Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

başörtülü ve çarşaflı kardeşleri Turkiyedekı rock konserinede bekleriz! (1 Kullanıcı)

birguldeste

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtülü ve çarşaflı kardeşleri Turkiyedekı rock konserinede bekleriz!bunu ben demıyorum sevındırdıgımız kışıler dıyor...
fark.jpg

bir kac yazar cizer cok sevınmışler buna ve yazmışlar carşaflıları türkiyedekı rocklarda göremek istiyormuş!göreceksınız hiç merak etmeyın konserlerde göruyorsunuz ve ya tv programlarda da;daha nıce rocklarda buluşmak dilegile

birguldeste

Kayıtlı Kullanıcı
şu hale bakarmısınız ya..biz neden tarkanın onun bunun konserlerine gitmiyoruz o zaman oralarada gidelim onlarında isimlerinin yazılı bandajlarını kafalarımıza yazalım,onlar içinde ağlayalım.hatta bir önerim var islami barlar açalım basiörtülü,çarşaflılar ve yakışıklı beyler gelsinler oralara meşrubat içilsin sonra sami yusuf çalsın.
hghghi0.jpg

ha bu arada bir şeyden korktuğunuz oldu mu?..Ben korktum! tarkanın konserlerinde kızlar malum eşyalarını sahneye tarkana atarlar.. bizim kızlarda türbanlarını bonelerini atarlar diye korktunuz mu?.. ben korktum neden korktum?..hani olmaz değil..bizim kızlarda o potansiyel var çünkü..

sessizseda

Kayıtlı Kullanıcı
ağlanılacak bir durum RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN......sami yusuf'un bizim mahalledeki hasan amcadan farkı yok hıııı varsada inancı ve itikadıdır O DA RABBİMLE onun arasındadır......genç kızların haline güldüğüm için ağlıyorummmmmmmmm

RANAA

Kayıtlı Kullanıcı
Ben tesettürlü bir bayan olarak Sami Yusuf U dinlemek isterdim.Ama sonrasında bu tarz haberlerin çıkacağı ve hakkımızda(tesettürlü bayanlar)olmadık şeyler söyleneceği belli olduğu için ne kendi hakkımda neden diğer tesettürlü bayan arkadaşlarımız hakkında böle haber yapılıp konusulmasını istemediğim için oraya gitmektende çekindim.gitmedimde zaten.emin olun bahsedilen konserlerede pek çok kızımız gidyor zaten.Bu durum sadece bizi kabullenemeyen insanların ekmeğine bal çalar.onları memnun eder.Gerçi Sami Yusufun görüşü bellidir.Ancak hemen konuşmaya başladlar bile diğer konserlerdede görsek diye.Anlamadığım şey ben o konsere gidersem ve benım gibi kızları o konserde görürlerse ellerine ne geçecek.Birden Türkiye modern mi olmuş olacak.Bu modernlik anlayışıda zaten ayrıca ve detaylıcada konuşulmalı diye düşünüyorum.Ben bu ülkede yaşıyorum dinimin gereği emri sebebiylede tesettürlüyüm ve bu ülke beni bu şekilde kabul etmek zorunda.Bu tartışmalar ancak o zaman biter.Ben ancak o zaman mutlu yaşarım ülkemde.

Mohaç

Kayıtlı Kullanıcı
Dini ve kültürel yozlaşma günümüz müslümanları tarafından bir çok ehliyetler çıkartılarak hızla büyümekte... Namus, mahremiyet gibi unsurların yanlız kitaplarda kaldığı günümüzde müslümanlar ağır darbeler alarak ahiretlerini kararttıklarının farkına bile varamamakta....

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bencede hiç hoş olmamış bende türbanlıyım ama bir konsere giidipte kimse için aglayamam bence bizlerhanım hanım örnek olmalıyız çünkü biz HZ MUHAMMEDİN ÜMMETİYİZ

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kardeşim...super bir konu anlayana tabi..bende tv de bu utanç tablosunu izledim....o kadar kardeşimiz gaflete düşmüş bu ne haldi....
onlarki hadisleri ayetleri bizden iyi bilen yaşayan dini ilmi bilgisi yüksek olan insanlar.

konu hakkında çok yazmak ve söylemek isterim ama haddimi aşmak ve kırıcı olmak istemem....

millete bu kadarda malzeme verilmez k.......

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
S.A...
mü'min kadın ve erkeklere söyle
gözlerini harama bakmaktan sakınsın....ayet-i kerime
bizim sözde dindar diye nitelendirdiğimiz bacılarımız
elalemin adamı için izdihama neden oluyor....
ALLAH islan etsin....

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
selamünaleyküm kardeşim...super bir konu anlayana tabi..bende tv de bu utanç tablosunu izledim....o kadar kardeşimiz gaflete düşmüş bu ne haldi....
onlarki hadisleri ayetleri bizden iyi bilen yaşayan dini ilmi bilgisi yüksek olan insanlar.

konu hakkında çok yazmak ve söylemek isterim ama haddimi aşmak ve kırıcı olmak istemem....

aynen katılıyorum ....haddimi aşmak istemiyorum sadece Allah hidayete erdirsin diyorum..........

behice

Kayıtlı Kullanıcı
ben de tesetürlüyüm bu genç kızlar kimin için ağlıyorlar anlamış değilim
Allah yardımcımız olsun

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı
s.a yazık gerçekten çok yazık Allah hidayet versin Rabbim şaşırtmasın:(

zencefill

Kayıtlı Kullanıcı
KEŞKE örtünen hemcinslerim taşımasını da öğrenebilselerdi diğer birçok örtülü arkadaşlarımız kardeşlerimiz ablalarımız gibi...:(

konuralp44

Kayıtlı Kullanıcı
resme bakarsak arkadaşlar aralarda erkeklerde görünmekte ...Allahım bu neye hizmettir bu ne haldir. bu çılgın davranışlar neye gebedir,bir bileniniz varmı lütfen Allah rızası için tesettürlü bacılarımız kıyafete azami dikkak edilsin herşeyde olduğu gibi tesettürü de kısaltmak gerek
"tes" bu heceyi attık sadece tür kaldı
kıyafetlerin kısaldığı daraldığı gibi
davranışlarımızda aynen çağa uyduruldu
elbette mütesettir hanımlar
her yerde olmalı sırtında sazı dilinde cazı
ne Allah razı ne de kul razı ....ANLATIRIZ BİLDİRİRİZ GÖSTERİRİZ GÖRENE ANLAMAYAN DİNLEMEYEN KÖRE NE

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..

BEN DE SAMİ YUSUFU SEVERİM;ALLAH(CC)RAZI OLSUN ONDAN,SÖYLEDİĞİ İLAHİLERİ MİLYONLARCA İNSANA ULAŞTIRARAK Bİ NEBZE DE OLSA İSLAMİYETİ SEVDİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
ANCAK ŞU Bİ GERÇEK Kİ,İZDİHAM OLAN YERDE,İNSANLAR EL,KOL,VÜCUT ..DENGESİNİ KURAMAZLAR..BU DA YAKIN TEMAS NEDENİYLE GÜNAH OLUR..

NE OLDU...?
TESETTÜRÜNLE KAPATTIĞIN BEDENİN SAKINDIĞIN GÜNAHA,BEDENİN SAYESİNDE YENİK DÜŞTÜ..

NE OLDU...?
TESTTÜRÜN İÇİN VERDİĞİN MÜCADELE,Bİ MUHTEŞEM KONSER NEDENİYLE,
KAFİRE KOMEDİ OLDU..

NE OLDU...?
HZ.HÜSEYİN İÇİN KERBELA ANMA GÜNLERİNDEKİ GİBİ,O ÖRTÜNÜN ÜSTÜNE BANDAJ ÇEKTİN..AMA SENİN BU SEVGİ İFADENİN KARŞILIĞI RABBİNİN KATINDA HİÇ ÖNEMSENMEDİ.
.:A

RABBİM BU OLAYI İBRET OLARAK GÖRÜP SARSILANLARDAN EYLESİN..
SELAM VE DUALARIMLA
..:gulegule:gulegule:gulegule

toprakcan61

Kayıtlı Kullanıcı
akibetimiz hayrola !!

akibetimiz hayrola !!

Allah akıl ve şuur versin hepimize..nereye gittiğimiz belli değil.bindik bir alameet gidiyoruz kıyamete..

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
:gulegule Rabbim inşallah attığı adımlardan emin olanlardan eylesin tüm ümmet_i muhammedi..
selam ve dualarımla..

MeHMeT KoÇ

Kayıtlı Kullanıcı
KoNYa BüYüKKoYuNCU LiSeLeRi FeTHuLLaH GüLeN

KESİNLİKLE KATILIYORUM BU KADAR DA OLMAZ

hatice kübra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ....BENCE O KİŞİLER BAŞÖRTÜYÜ TAKTIKLARI AMACI BİLMİYORLAR...BİLSELER YAPARLAR MI

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt