Kim
ŞEYTAN dan daha kötüdür ki!
Bu sordugun soruya şöle bir cevap vermek isterim.Anlıyacagını hissediyorum ve biliyorum!
Şeytan Secde etmedi
Hz.Ademe !Peki Emir kimden geldi.Alemlerin
TEK RABBİ ALLAHU CC DAN!
İsyanlaştı Şeytan!Bunlada kalmadı!İnsanı sevmedi ki şeytan!Allahın baş meleklerinden Büyük Meleklerindendi.Bu nasıl Bir GURURDU!
''BEN ATEŞTENİM''Lafı nasıl bir gururun işareti idi.Bunla kalmadı dedim ya şeytan!
Nefret ettigi İnsan.Allahın Çok sevdigi İnsana Katlanamıyordu.Bu egoya,Bu Kibire artık Dayanamıyordu!
Ve Cenneten Kovdurmak gerekti insanı.Hz.Adem ile Hz.Havvayı.Allahın Yasakladıgı Meyveyi Yedirecekti.
Allahım!Gözü nasıl dönmüş;Bu ne nefret insana!Bu ne egoy!Bu ne kibir.
Artık Allahın Yasaklarını bile göremiyordu.O azdırıcı olmuştu.Yoldan çıkarıcı.Ama Tek varlıgı,Onun derdi İNSANDI!
vE YASAK MEYVEYE teşvik etti Hz Adem ile Havva yı.Ve İnsanlar Dünyaya Gönderildi.İlk Günah işlendi.Allah Affetti.Bir başkasının Günahı bir başkasına Geçmez.İnsan günah işler.ÇÜNKÜ TEK KUSURSUZ ALLAH CC DIR.
Şeytanda Lanetlendi!
Ancak dedim ya.Kim kötülükte,Kibirde!,Nefrette onla boy ölçüse bilir!Kim bana bir varlık ismi söle!
Hayır degilmi!Hiç Kimse!!
Şeytanın duası;
YARABBİ BANA KIYAMETE KADAR MÜHLET VER!
Şuanda dünyada ve tüm dünyalık şeyleri kullanabiliroyr.Peki neden O kadar nefret ettiki İnsandan!Dünyada bile rahat bırakmak istemedi.Hepsini cehenneme göndermek istiyor.
Kendi Lanetlense ve sonu cehennem olsa bile.Çünkü egosu yüzünden.Topragın O kadar degerli olmadıgını.Ateşin üstün oldugunu gösterecek.İşte kibri bu!
Şuan Şeytan nerde!Sen bana söle!Duası kabul oldu degil mi
Neden!İslam Barış Dinidir!Kin yoktur.Kim şeytanla Kötülükte boy ölçüşür!Kimse.Ancak duası Kabul oldu.
Allah Mükemmeldir.Allah büyük ve Yücedir.
Çogu sapmış İnsan Allaha ne küfürler eder yolda!Yolakta!Allah onu hemen çarparmı!Agzını yamar mı!!Bela Musallat eder mi!
Asla!Bekler son vakte kadar.DERMİYDİ NE İŞLERSEN İŞLE SON ANDA TAÖBE YARABBİ DE!YENİ DOGMUŞ BEBEK GİBİSİNDİR DİYE!
Hz.Muhammed Mekkeli Müşriklerle savaştıgında.Ölen kafirlere bakıp hiç üzülmedimi sanıyorsun.Kaçkere onlarla anlaşmaya ve kaç kere Onları kurtarmayı düşündü!Kaç kere yaptı!
Allah Kaç kere anlattı onlara!
Hz Mevlana ne güzel demiş;1000 Kere tövbeni bozsanda yav arkadaş puta bile tapsan bırak oraları gel diyor kısaca.Gel NE OLURSAN OLSUN GEL!
inşllah cevap vermişimdir sana!
Ben Müslümansam!
Baş meleklik görevindeki İBLİSE SLM OLSUN!
Ancak Lanetlenmiş halindeki Şeytana Allah Yardımcı olsun.Sende gel İslama Şeytan.
Ben Müslümanım Senden degilim.Bende KİN-EGO-NEFRET YOK.SANA KARŞI BİLE
ÇÜNKÜ BEN SENDEN DEGİLİM.
aNLADIN SEN BENİ KARDEŞİM!Allaha Emanetle