Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Banada Yardimci Olurmusunuz Kardeşlerim (1 Kullanıcı)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Ben özden 1987 Doğumluyum Imamhatip Mezunuyum Benim Sizinle Paylaşmak Istediğim Bi Konu Var Ben Küçüklüğümden Beri Hastayim Astim Hastasiyim Doğduğumdan Beri;doktorlar Ergenlik çağinda Atlatirsa Atlatir Diolardi Ama Ben Atlamadim Teyze Oğli Dayikizida Küçükken Astim Hastaliği Geçirdiler Ama Onlar Atlatti Ben Atlatamadim Hala Bende Kaldi çok Zor Günler Geçirdim Annemin Babamin üstümde çok Emeğivar Ne Yapsam Haklarini ödeyemem Kaç Geceler Benim Yüzümden Uykusuz Kaldilar Hele Annem Sabahin 5inde Benimle Kalkip Beni Hastaneye Tedaviye Götürdü öyle Geceler Olduki Sabaha çikamiycami Bile Düşündüm Ve Daha Bi Sürü şeyler...2yil önce Bi Ameliyat Geçirdim Buda Başka Bihastalik Ameliyat Olursam Iyileşiceğimi Söylediler Ama Olmadi Umutsuzluğa Kapildiğim Günler çok Oldu Ama Hep şükrettim Beterin Beteri Vardir Bunada şükür Bu Bana Allahim Verdiği Bi Derstir Hastaliği Verende Allaha şifasinida Veren Allah Diye Düşündüm Ama çok Yoruldum Taki Doğduğumdan Beri..artik Vucudum Kaldiramiyo Imamhatipten Taniştiğim Ayni Sinifta Okuduk Arkadaş Olduk Erkek Arkadşim Suan Asker 4 Senedir Onunla Paylaşiorum Ona Anlatiorum Bu Durumu Ama Osorun Olmiycani Söylüyor Ama Benim Için Büyük Bisorun Tefriciye Okumak Istedim Ama Evde Anneme Yardim Ediorum Bitiremem Die Başlayamadim Hiç.. Bana Yardimci Olursaniz Beraber Okuyalimmi Yada Bana Bildiğiniz Dua... Biliyorum Kuranda şifa Yasini şeriftir.. Rabbime şükürler Olsun Beterin Beteri Vardir.. Neyse Kardeşlerim Allaha Emanet Olunn... Ilgilenirseniz çok Sevinirim.. özellikle Cevdet Abi..herkese Hayirli Akşamlarr

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ozden ihl kardesim
Allahim sana acil sifalar versin. astim var diyorsun. peki doktorlar ilac veremiyorlarmi? hani toz halinde hap icine cekiyorsun yaa. sanada dua okuyalim, ama hangisi daha uygn bende bilmiyorum.. Allahim sana ve ailene sabir versin. Aeo hayirli geceler

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim Allah razı olsun ..tabiki ilaçlar var hergün ilaç alıyorum küçüklüğümden beri hergün ilaç alıyorum ilaç kullanmasan kötü sonuçlar oluyo böyle işte derdini veren Allah dermanınıda verecektir birgün inşallah amin...Kalın sağlıcakla Allaha emanet olun....

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim Rabbim sana ve tüm hastalara acil şifalar versin inşallah sana da sabır versin Allah'a emanet ol

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam.. Amin Kardeşim ..allah Razi Olsun....

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
o kimseyi zorda koymaz

o kimseyi zorda koymaz

selamunaleyküm kardesim rabbim yardimcin olsun insallah sen allaha gece gündüz her zamn dua et ve duanin sartlarini yerine getir...rabbim kimseyi zorda koymaz insallah...o derdi veriyorsa dermaninida verir..sakin üzülme..insallah hepimiz senin icin dua edecegiz...

Maviufuk

Kayıtlı Kullanıcı
Sellamün Aleyküm . Allah hayırlı bir kapı aralasın senin için hayırlı günler içinde muradına nail olmayı nasip etsin inşallah. Unutmayalımki Allah Kulunun yöklenemeyeceği yökü yüklemez her hilkate garibesi bir şekilde imtihana tabidir, kimisi mal kimisi evlat kimisi sağlık vs vs sende işte Allah'in sevdiği bir kulsunki sanada böylesi bir imtihan vermiş çünkü en büyük ecirleri Allah Peyganberlere sonra sahabelerine sirasiyla Alimlere ve sirasiyla sevdiği kullara verir. hastalik bir insanda iken o insan o anda günahlarından temizleniyor tipki bir ağacın yapraklarını dökmesi gibi der Üstat Nursi. seninde inşallah günahların dökülüyor... tekrardan Allah hayirli şifalar nasip etsin. Benimde Kendimce hastaliğim var inşallah banada dua ediniz .
Güzelikler içinde kalman temmenisiyle Kardeşim

Güle Kokusunu Veren Rabime Emanet Ol.

Wessellam...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Hepinizden Razi Olsun.. Rabbim Tüm Hastalarimiza Acil şifalar Versin Amin...

paksu

Kayıtlı Kullanıcı
allah acil şifalar versin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt