesini;kizim Kalk Ezan Okundu Abdesttini Al Namzini Kil Demesini.veya Babamin Bana Bunu Söylemesini.o Kada Rçok Istiyotumki Arkadaşlarim Bunu Anlatamam Size.sizler Dua Edin Allah Rizasi Için Inşaallah Rabbim Dualariniza Karşilik Vericektir.
S.A KARDEŞİM.ÇOK ÜZÜLDÜM AİLE EĞİTİMİNİ ÇOK ÖNEMİ VAR İNSAN DOĞRU YOLU KENDİDE BULABİLİR İNŞALLAH SEN BULMUŞSUN RABBİM HİDAYET NASİP ETSİN İNŞALLAH TESETTÜRE GİRERSİN BİR DENE ÇOK GÜZEL BİR DUYGU BİR GÜN KALKIN SABAH NAMAZINI KILIN MÜKEMMEL BİR DUYGU O HAZZI ALDIKTAN SONRA AÇILMAK ÇOK AĞIR GELİYOR İLK ETAPDA ŞEYTAN VESVESE VERİR BUGÜN KAPATMA YARIN DİYE AMA O YARIN HİÇ GELMEZ BİR AN ÖNCE KAPAN İNŞALLAHEsseklamu Aleyküm.ben Tesettürlü Değilim Ama örtünmeyi çok Istiyorum.lütfen Bana Duaedin Buna çok Ihtiyacim Var.insan Malesefki Istediği şekilde Giyinemiyo,hareker Edemiyo.benim Ailem Inançli Bi Aile Değil O Kadar çok Isterdimki Beni Annem örtülü Değil.o Kadar çok Isterdimki Annemin Beni Sabaha Ezani Okunduktan Sonra şu Sözü Söylemesini;kizim Kalk Ezan Okundu Abdesttini Al Namzini Kil Demesini.veya Babamin Bana Bunu Söylemesini.o Kada Rçok Istiyotumki Arkadaşlarim Bunu Anlatamam Size.sizler Dua Edin Allah Rizasi Için Inşaallah Rabbim Dualariniza Karşilik Vericektir.