Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başörtülü öğrenciye inanılmaz zulüm ! (1 Kullanıcı)

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum. Öncelikle siteyi üye olmadan 1 senedir takip edip bir çok konuyu okumaktayım.Fakat daha yeni üye olduğumdan bu konuyu nereye açıcağımı bilemedim o yüzden şimdiden yanlış yere açmışsam özür dilerim.başlıktanda anlaşılacağı gibi olayı özetlersek şöyle;

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Gezisi sırasında bölüm hocalarından biri büşörtülü öğrensine BİRA aldırıyor ve içiyor...
izledikten sonra bi hayli sinirlendim inanmıyor olabilirsin ama bu yaptıklarının hiçbir savunması olamaz.alay ettikleri değerlerin ahiretteki sonuçlarını ya bilmiyorlar yada bildikleri halde işlerine gelmemiş anlaşılan.başörtülü kızın gülmesi nasıl bir baskı altında olacağını bilmediğimden video ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum
video linki: Medyarazzi.com - "BZDEN KAMAZ!.."

_YUSUF_

Yönetici
Başörtülü bayanın orada ne işi varmış acaba?

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
Sırıtarak haram işliyor yazık....Allah o kadına hidayet etsin...Rasulullah(s.a.v) içkide 10 kişi için lanet olsun diyor..Biride içkiyi taşıyana....Diğerlerine yorum yapmak gerekmez.Birde okuduğu bölüme bakın ''Resim bölümü '' Rasulullah(s.a.v) tüm müsavvirler cehennemdedir buyuruyor...Bu arada zulum falan yok kadın gayet rahat tavırlarla gidip alıyor zorla birşey yaptırılmıyor.Acitasyon meselesi yapmayın.

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
boş ve saçma
güle oynaya günah işliyolar.
zaman kaybı video bakmaya gerek yok.

G

Goldenrose

Sırıtarak haram işliyor yazık....Allah o kadına hidayet etsin...Rasulullah(s.a.v) içkide 10 kişi için lanet olsun diyor..Biride içkiyi taşıyana....Diğerlerine yorum yapmak gerekmez.Birde okuduğu bölüme bakın ''Resim bölümü '' Rasulullah(s.a.v) tüm müsavvirler cehennemdedir buyuruyor...Bu arada zulum falan yok kadın gayet rahat tavırlarla gidip alıyor zorla birşey yaptırılmıyor.Acitasyon meselesi yapmayın.

Katılıyorum kardeşim. Aynen çok yazık.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt