Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başörtü - Peruk (1 Kullanıcı)

DiLan90

Kayıtlı Kullanıcı
es-seLamu aleykum

Ben direk konuya gireyim. Hiç uzatmadan.
Üniversiteye başlıcam fakat başımı mı açayım peruk mu takayım bir türlü karar veremedim. Başımı açarsam ileri ki zamanlarda kendime özen göstereceğimden, tokalar takıp kendime ilgi gösterilmesini sağlıyacağımdan korkuyorum. Aynı zamanda peruk takarsam bir cins olacağımı düşünüyordum ama perukta yakıştı. Perukta ilgi çekiyor fakat saçım göründüğü zamanda benim içim rahat etmiyor. Sizinde fikirleriniz benim için önemli. Lütfen en kısa sürede cevap verirseniz sevinirim. Yorumlarınızı, düşüncelerinizi bekliyorum..
Bir hata Yapmışsam forumda, konu yanlış yere açılmışsa ne olur hakkınızı helal edin..

seLametLe..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim ben bi hata edipde ters bişey yazmaktan korkuyorum hakkına girmek istemem ama bence basını acma perukda takma sonuç itibariyle peruk-sac..
inşaALLAH rabbim en dogru olanı yapmanı nasip edecektir yanlişdan uzak dur bu senın farzın kapanmaın kazası olmuyo malesef.ne diyelim hakkında hayırlı olanı verırı inşaALLAH yaradan..selametle kalınız.

Kaan Erdem

Yönetici
bizim fikirlerimizden çok ALLAH celle celalühunun rızası,emir ve yasakları önemlidir.Bunun şuurunda olalım inşaALLAH hakkınızda hayırlı olan ise hatada ısrar etmemektir.Okuduğunuz okullarda islami şartlar oluşmuş mu?İslamın bu konu hakkındaki sınırları nereye kadar ve müsaadesi nedir?

sayın kardeşim konuyu lütfen çevrenizde hocahanım kardeşlerimiz ile istişare ediniz.Cevap çok açık ve nettir inşaALLAH mühim olan sizin nefsinize uyup gaflete dalmamanızdır.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt