Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

baş örtüm (1 Kullanıcı)

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
değerli müslüman kardeşlerim ben kapandım pardesü de giyiyorum çok şükür ve annemle beraber gidip aldık 5 milyonda o verdi ve pardesümü birlikte seçtik ve o kadar sakindi ki annem inanamadım donup kaldım ya beraber bak bu güzwl değil bu güzel diyodu ya allahım sen nelere kadirsin yarabbim çok mutluyum huzurluyum anlatamam içimdekileri duyguları ama paylaşabilirim sizlerle allahım sizden razı olsun sizin dualarınız sayesinde ve rabbimin yardımıyla sıkıntıya düşmedim rahatça artık vicdanım rahat olarak dışarıya çıkıyorum bakkala bile pardesümle gidiyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk huzurluyum ya.kusura bakmayın kadir gecesi sizlere yazamadım net yoktu yada ben müsait olamıyordum çok mutluyum elhamdülillak dualarınız sayesinde belkide annem tepki vermedi kimbilir demi her şeyde bir hayır var annemde bana artık iyi davranıyo ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER ondan geldik ona döneceğiz arkadaşlar ağlıyorum çok duygulandım ALLAHIM DUA EDEN ETMEYEN HERKESTEN RAZI OLSUN RABBİM sizide darda sıkıntıda koymasın bizlere sabır ve güç versin hastalarımızada şifa versin amin inşallah TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
kadir gecesinde aklıma gelmiştiniz :)
ALLAH hakkıyla kapananlardan eylesin

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün ümmete en güzel hediyeyi vermişsiniz...
Gıpta ettik...
Allahcc,layık eylesin...
Tesettürün şanını yüce eylesin...
Allahcc yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...

gökhan_87_83

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım senin rızan için kapanan bu kardeşimize sen yardım eyle onun ve bizim imanımızı yükselt huzur ve mutluluk ancak sende sen bu kardeşimizin ve bizim huzurumuzu güzel eyle her iki dünyadada müslüman kullarına afiyet ver

değişim

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı olsun kardeşim, çok sevindim :)

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Senin icin cok sevindim,allah sana buna nasip etti.Allah daim etsin.
Insallah allah herkeze böyle örtünme nasip eyler.

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı olsun gerktiği gibi bir şekilde devam eder inşallah bide rabbimin izni ile bana nasip olsa idi

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden razı olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun o kadar vicdanım rahat ki o kadar mutluyum ki çok şükür allahıma

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
değerli müslüman kardeşlerim ben kapandım pardesü de giyiyorum çok şükür ve annemle beraber gidip aldık 5 milyonda o verdi ve pardesümü birlikte seçtik ve o kadar sakindi ki annem inanamadım donup kaldım ya beraber bak bu güzwl değil bu güzel diyodu ya allahım sen nelere kadirsin yarabbim çok mutluyum huzurluyum anlatamam içimdekileri duyguları ama paylaşabilirim sizlerle allahım sizden razı olsun sizin dualarınız sayesinde ve rabbimin yardımıyla sıkıntıya düşmedim rahatça artık vicdanım rahat olarak dışarıya çıkıyorum bakkala bile pardesümle gidiyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk huzurluyum ya.kusura bakmayın kadir gecesi sizlere yazamadım net yoktu yada ben müsait olamıyordum çok mutluyum elhamdülillak dualarınız sayesinde belkide annem tepki vermedi kimbilir demi her şeyde bir hayır var annemde bana artık iyi davranıyo ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER ondan geldik ona döneceğiz arkadaşlar ağlıyorum çok duygulandım ALLAHIM DUA EDEN ETMEYEN HERKESTEN RAZI OLSUN RABBİM sizide darda sıkıntıda koymasın bizlere sabır ve güç versin hastalarımızada şifa versin amin inşallah TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.

ciddimisin..... çok sevindin kardeşim ya hayrl olsun... allah daim eylesin ..çok mutlu oldum:D :D

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı olsun canım benim.
Allaha emanet ol.
çok mutlu oldum.
Rabbim tesettürü hakkıyla taşımayı nasip etsin.
Selametle kalın.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Elhmdulillah kardeşim çok sevindim çRabbim hyırlı ve daim etsin inşaAllah.
Selm ve Dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt