Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başörtülü Kardeşlerime ve Ablalarıma Video... (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm sayın kardeşim.günümüz konusuna ve farzı vazifenizdeki yaşananlara güzel bir örnek teşkil ediyor.

“Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve mü’minlerin hanımlarına söyle, evlerinden çıktıklarında dış örtülerini üzerlerine alsınlar.”(1)

“Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, namuslarını da korusunlar, zinetlerini açmasınlar, bunlardan görünen kısmı müstesnadır. Başörtülerini de yakalarının üzerini kapatacak şekilde iyice örtsünler.”(2)

şunu da belirtmek isterim hazırlanan bu videolarda bu kardeşlerimizin resimlerinin kullanılmasını çok sakıncalı görüyorum.mesela videonun başlangıcında bir hanımkardeşimiz başörtüsü elinde yerde dizlerinin üstünde kalmış ellerini açmış o anki durumu ALLAH cc havale ediyor.fakat hanım kardeşimizin başı açık ve o an karelenmiş.

bunun vebali kime.yüzlerce.binlerce göz görmüyor mu.haramdan kaçan bir insan nefsine yeniliyor ve gaflet halinde bu duruma düşüyor.saç tellerini görüyoruz değil mi?

mevlam cümlemizi islah eylesin.selam ve dua ile kalın selametle.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a izleyemedim,sorun var sanırım

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm sayın kardeşim.günümüz konusuna ve farzı vazifenizdeki yaşananlara güzel bir örnek teşkil ediyor.

“Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve mü’minlerin hanımlarına söyle, evlerinden çıktıklarında dış örtülerini üzerlerine alsınlar.”(1)

“Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, namuslarını da korusunlar, zinetlerini açmasınlar, bunlardan görünen kısmı müstesnadır. Başörtülerini de yakalarının üzerini kapatacak şekilde iyice örtsünler.”(2)

şunu da belirtmek isterim hazırlanan bu videolarda bu kardeşlerimizin resimlerinin kullanılmasını çok sakıncalı görüyorum.mesela videonun başlangıcında bir hanımkardeşimiz başörtüsü elinde yerde dizlerinin üstünde kalmış ellerini açmış o anki durumu ALLAH cc havale ediyor.fakat hanım kardeşimizin başı açık ve o an karelenmiş.

bunun vebali kime.yüzlerce.binlerce göz görmüyor mu.haramdan kaçan bir insan nefsine yeniliyor ve gaflet halinde bu duruma düşüyor.saç tellerini görüyoruz değil mi?

mevlam cümlemizi islah eylesin.selam ve dua ile kalın selametle.

Ve Aleyküm Selam haklısınız...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;633572' Alıntı:
Ve Aleyküm Selam.Sorun sizin bilgisayarınızda olabilir...:H

haklıymışsın kardeşim.izledim,üzüleyim mi kızayımmı bilemedim.cennet kılıçların altındadır demek geliyor içimden artık çizmeyi aşıyorlar.bugünlerde bizim gibi kapalı olanlara cahil diyen zavallılar türedi bizim burda.baş örtümüz battı rezilin gözüne acırım vallahi tükürüğüme

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Yine gözyaşlarımı tutamadım, paylaşımınız için teşekkürler
ama böyle elimizden hiçbirşeyin gelmeyişi benim üzüntümü kata kat artırıyor,
başörtümüze uzanan elleri Rabbim ıslah etsin, Aslında şu an içimden kötü şeyler söylemek geçiyor ama dinimizde beddua etmek hoş karşılanmadığı için biraz daha sabredeceğim.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt