Ben özden 1987 Doğumluyum Imamhatip Mezunuyum Benim Sizinle Paylaşmak Istediğim Bi Konu Var Ben Küçüklüğümden Beri Hastayim Astim Hastasiyim Doğduğumdan Beri;doktorlar Ergenlik çağinda Atlatirsa Atlatir Diolardi Ama Ben Atlamadim Teyze Oğli Dayikizida Küçükken Astim Hastaliği Geçirdiler Ama Onlar Atlatti Ben Atlatamadim Hala Bende Kaldi çok Zor Günler Geçirdim Annemin Babamin üstümde çok Emeğivar Ne Yapsam Haklarini ödeyemem Kaç Geceler Benim Yüzümden Uykusuz Kaldilar Hele Annem Sabahin 5inde Benimle Kalkip Beni Hastaneye Tedaviye Götürdü öyle Geceler Olduki Sabaha çikamiycami Bile Düşündüm Ve Daha Bi Sürü şeyler...2yil önce Bi Ameliyat Geçirdim Buda Başka Bihastalik Ameliyat Olursam Iyileşiceğimi Söylediler Ama Olmadi Umutsuzluğa Kapildiğim Günler çok Oldu Ama Hep şükrettim Beterin Beteri Vardir Bunada şükür Bu Bana Allahim Verdiği Bi Derstir Hastaliği Verende Allaha şifasinida Veren Allah Diye Düşündüm Ama çok Yoruldum Taki Doğduğumdan Beri..artik Vucudum Kaldiramiyo Imamhatipten Taniştiğim Ayni Sinifta Okuduk Arkadaş Olduk Erkek Arkadşim Suan Asker 4 Senedir Onunla Paylaşiorum Ona Anlatiorum Bu Durumu Ama Osorun Olmiycani Söylüyor Ama Benim Için Büyük Bisorun Tefriciye Okumak Istedim Ama Evde Anneme Yardim Ediorum Bitiremem Die Başlayamadim Hiç.. Bana Yardimci Olursaniz Beraber Okuyalimmi Yada Bana Bildiğiniz Dua... Biliyorum Kuranda şifa Yasini şeriftir.. Rabbime şükürler Olsun Beterin Beteri Vardir.. Neyse Kardeşlerim Allaha Emanet Olunn... Ilgilenirseniz çok Sevinirim.. özellikle Cevdet Abi..herkese Hayirli Akşamlarr