Arkadaşlar benim derdim ailem şu anda ağlayarak yazıyorum bunları eğer evli iseniz belki anlarsınız beni 2,5 yaşında bir oğlum var eşim sorumsuz biri ailem bu sorumsuzluk karşısında daha fazla dayanamadı ve beni yanlarına aldı fakat ben yuvamın bozulmasını istemiyorum 24 yaşında dul kalmak oğlumu babasız büyütmek istemiyorum şu an babamlardayım buraya geldim sadece akıllansın diye dua edeyim Rabbimin izniyle biraz şefkat birazda yuvamıza sahip çıksın diye daha önce bir arkadaşınım da başına böyle bir olay gelmişti ve 4444 kere dua okunmuştu ve mucizevi bir şekilde her şey düzelmişti Rabbimin hikmeti ile şimdi siz büyüklerimden benden küçük ama daha bilgili kardeşlerimden bana yardım etmenizi istiyorum. Hep birlikte dua etsek belki benim eşimde bize sahip çıkar. Bana yardımcı olur musunuz? Birlikte şu duayı okuyalım şöyle yapalım diye bana kapı açar mısınız? Allah’tan umut kesilmez vardır her şeyin bir hikmeti bir hafta sonra eşimle kaldığım evi toplayacaklar ve ben bir şey yapamıyorum ne diyebilirim ki aileme onlarda rezil olmamı istemiyorlar lakin ben genç yaşta bir bebeğimle kalmak istemiyorum yardım ederseniz sevinirim Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun Allah’a emanet olun