esmersevda
Kayıtlı Kullanıcı
değerli müslüman kardeşlerim ben kapandım pardesü de giyiyorum çok şükür ve annemle beraber gidip aldık 5 milyonda o verdi ve pardesümü birlikte seçtik ve o kadar sakindi ki annem inanamadım donup kaldım ya beraber bak bu güzwl değil bu güzel diyodu ya allahım sen nelere kadirsin yarabbim çok mutluyum huzurluyum anlatamam içimdekileri duyguları ama paylaşabilirim sizlerle allahım sizden razı olsun sizin dualarınız sayesinde ve rabbimin yardımıyla sıkıntıya düşmedim rahatça artık vicdanım rahat olarak dışarıya çıkıyorum bakkala bile pardesümle gidiyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk huzurluyum ya.kusura bakmayın kadir gecesi sizlere yazamadım net yoktu yada ben müsait olamıyordum çok mutluyum elhamdülillak dualarınız sayesinde belkide annem tepki vermedi kimbilir demi her şeyde bir hayır var annemde bana artık iyi davranıyo ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER ondan geldik ona döneceğiz arkadaşlar ağlıyorum çok duygulandım ALLAHIM DUA EDEN ETMEYEN HERKESTEN RAZI OLSUN RABBİM sizide darda sıkıntıda koymasın bizlere sabır ve güç versin hastalarımızada şifa versin amin inşallah TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.